- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.475
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #32.361
Eşim erken kalkıyor onu uyandırmak istemiyorum ama dün gece sesime uyanıp geldi sağolsunben de öyle bir gece yaşamıştım ve o gece babasına verdim. her şeyiyle tamamen o ilgilendi ve ben uyudum rahat rahat. sen de öyle yap.
Ya öyle haklısın ama uykuya bu kadar zorlanması ilk kez oldu hep kendime telkin ediyorum geçecek diye ama önceki gün de 4te uyuyunca artık sabrım tükendi... 6.ayda geçiyormuş inşallah, sabırsızlıkla bekliyorum bakalımMerak etme, geçicek. Kucuk bi fırsatta basini koyup güç toplamaya çalış. Biraz büyüyene kadar bi öyle bi böyle sonra daha rahat olucaz insallah. Bende simdi uyuttum 5 bucuga doğru kalkmıştı
Değil miÇok utanıyorum bu düşünceye malesef bende çok kapılıyorum gece uyanmasi çok zor geliyor bir gece böyle oluyorum
Bizimki bir ay öncesi ucu çıktı şimdi ön taraf iice gözüküyor hekim sabah eşimi aramış diş ama emdikten sonra su içmeli eğer içmezse tülbent ıslatılıp ağzı silinmeli demiş çürümeye neden olur yoksa dieİnşAllah canım
Bizimkide azılardan başladı.dişler dişetinden görünüyor,diş etine baskı da uygulamış dişetlerini aşağı doğru sakıtmış dişlerin olduğu yerdeki dişetleri kırmızı+beyaz olmış,diş etleri kaşıntısı nirvana yaptı ama henüz çıkmadılar.yaklaşık 2 aydır huysuzluğunu çekiyorum ve yaklaşıj iki aydır o dişleri dişetlerinden görüyorum
tabii ki geçecek. sabrımızın tükenmesi de çok çok normalEşim erken kalkıyor onu uyandırmak istemiyorum ama dün gece sesime uyanıp geldi sağolsun
Ya öyle haklısın ama uykuya bu kadar zorlanması ilk kez oldu hep kendime telkin ediyorum geçecek diye ama önceki gün de 4te uyuyunca artık sabrım tükendi... 6.ayda geçiyormuş inşallah, sabırsızlıkla bekliyorum bakalım
Değil mi
ben bir gece 3 te sinir krizi geçirip kendimi dövdüm. eşim o dönem çok yoğun çalışıyor ciddi meblağlara imza atıyordu. ondan da yardım alamamıştım. uyumamasının nedeni ne olabilir? bunu bulmak lazım. gazı yoksa başı çok ateşli, ter varsa diştir. 1 çay kaşığı calpol verebilirsin. yani bana dr böyle söyledi. uykuya dalamaması da huysuzluk. çocuğa acı çektirme dedi. aklında bulunsunUyku düzeni diye bir şey kalmadı artık sinirlerime hakim olmakta çok güçlük çekiyorum dövesim geliyor kendimi frenlemeye çalışıyorum hiç iyi değilim
benimki tembel ya 1 kere dndü bir daha dönmedi. oturmaya hevesli. dr oturtun artık dedi :)kızlar bebeği dönmeye başlayan var mı?
benimki kendi dönüyo artık halısında sırt üstü bıraktım yüz üstü dönmüş. aman diyim koltukta yatak kenarında sakın bırakmayın saniyelik dönüyorlar.
Benimki de bir kere döndü , o kadar canım hoşlanmadı sanırım bir daha dönmedikızlar bebeği dönmeye başlayan var mı?
benimki kendi dönüyo artık halısında sırt üstü bıraktım yüz üstü dönmüş. aman diyim koltukta yatak kenarında sakın bırakmayın saniyelik dönüyorlar.
Uyku düzeni diye bir şey kalmadı artık sinirlerime hakim olmakta çok güçlük çekiyorum dövesim geliyor kendimi frenlemeye çalışıyorum hiç iyi değilim
hepsi minik tosbağa olduBenimki de bir kere döndü , o kadar canım hoşlanmadı sanırım bir daha dönmedi
ben bir gece 3 te sinir krizi geçirip kendimi dövdüm. eşim o dönem çok yoğun çalışıyor ciddi meblağlara imza atıyordu. ondan da yardım alamamıştım. uyumamasının nedeni ne olabilir? bunu bulmak lazım. gazı yoksa başı çok ateşli, ter varsa diştir. 1 çay kaşığı calpol verebilirsin. yani bana dr böyle söyledi. uykuya dalamaması da huysuzluk. çocuğa acı çektirme dedi. aklında bulunsun
Son uykuya 2. 5 saat ara yapıyorduk ama dediğin gibi şu gündüz uykularını bir düzene sokmam lazım benim de. 7-7.30 gibi uyanıyor 9da uyuyor sonra 12.30-13 ve 15.30 uyku saatleri. Akşamları ise düzensiz, belli olmuyor ne yapacağı.Benim bir kaç gün önce öyleydi canım. 3-4’ten önce gece uykusuna yatmadı aklımı oynatıcak gibiydim. Üstelik saat 7.30’da da kalkıyordu. Daha yeni 2 saat öne çekebildim, 2’de yatması bile öyle büyük bir nimetmiş kigündüz uykularını azalttım. Birde son uykusunun üzerinden 3-4 saat geçirtiyorum
Bizimki de her yerde mutsuz evde dahil acabaOğlum ne annemlerde ne de kardeşimin evinde hiç rahat vermiyor.onları hiç görmediği için mi bilmiyorum ama oraya gittiğim zaman göğsüme yapışıyor koala gibi ve sürekli ağlıyor.iyice psikolojim bozuldu.zaten pandemiden dolayı bi yere gidemiyoruz ailemin yanına gittiğimde de rahat vermiyor.ne yapacağımı hiç bilmiyorumsürekli kv maruz kalmaktan artık gerçekten kafayı yicem.kadını artık bozuyorum ama halaa geliyor önceden bozduğumda bikaç gün gelmiyordu.şimdi artık takmıyor geliyor.yeni evimiz daha eylülde bitecek Allah’ım sen büyüksün yarabbim
Sanki beni anlattnz uyumuyor uyanık da huzursuz devamlı neşeli ani yok denecek kadar azUyku düzeni diye bir şey kalmadı artık sinirlerime hakim olmakta çok güçlük çekiyorum dövesim geliyor kendimi frenlemeye çalışıyorum hiç iyi değilim
Sizinkiler de böyle miBizimki de her yerde mutsuz evde dahil acaba
Benimki hiç uyumuyor gündüz desem doğru olur 10 dakka sadece ve hep bir ağlama huzursuz ağzını parçalıyor resmen zar zor gulduruyorum hava aldırmaya çıkarıyorum dışarı sakinlesiyor birazSanki beni anlattnz uyumuyor uyanık da huzursuz devamlı neşeli ani yok denecek kadar az
Açlıktan oluyrm dünden kalan yemeği ısıtıp önüme koycak kadar uyumuyo.emmek istiyo emerken memeyle bogusuyo bırakınca da ağlıyor kısacası hep agliyoBenimki hiç uyumuyor gündüz desem doğru olur 10 dakka sadece ve hep bir ağlama huzursuz ağzını parçalıyor resmen zar zor gulduruyorum hava aldırmaya çıkarıyorum dışarı sakinlesiyor biraz
Benim oğlumda çok fazla konak oldu.halaa da oluyor.dalin kullanıyorduk doktor sebamed aldırdı o da yaptı.şimdi de linola şampuan kullanıyoruz yine doktor önerdi.evet eskisi kadar olmuyor ama yine var.doktorumuz en son zeytinyağı sürüp bekletin ve sık dişli bir tarakla tersine doğru tarayıp öyle yıkayın dedi.bu çok işe yaradı ama bir müddet sonra yine oldu.ama bi hayli az oldu.zeytinyağından mı yoksa şampuandan dolayı mı azaldı bilmiyorum ama zeytinyağı sürüp bi müddet bekletip tersine tarayıp yıkadığımda oğlumun başı pırıl pırıl oluyorKızlar biz şampuan olarak dalin kullanıyoruz ama baya konak yaptı. Sebamede geçmeye karar verdim ph 5.5 olması da tercih sebebim sizde durum nasıl konak oldu mu ne kullanıyorsunuz?
Zeytinyağı canım benim kızın hiç bitmiyor kafa komple doluyor usandım artık zeytinyağı sürüyorum çok yoğunsa azda karbonat tersine tarıyorum ben taradıkça mayışıyor sonra banyo yapıp uykuya yolluyorumBenim oğlumda çok fazla konak oldu.halaa da oluyor.dalin kullanıyorduk doktor sebamed aldırdı o da yaptı.şimdi de linola şampuan kullanıyoruz yine doktor önerdi.evet eskisi kadar olmuyor ama yine var.doktorumuz en son zeytinyağı sürüp bekletin ve sık dişli bir tarakla tersine doğru tarayıp öyle yıkayın dedi.bu çok işe yaradı ama bir müddet sonra yine oldu.ama bi hayli az oldu.zeytinyağından mı yoksa şampuandan dolayı mı azaldı bilmiyorum ama zeytinyağı sürüp bi müddet bekletip tersine tarayıp yıkadığımda oğlumun başı pırıl pırıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?