• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Portatifler tayinci ve gurbetçiler için çok iyi eltimler portatif kullanıyor heryere taşıyor gayette memnun

Bizimki de Bi sefer döndü diğer dönmelerini abisi çevirmiş nası sevinmiştim😂😂 yan dönüyor uzanacağına uzanıyor sonra yine sırt üstü sanki diğer çocuklarım 5aylıkkrn dönmüştü diye hatırlıyorum oyüzden panik yaptım sanırım
Screenshot_2021-02-19-15-10-28-564_com.android.chrome.jpg
Portatif olarak bunu aldım. Çok memnunum. Şimdiden kullanıyorum . 3 yaşına kadar da kullanılabiliyor .

Ben aldım. Şöyle Chicco huge 4 in 1 hem beşik , ana kucağı hem de mama sandalyesi koltuk oluyor. Geçen koydum . İçinde küçük gibi kaldı. Bumbo oturma koltuğu aldım. Tepsisi falanda var çok güzel.
Ama şimdiki aklım olsa IKEA nın mama sandalyesini alırım . Çok pratik görünüyor. Gerçi bizim Chicco kolay taşınıyor. Temizlenmesi kolay.
Mama sandalyesi alırken temizlemesi kolay mı kolay taşınır mı ben bunlara baktım. Bir ay sonra kendi mama sandalyesinde oturabilir.
ikeanınkini gördüm ben de. ama alttan ayak desteği yok bacakları ağrır mı diye korktum açıkçası.

Eki Görüntüle 2786311
Portatif olarak bunu aldım. Çok memnunum. Şimdiden kullanıyorum . 3 yaşına kadar da kullanılabiliyor .
Aynen canım çok iyi oluyor bende eğer pandemi olmasa almayı düşünürdüm çok evde duran biri değildim ama çok beğeniyorum bunları da hem oturması için hem mama sandalyesi hatta benim arkadaş banyosunuda yaptırıyorum demişti

Valla aynı şeyi dusunuyrm bunlar nasıl emekliycej yürüyecek kucaktan başka derdi yik sırtında diken var adeta
Dönme işini en geç 9 aya kadar yapabiliyorlar. Bizimki de 1-2 döndü sonra sıkıldı. Gerçi yere koyuyor musunuz ? Biz o konuda milaya pek şans vermedik. Artık yere bırakıyorum . Daha hareketli olmaya başladı

Dönme işini en geç 9 aya kadar yapabiliyorlar. Bizimki de 1-2 döndü sonra sıkıldı. Gerçi yere koyuyor musunuz ? Biz o konuda milaya pek şans vermedik. Artık yere bırakıyorum . Daha hareketli olmaya başladı
Yeri sevmiyo ki daha koymadan bağırmaya başlıyor.bazen de nadir de olsa yerde durasi olduğunda da abisi hirpaliyo

Kizlar bebeğim ağzından hiç elini parmağıni çıkarmıyor resmen emiyor parçalıyor nerdeyse ağzını. ellerini ikisini de koyuyor yetmiyor sizdede var mı böyle bişey haftaya randevumuz var doktoruna sorucam ama merak ettim sizdede var mı

Kizlar bebeğim ağzından hiç elini parmağıni çıkarmıyor resmen emiyor parçalıyor nerdeyse ağzını. ellerini ikisini de koyuyor yetmiyor sizdede var mı böyle bişey haftaya randevumuz var doktoruna sorucam ama merak ettim sizdede var mı
Canım tıpatıp benimkini anlatıyorsun..benimki üstelik iki-üç aydır böyle.. gözünü açar açmaz başlıyor, biz elini ağzından çekersekte bize kızıyor. elleri yetmiyor ayaklarını da sokmaya çalışıyor, eller sürekli ıslak o yüzden. kucağımızzdayken ellerini ağzına götüremezse omuzlarımızı kollarımızı kıyafetimizi ağzına sokmaya çalışıyor

Canım tıpatıp benimkini anlatıyorsun..benimki üstelik iki-üç aydır böyle.. gözünü açar açmaz başlıyor, biz elini ağzından çekersekte bize kızıyor. elleri yetmiyor ayaklarını da sokmaya çalışıyor, eller sürekli ıslak o yüzden. kucağımızzdayken ellerini ağzına götüremezse omuzlarımızı kollarımızı kıyafetimizi ağzına sokmaya çalışıyor
Evet aynen onlarida yapıyor ayaklari bizim elimiz yüzümüz o yüzden ustlerimide onun deterjaniyla yıkıyorum her yerim hep temiz tutmaya calisiyorum neden yapiyordurd ki son zamanlarsa iyicene azdı bu davranisi

Evet aynen onlarida yapıyor ayaklari bizim elimiz yüzümüz o yüzden ustlerimide onun deterjaniyla yıkıyorum her yerim hep temiz tutmaya calisiyorum neden yapiyordurd ki son zamanlarsa iyicene azdı bu davranisi
Biz de aynıyız hele bazen itinayla tek bir parmağını agzına sokmaya çalışıyor gel de yeme o parmagı şimdi 🥰😃

Aynı bizimki elleri kıpkırmızı oluyor elini ağzından çekincede kızıyor

Benimki de öyle canım, normal bu aylarda :)

Ayy inşallah ama şuan düşündüm de 3 koca sene ve bizimki sizinkinin yanında çok hafif kalıyormuş Allah iyi sabır vermiş annelik sabır demek derler ya resmen oyleymissin🥰 daha iyi olur inşallah 🙏 bizim Bebito baya baya oyun ve ilgi hastası uykusu varken bile zorla nasıl yapıyor bilmem gözünü açar oyun ister cee yapıyoruz oda öğrendi başını gömüyor yatağa sonra kaldırıp gülüp tekrar gömüyor gece 2 3 te😄😄 eşimle komik mi şimdi diyoruz ama dayanamayıp alıp öpüp öpüp duruyoruz
Gercekten de sabir tasi oldum 😂 büyüdüklerini görünce her seye değiyor canim insallah o günleri guzelce görürüz:) bak sen oyunlar mi yapmaya baslamis masallahh 😍😍😍😍😍 baldan tatlilar bunlarrrr😌😌😌 bizi kandirmasini cok iyi biliyolar :))

İçinde illaki koruyucu madde vardır değil mi canım? Benim büyüğümde evde şimdi, Kahvaltının bir zahmeti yokta hem öğle hem akşam yemeği çıkarmak zorlayabiliyor. Öğle yemekleri hep sandviç, meyve gibi atıştırmayla geçiyor. O yüzden olabilir mi diye düşündüm. Ama haklısın benim de içime sinmedi
Yemek yetistirmek zor oluyo canim. Bende bazen yapiyorum hazır. Onun disinda, buzluga nohut barbunya pirinc haslayip attim. Onlarla yemek hizli oluyo, tavuk suyu et suyu. Soğan sebze doğrarken fazla yapiyorum bazen dolapta bimac gun duruyo hizlica yemekte kullaniyorum büyüğüme göre. Pilavdan yayla corbasi var belki bilirsin o baya iyi oluyo terbiyesi cok kolay. Kac yasinda bilmiyorum cocugun ama sandvic yiyosa birazcik büyük galiba:)

kızlar mama sandalyesi alan ya da öncekinden kullanan var mı? alırken neye dikkat edelim?
Büyüyümde almistim pegperego tatamia. Cok kullanisli sirti ayak yaslama yeri, bacak koyma, sandalyenin boyu pek cok kademesi var. Ilk 6 ay salıncak oluyo. On barini çıkarabiliyosun 3 yasina ladar emniyet kemerli sandalye oluyo yemek masasinda yiyebiliyo. Tekerlekli her yere götürebiliyosun mesela mutfakta isimi yapıyorum o ustunde dururken. Kilitli sabit duruyo iki tusa basip ilerletiyosun. Eger cok cocuk dusunuyosan ve saglam bisey istiyosan tavsiye ederim cok memnunum :D

Hepimizinki aynı annesi. 2 diş çıktı böyle böyle. Doğalarının gereği bunlar sanırım. Eline diş kaşıcıyıcı ıslatıp yada soğutup verince sakinliyor meleğim.

Heryerde saçım var duştan çıkınca sımsıkı topluyorum yinede dökülüyor. Bugün çocuğumun ağzında gördüm çıkaramadım. Yuttu muhtemelen. Zarar verir mi diye saçma bi soru sorayım size. Sabahtan beri saçmalama diyorum kendime ama kafamdan geçen senaryoları bi görseniz 3. Sınıf korku trajedi. Sinir oluyorum kendime gidip kökten kazıtcam en sonunda

Benimki de öyle canım.dün sabah ön alt iki dişinin olacağı yerde iki tane pirinç tanesi gördüm 😁😁 okadar belirgin ki 🙃 sanırım bir haftaya kalmaz patlatır

Back