• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar bı sırt boyun ağrısı benmiyim çeken gece uyutmuyor ağrı resmen özellikle sırtımin orta kısmı randevu açılsın gitcem doktora sizdede var mı sorayım dedim🥺
Ağrımayan kas grubum ve kemiğim yok sanırım😥 Bunlara ek harap olmuş bir sinir sistemi😔
Dün akşamdan beri yine huysuzluk tavan. Uykusu var uykuya dalamıyor. Yeni bir diş gelecek herhalde. Kuzenlerine getirdim oyalansın diye yok keyifsizliği devam ediyor. Kaç saattir yeni uyutabildim😕

Ağrımayan kas grubum ve kemiğim yok sanırım😥 Bunlara ek harap olmuş bir sinir sistemi😔
Dün akşamdan beri yine huysuzluk tavan. Uykusu var uykuya dalamıyor. Yeni bir diş gelecek herhalde. Kuzenlerine getirdim oyalansın diye yok keyifsizliği devam ediyor. Kaç saattir yeni uyutabildim😕
Bizde de durumlar farksız değil🥺

peki kızlar labnedeki tuz rahatsız etmez mi bebekleri? hangi marka labne veriyorsunuz?
Benimkinin markası pınar.bir özelliği yok eşim ondan almış diye onu veriyorum.bilmem doktor da lor ya da labne demişti 🤷‍♀️
Kizlar bı sırt boyun ağrısı benmiyim çeken gece uyutmuyor ağrı resmen özellikle sırtımin orta kısmı randevu açılsın gitcem doktora sizdede var mı sorayım dedim🥺
O sırt bel ağrısını hiç deme.hamileykrn bile belim ağrımazdı.ama spinalden dolayıymış spinal olanlar söyledi hep.günün ilerleyen saatlerinde iki büklüm yürüyorum 😏
Benim gece çok ağrısı oluyor özellikle kızım utanmasa süt ağrısı uyandırıyor desemn
Yaaa hiç deme.zaten yüzüstü yatamıyorum gögüslerim ağrıyır diye.sırt üstü yatınca da sırtım belim Allah ne verdiyse ağrıyor 🙄🙄🙄

ya lor ben de aldım dün ama kuru geldi bana. ben yutmakta zorlandım yani kızım nasıl yutacak bunu 🥴
Canım ben ilk kızımda lor u kendim yapmıştım. Basit oluyor. Yarim litre sütten yapmıştım, yoğurtla kestirmistim. Kalanını da ben yiyordum. Hazır lor peynirler baya kuru .

Benimkinin markası pınar.bir özelliği yok eşim ondan almış diye onu veriyorum.bilmem doktor da lor ya da labne demişti 🤷‍♀️

O sırt bel ağrısını hiç deme.hamileykrn bile belim ağrımazdı.ama spinalden dolayıymış spinal olanlar söyledi hep.günün ilerleyen saatlerinde iki büklüm yürüyorum 😏

Yaaa hiç deme.zaten yüzüstü yatamıyorum gögüslerim ağrıyır diye.sırt üstü yatınca da sırtım belim Allah ne verdiyse ağrıyor 🙄🙄🙄
Ne çektik bu sezeryandan ya🥴🥴🥴

🙋🏼‍♀️ Bende varım canım, benim ki sürekli kucakta ben Ona bağlıyorum. Utanmasa tuvalete benimle gelicek kucağımda. Bu diş zamanı iyice ayrılmaz oldu. inanır mısın ayak tabanlarım bile ezilmiş taşımaktan. Ben o yüzden bir an önce yürüsünler istiyorum en azından kendilerini taşırlar

İnşAllahh canım.hemen evrene olumlu mesajlar yolluyorum.yarın çokçok iyi geçecek hatta okadar iyi geçecek ki birkaçgündür olan tüm huysuzluklarını da bu aşı alıp götürecek amin 🙏 🤩🤩🤩
Canim sen muhallebi mi veriyorsun bebegine bende tahillardanmi versem acaba simdiye kadar havuc kabak yogurt verdim

Kizlar yulaf unu bugday unu organik alayim diyorum herle yapayim. Ayrica bebk irmigi alayim diyorum ama hangi marka alayim nerden alayim bilemedim. Sizler nereden neler aliyorsunuz ben ayni zamanda calisiyorum yemek yemeğe vakit bulamiyorum

Back