• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
6 ay kontrolü bu şekilde sanırım
Biz yaklaşık 1 saat ordaydik toplam
2 kere damla damlatıp odaya aldılar gözüne ışık tutup dr odasına girdik
2 damla arası 15 dk filandı
Sonra dr hipermetrobun sınırda olduğunu söyledi
Bu şekildeydi
Biz de önceki aylarda gitmiştik. Bizimki de damlalı idi. Şükür sonuç iyiydi.1 sene sonra genel bir kontrol dediler

Ben de tam bununla alakalı yazmak için girmiştim 🤩🤩 dün kemik suyu yaptım karton bardaklara koyup buzluğa attım ve ilk bardağıyla bugün oğluma şehriye çorbası pişirdim.oğlum sanki 40 yıldır bu çorbayı bekliyormuş gibi ayıla bayıla içti 🥰🥰

Canım ben eşime aktardan baharatsız toz tarhana aldırdım ve oğlum onu da ayıla bayıla içiyor.yarın tarhana çorbasını kemik suyuyla pişirmeyi düşünüyorum.
Canım maşallah bebişine, adı ne bu arada ? İnşallah benimkide böyle iştahlı olur. Mesela böyle bir çorba hazırladığında ne kadar içiyor?

Canım maşallah bebişine, adı ne bu arada ? İnşallah benimkide böyle iştahlı olur. Mesela böyle bir çorba hazırladığında ne kadar içiyor?
Saol canım inşAllahhh.oğlumun adı Çınar.şu anda yarım kaseye yakın yiyor.akşam yatmadan önce yaptığım muhallebi de yarım kase oluyor genelde.bazen hepsini yiyor bazen bikaç kaşıklık bırakıyor.

Saol canım inşAllahhh.oğlumun adı Çınar.şu anda yarım kaseye yakın yiyor.akşam yatmadan önce yaptığım muhallebi de yarım kase oluyor genelde.bazen hepsini yiyor bazen bikaç kaşıklık bırakıyor.
adıyla yaşasın canım😍😍 maşallah bebişine, siz tadımları bitirmişsiniz, artık öğün gibi besleniyor. bizim yolumuz daha uzun

Umarım iyi geçer canım bizimde salibama biraz daha geç gidicez umarım sorunsuz geçer🙏🙏
İnşAllahh canım.hemen evrene olumlu mesajlar yolluyorum.yarın çokçok iyi geçecek hatta okadar iyi geçecek ki birkaçgündür olan tüm huysuzluklarını da bu aşı alıp götürecek amin 🙏 🤩🤩🤩

6.ayda göz muayenesine giden var mı arkadaşlar?

Damlali cekim mi yapıldı?
Biz de gittik hipermetrop sınırda dedi dr
Damlali yapıldı bize daha iyi sonuç veriyormuş sanırım
Ama dr 1 yaşına kadar düzelme imkanı var dedi
O yüzden size de sorayim dedim
Merhba biz de 6. Ayda gittik. Göz pınarı tıkanıklığı vardı kızımda onun için gittik. Dr gelmişken gözüne bakalım dedi. Çünkü ailede iki taraf da gözlük kullanıyor . Bende de var . Neyse damlalı muayene oldu.15 dk arayla damlattı. Ayına göre çok iyi 3-5 yaşına kadar gelmenize gerek yok dedi. Hoş değeri yüksek ya da düşük çıksaydı 1 yaşına kadar beklememiz lazım genelde düzelir dedi

Merhba biz de 6. Ayda gittik. Göz pınarı tıkanıklığı vardı kızımda onun için gittik. Dr gelmişken gözüne bakalım dedi. Çünkü ailede iki taraf da gözlük kullanıyor . Bende de var . Neyse damlalı muayene oldu.15 dk arayla damlattı. Ayına göre çok iyi 3-5 yaşına kadar gelmenize gerek yok dedi. Hoş değeri yüksek ya da düşük çıksaydı 1 yaşına kadar beklememiz lazım genelde düzelir dedi
Bize de öyle dedi
Göz gelişim asamasindaymis
Ben de gizlik kullanıyorum ama 20 yaşından sonra başladım babasının gözleri ablasının gözleri gayet iyi
Belki de gecicidir bilemiyorum
Insallah

Back