• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Şu son 4-5 günü zihnimden silmek istiyorum. gündüz 20 dakikayı geçmeyen uykuları, sürekli mızmızlık, uykuya dalamama, ağlaya ağlaya bitap düşüp uyuyakalma....evde hepimiz gerginiz. lütfen artık geçsin bugünler, Allah halimize acısın 😔 enerjinizi düşürdüysem özür dilerim kızlar😔 evde hepimizin modu o kadar düştü ki, sizlerle dertleştim

Şu son 4-5 günü zihnimden silmek istiyorum. gündüz 20 dakikayı geçmeyen uykuları, sürekli mızmızlık, uykuya dalamama, ağlaya ağlaya bitap düşüp uyuyakalma....evde hepimiz gerginiz. lütfen artık geçsin bugünler, Allah halimize acısın 😔 enerjinizi düşürdüysem özür dilerim kızlar😔 evde hepimizin modu o kadar düştü ki, sizlerle dertleştim
oooo hep birlikte ne günler atlattık bu günler de geçecek elbet 👍🏻👍🏻

Canım bi ara benim sıpa akşam 8de uyuyup gece 3te uyanıyodu. Bi daha en fazla yarım saat uyuyodu. Ben uykuyu bırak bişi bile yiyemiyodum. Akşam 8de uyuduğumuz için eşimi bile görmüyodum.Düşündükçe bile geriliyorum. 10 gün filan sürdü geçti sonra tabii bana yıl gibi geliyo, hiç geçmicek gibi. Hatta niye uyumuyosun diye sarstığımı biliyorum küçücük bebeyi 😢 Geçti gitti bak anı kaldı. Geçiyor bize sabır lazım dayan az kaldı geçecek

Canım bi ara benim sıpa akşam 8de uyuyup gece 3te uyanıyodu. Bi daha en fazla yarım saat uyuyodu. Ben uykuyu bırak bişi bile yiyemiyodum. Akşam 8de uyuduğumuz için eşimi bile görmüyodum.Düşündükçe bile geriliyorum. 10 gün filan sürdü geçti sonra tabii bana yıl gibi geliyo, hiç geçmicek gibi. Hatta niye uyumuyosun diye sarstığımı biliyorum küçücük bebeyi 😢 Geçti gitti bak anı kaldı. Geçiyor bize sabır lazım dayan az kaldı geçecek
Saolasın canım❣️ Geçsin gitsin inşallah🙏🏻

Günaydın kızlar iki gün giremedim yoğundum baya bizde ilk uzun yol deneyimimizi yaşadık pazar günü eşimin yakın şehirde işi varmış izin almış biz içinde çok bunaldınız diye küçük hanım giderken hiç uyumadı şok oldum etrafı inceledi hep ben uyur diyordum dönüşümüzde perti çıkmıştı ama dayanamadı bugün aşırı huzursuz uyandı hava değişimi ağır geldi sanırım birde dişler çok fenaa bizimkininde karanfil yağını yapan arkadaşlar nası yapıyorsunuz

aslında çok eski bir gelenek galiba canım, bana değil ama ablama yapılmış mesela. Ablamın 41 yaşında olduğunu düşünürsek🙈 tabi şimdi ki gibi hediyelikler vs dağıtılmıyormuş o zamanlar. Kına yakmak bir kutlama sembolü birde kötülüklerden koruyacağına inanılıyor. Kız çocuğunun varoluşunu ve gelinlik kınalarını da görmek umuduyla yakılıyor. Erkeklere de askere gitmeden önce kınası yapılıyor mesela, aynı mantıkla. Bindallı ise buralarda kutlama kıyafeti, yani sadece gelin olacak kız giyinmiyor, kutlamalarda isteyen bütün kadınlar giyiniyor. Benim hala bindallım durur dolabımda, yakınlarımızın kınasında anlaşıp giyiniriz bütün genç kadınlar olarak. Sepetçioğlu yada Kerimoğlu oynanır sonra🙈 oyundan sonra çıkarılır. Bebeğinde sağ eline ve sol ayağına kına yakılır, sağ el bereketi temsil eder, sol ayak kötülükleri defeder. İşte böyle kuzum... uzun olduysa affola, daha da teferruatları var aslında ama sıkmamak için böyle yazdım.
Yaa anlamı güzelmiş şimdi fenomenler felan baya abarttılar için bizdede yok böyle Bi adet Bi bu kaldı ne saçma demiştim meğer yöresel bir gelenekmiş

Günaydın kızlar iki gün giremedim yoğundum baya bizde ilk uzun yol deneyimimizi yaşadık pazar günü eşimin yakın şehirde işi varmış izin almış biz içinde çok bunaldınız diye küçük hanım giderken hiç uyumadı şok oldum etrafı inceledi hep ben uyur diyordum dönüşümüzde perti çıkmıştı ama dayanamadı bugün aşırı huzursuz uyandı hava değişimi ağır geldi sanırım birde dişler çok fenaa bizimkininde karanfil yağını yapan arkadaşlar nası yapıyorsunuz
Günaydın. 10 tane kadar karanfil.üstünü gececek kadar saf zeytinyağı. 1 gün dışarda 2.gün dolapta bekletip kullanılıyor

Screenshot_20210315_045102_com.instagram.android.jpg
bir civciv annesi bir civciv annesi canım sen yazmıştım sanırım benim 2numaramda pekmezli yerdi ama hiç etkisi olmuyor die bırakmıştım

Eki Görüntüle 2801976
bir civciv annesi bir civciv annesi canım sen yazmıştım sanırım benim 2numaramda pekmezli yerdi ama hiç etkisi olmuyor die bırakmıştım
Evet böyle bir şey söyleniyor ama benim oğluma doktor tarafından verilen ek gıda broşüründe de gece muhallebisi tarifinde şeker ya da pekmezle tatlandırmam gerektiği yazıyor.sonuçta onu da sütle yapıyorum.gelecek ay doktor randevumuzda bu konuyu özellikle soracağım

Göz kontrolüne giden arkadaşlar,göz muayenesi için çocuk doktorundan mı randevu alacaz,göz doktorundan mı?6.ay kontrolü diye mi geçiyor?Daha önce duymamıştım da.

ay ilk defa duydum 😳 inşallah doğru değildir ya ☹ doktorumuza sorayım mutlaka 👍🏻

üzüldüm kızım sevmişti tadını ☹

Benim kızda sevmiyor yoğurdu tek titreye titreye yiyor ağzı yüzü vuruluyor neyle verebilirim diye düşünüyorum pekmezle yer biliyorum ama hiç Bi faydası olmadığını bildiğimden vermek istemiyorum oşekilde

Göz kontrolüne giden arkadaşlar,göz muayenesi için çocuk doktorundan mı randevu alacaz,göz doktorundan mı?6.ay kontrolü diye mi geçiyor?Daha önce duymamıştım da.
direkt göz doktoruna aldık randevuyu. girince de bebek muayenesi ilk kez olacak dedik.
Benim kızda sevmiyor yoğurdu tek titreye titreye yiyor ağzı yüzü vuruluyor neyle verebilirim diye düşünüyorum pekmezle yer biliyorum ama hiç Bi faydası olmadığını bildiğimden vermek istemiyorum oşekilde
meyveyle falan versek bişey olur mu acaba? muz mesela 🤔

Ben hep 3 gün kuralına uydum.ama şöyle.mesela diyelim ki üç gün kabağı denedim.üç gün de patatesi.havucu deneyeceğim zaman üçünü karışık verdim.alerji olursa diğer ikisinden olmayacağı anlaşılır diye.sitenin birinde okumuştum öyle de yaptım bir sıkıntı olmadı çok şükür.
kızlar bu arada merak ettim 3 gün değil de 2 gün veren var mı ilk denediği şeyi?

Back