- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #32.821
Yok ben kullanmadım.henüz tadımlardayım. az az veriyorum yaniÇok teşekkürler deneyeceğim bu arı mamalardan falan yapıyor musunuz hiç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben kullanmadım.henüz tadımlardayım. az az veriyorum yaniÇok teşekkürler deneyeceğim bu arı mamalardan falan yapıyor musunuz hiç?
Ben az su katıyorum yumuşuyor. Henüz ayrı su vermedim. Tam olarak geçince baslıcam suya. Şu anda 3 gün kuralı ile tattiriyorumkızlar patatez bal kabağı havuç gibi haşlanınca kuruyabilecek sebzeleri suyla mı yumuşatıyorsunuz yoksa anne sütü/mamayla mı?
bir de ek gıdaya geçenler su vermeye başladınız mı?
arkadaşım rica etsem broşürü paylaşırmısınız. ek gıda hususunda bilinçsizimBen ufak tattırmalardan sonra üç gün kuralını da geçtikten sonra günde üç öğün vermeye başlamıştım.sabah yumurta+labne+cicibebe
Öğlen sebze püresi akşam yatmadan önce de meyveli yoğurt gibi şeyler.Doktor da hem ondan verebileceğimi hem de muhallebi yapıp verebileceğimi söyledi.doktor ayrıca gidişatımı da beğendi.bir de broşür verdi ek gıdayla alakalı.
Aynen öyle canımBen de şimdi almaya gitsem chicconunkini almam açıkçası.birebir aynısı neden daha fazla ödeyeyim diye düşünürdüm.sanki çocuk 7/24 mama sandalyesinde mi oturacak
Benimki de yan dönüyor.hafif destekle ram dönüyor ama desteksiz tam dönemiyorKızlar bebeklerinin dönüyormu benimki sadece yan dönüyor tam dönüş yapmıyor sanki geç kaldık gibime geliyor
Ne zaman doğmuştu canım senin bebeğinBenimki de yan dönüyor.hafif destekle ram dönüyor ama desteksiz tam dönemiyor
Canım bende henüz almadım ama sanırım ikea antilop tarzı birşey alacağım. içinin minderi içinde e-bebek’tekiler tam uyum sağlıyormuş diyorlar. Onlardan temin edeceğim. Benim için fazla yer kaplamaması önemli. Birde ayaksız mama koltukları oluyor masaya monte edilebilen. Onu da bir araştır istersen , portatif ve taşınabilir. Dışarıya çıkarken yanında götürebiliyorsun.kızlar mama sandalyesi alan ya da öncekinden kullanan var mı? alırken neye dikkat edelim?
Yok canım benimde bir kere döndü sonra hoşlanmadı sanırım bir daha denemedi bile. Sanırım baktı ki yapabiliyor , ne diye kendimi yoruyım diye düşündüKızlar bebeklerinin dönüyormu benimki sadece yan dönüyor tam dönüş yapmıyor sanki geç kaldık gibime geliyor
Portatifler tayinci ve gurbetçiler için çok iyi eltimler portatif kullanıyor heryere taşıyor gayette memnunCanım bende henüz almadım ama sanırım ikea antilop tarzı birşey alacağım. içinin minderi içinde e-bebek’tekiler tam uyum sağlıyormuş diyorlar. Onlardan temin edeceğim. Benim için fazla yer kaplamaması önemli. Birde ayaksız mama koltukları oluyor masaya monte edilebilen. Onu da bir araştır istersen , portatif ve taşınabilir. Dışarıya çıkarken yanında götürebiliyorsun.
Yok canım benimde bir kere döndü sonra hoşlanmadı sanırım bir daha denemedi bile. Sanırım baktı ki yapabiliyor , ne diye kendimi yoruyım diye düşündüYana atıyor kendini ama karnının üstünde dönmüyor. Birde çocuk hep kucağımızda, kucağımızdan inmiyor ki ne zaman dönmeye çalışcak
Tabiki canımarkadaşım rica etsem broşürü paylaşırmısınız. ek gıda hususunda bilinçsizim
Benimki de sadece yan dönüyor.henüz kendi kendine tam dönüş yapamıyor.sabah parmağımdan destek aldı tam döndü okadar.Kızlar bebeklerinin dönüyormu benimki sadece yan dönüyor tam dönüş yapmıyor sanki geç kaldık gibime geliyor
Aynen benimki de öyle canımBenimki de yan dönüyor.hafif destekle ram dönüyor ama desteksiz tam dönemiyor
Baya rahatladımTabiki canım
Benimki de sadece yan dönüyor.henüz kendi kendine tam dönüş yapamıyor.sabah parmağımdan destek aldı tam döndü okadar.
Aynen benimki de öyle canım
çok harikasın minnettarımSONGL55 broşür ekte canım.
Valla aynı şeyi dusunuyrm bunlar nasıl emekliycej yürüyecek kucaktan başka derdi yik sırtında diken var adetaCanım bende henüz almadım ama sanırım ikea antilop tarzı birşey alacağım. içinin minderi içinde e-bebek’tekiler tam uyum sağlıyormuş diyorlar. Onlardan temin edeceğim. Benim için fazla yer kaplamaması önemli. Birde ayaksız mama koltukları oluyor masaya monte edilebilen. Onu da bir araştır istersen , portatif ve taşınabilir. Dışarıya çıkarken yanında götürebiliyorsun.
Yok canım benimde bir kere döndü sonra hoşlanmadı sanırım bir daha denemedi bile. Sanırım baktı ki yapabiliyor , ne diye kendimi yoruyım diye düşündüYana atıyor kendini ama karnının üstünde dönmüyor. Birde çocuk hep kucağımızda, kucağımızdan inmiyor ki ne zaman dönmeye çalışcak
Rica ederim canım.bebişine afiyet olsunçok harikasın minnettarım
6 EylülNe zaman doğmuştu canım senin bebeğin
Bnmkiyle tam Bi hafta varmış 30ağustos6 Eylül
Ben aldım. Şöyle Chicco huge 4 in 1 hem beşik , ana kucağı hem de mama sandalyesi koltuk oluyor. Geçen koydum . İçinde küçük gibi kaldı. Bumbo oturma koltuğu aldım. Tepsisi falanda var çok güzel.kızlar mama sandalyesi alan ya da öncekinden kullanan var mı? alırken neye dikkat edelim?