• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar patatez bal kabağı havuç gibi haşlanınca kuruyabilecek sebzeleri suyla mı yumuşatıyorsunuz yoksa anne sütü/mamayla mı?

bir de ek gıdaya geçenler su vermeye başladınız mı?
Ben az su katıyorum yumuşuyor. Henüz ayrı su vermedim. Tam olarak geçince baslıcam suya. Şu anda 3 gün kuralı ile tattiriyorum

Ben ufak tattırmalardan sonra üç gün kuralını da geçtikten sonra günde üç öğün vermeye başlamıştım.sabah yumurta+labne+cicibebe
Öğlen sebze püresi akşam yatmadan önce de meyveli yoğurt gibi şeyler.Doktor da hem ondan verebileceğimi hem de muhallebi yapıp verebileceğimi söyledi.doktor ayrıca gidişatımı da beğendi.bir de broşür verdi ek gıdayla alakalı.
arkadaşım rica etsem broşürü paylaşırmısınız. ek gıda hususunda bilinçsizim

kızlar mama sandalyesi alan ya da öncekinden kullanan var mı? alırken neye dikkat edelim?
Canım bende henüz almadım ama sanırım ikea antilop tarzı birşey alacağım. içinin minderi içinde e-bebek’tekiler tam uyum sağlıyormuş diyorlar. Onlardan temin edeceğim. Benim için fazla yer kaplamaması önemli. Birde ayaksız mama koltukları oluyor masaya monte edilebilen. Onu da bir araştır istersen , portatif ve taşınabilir. Dışarıya çıkarken yanında götürebiliyorsun.
Kızlar bebeklerinin dönüyormu benimki sadece yan dönüyor tam dönüş yapmıyor sanki geç kaldık gibime geliyor
Yok canım benimde bir kere döndü sonra hoşlanmadı sanırım bir daha denemedi bile. Sanırım baktı ki yapabiliyor , ne diye kendimi yoruyım diye düşündü🙈Yana atıyor kendini ama karnının üstünde dönmüyor. Birde çocuk hep kucağımızda, kucağımızdan inmiyor ki ne zaman dönmeye çalışcak

Canım bende henüz almadım ama sanırım ikea antilop tarzı birşey alacağım. içinin minderi içinde e-bebek’tekiler tam uyum sağlıyormuş diyorlar. Onlardan temin edeceğim. Benim için fazla yer kaplamaması önemli. Birde ayaksız mama koltukları oluyor masaya monte edilebilen. Onu da bir araştır istersen , portatif ve taşınabilir. Dışarıya çıkarken yanında götürebiliyorsun.

Yok canım benimde bir kere döndü sonra hoşlanmadı sanırım bir daha denemedi bile. Sanırım baktı ki yapabiliyor , ne diye kendimi yoruyım diye düşündü🙈Yana atıyor kendini ama karnının üstünde dönmüyor. Birde çocuk hep kucağımızda, kucağımızdan inmiyor ki ne zaman dönmeye çalışcak
Portatifler tayinci ve gurbetçiler için çok iyi eltimler portatif kullanıyor heryere taşıyor gayette memnun

Bizimki de Bi sefer döndü diğer dönmelerini abisi çevirmiş nası sevinmiştim😂😂 yan dönüyor uzanacağına uzanıyor sonra yine sırt üstü sanki diğer çocuklarım 5aylıkkrn dönmüştü diye hatırlıyorum oyüzden panik yaptım sanırım

arkadaşım rica etsem broşürü paylaşırmısınız. ek gıda hususunda bilinçsizim
Tabiki canım
Kızlar bebeklerinin dönüyormu benimki sadece yan dönüyor tam dönüş yapmıyor sanki geç kaldık gibime geliyor
Benimki de sadece yan dönüyor.henüz kendi kendine tam dönüş yapamıyor.sabah parmağımdan destek aldı tam döndü okadar.
Benimki de yan dönüyor.hafif destekle ram dönüyor ama desteksiz tam dönemiyor
Aynen benimki de öyle canım

Eklentiler

• 3A308DEC-F6E3-4B7C-8628-74022F9659F4.jpeg
    3A308DEC-F6E3-4B7C-8628-74022F9659F4.jpeg
    174,8 KB · Görüntüleme: 60
  • DBBC9630-7CA2-40AA-A953-AB52F37F3D18.jpeg
    DBBC9630-7CA2-40AA-A953-AB52F37F3D18.jpeg
    202,7 KB · Görüntüleme: 57
  • CED04812-7C03-4E46-8D40-34D04C06C783.jpeg
    CED04812-7C03-4E46-8D40-34D04C06C783.jpeg
    207,3 KB · Görüntüleme: 55
  • 7B27A345-F61C-45EA-A922-86219919AAAF.jpeg
    7B27A345-F61C-45EA-A922-86219919AAAF.jpeg
    159,8 KB · Görüntüleme: 53
  • 052BA4FC-EB89-4971-84B7-7CFBFBC29CDA.jpeg
    052BA4FC-EB89-4971-84B7-7CFBFBC29CDA.jpeg
    243,3 KB · Görüntüleme: 53

Valla aynı şeyi dusunuyrm bunlar nasıl emekliycej yürüyecek kucaktan başka derdi yik sırtında diken var adeta

kızlar çok sordum kusura bakmayın ama 🙈

mama sandalyeleri hep 15-20 kg taşıyor sanırım. benim dişi herkül ağır biliyorsunuz. zaten min. taşıma kg suna yakın. sağlam mı acaba bunlar 🤔

kızlar mama sandalyesi alan ya da öncekinden kullanan var mı? alırken neye dikkat edelim?
Ben aldım. Şöyle Chicco huge 4 in 1 hem beşik , ana kucağı hem de mama sandalyesi koltuk oluyor. Geçen koydum . İçinde küçük gibi kaldı. Bumbo oturma koltuğu aldım. Tepsisi falanda var çok güzel.
Ama şimdiki aklım olsa IKEA nın mama sandalyesini alırım . Çok pratik görünüyor. Gerçi bizim Chicco kolay taşınıyor. Temizlenmesi kolay.
Mama sandalyesi alırken temizlemesi kolay mı kolay taşınır mı ben bunlara baktım. Bir ay sonra kendi mama sandalyesinde oturabilir.

Back