• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar biz şampuan olarak dalin kullanıyoruz ama baya konak yaptı. Sebamede geçmeye karar verdim ph 5.5 olması da tercih sebebim sizde durum nasıl konak oldu mu ne kullanıyorsunuz?
Canım benim bebeğimde de kaşlarında çok konak olurdu, az miktarda da saçlarında.. mustela köpük şampuanı baya iyi geldi .Fotoğraf yüklemek istedim ama güvenlik hatası diyor

Kızlar biz şampuan olarak dalin kullanıyoruz ama baya konak yaptı. Sebamede geçmeye karar verdim ph 5.5 olması da tercih sebebim sizde durum nasıl konak oldu mu ne kullanıyorsunuz?
Konak sampuanla ilgili değil diye biliyorum ama dalında çok fazla bebeklerde desteklenmeyen kimyasal birleşmeler var ben ebebegin kendi ürünü olan babyme kızlar için olanı kullanıyorum gayette memnunum bizde konak oldu çok az bir hafta olmadan geçti bu arada

baştan beri mustela konak önleyici kullandık hiç olmadı. Bizim bu ay allerji çıktı. Konak ondan olmuş ama çok az yoğun değil. Birde kızım saçlı doğdu anasına çekmiş saçı baya baya var. ondan da olabilir dedi dr. her şeye kesin bir şey söylemiyorlar. Çok sıkılıyorum bu durumdan. chicconun tarağını aldık o da güzel temizliyor

Kızlar yavrumun yanağında kocaman bi sivilce çıktı. Memleketteyim bizimkinin yanakları kocaman herkes yanakları tombik diye diye sevdi hadi nazarlık o da dedim ama geçmiyor 3 gün oldu ilk doğduğunda sivilce çıkar ertesi güne kaybolurdu böyle büyük olmazdı

Kızlar yavrumun yanağında kocaman bi sivilce çıktı. Memleketteyim bizimkinin yanakları kocaman herkes yanakları tombik diye diye sevdi hadi nazarlık o da dedim ama geçmiyor 3 gün oldu ilk doğduğunda sivilce çıkar ertesi güne kaybolurdu böyle büyük olmazdı
Bebeğini hiç öpen oldu mu peki?

Kıyamam ya peki Mikrop kapmış olabilir mi ? Nasıl gözüküyor iltihaplı gibi mi ?

Bizim doktor bu ay gece terörü yada uyku terörü yaşayabileceğimizi söylemişti. Derin uykuya daldıktan bir süre sonra sebepsiz çığlık, korku yada titreme ile uyanma olarak tarif etti. Bu aylarda artık rüya görebiliyorlarmış. Rüyalarından korkabiliyorlarmış. Gerçek dünya ile rüya alemini bilinçleri karıştırabiliyormuş. Hatta şey demişti, tıp kitaplarımızda buna geniş bir yer verildi fakat tam olarak sebei bilinmiyor. Bir araştırın kızlar, belki bir çözümü olur.
Bizde 3-4 arası ancak uykuya geçiyoruz. Sabahları çok erken uyanırdı ama iki gündür burnu tıkalı gibi .Uyanmadığı zaman bende kaldırmıyorum ki bünyesi toparlasın. Alışkanlık edinicek galiba 3-4’te uyumayı..🙁

6. ayda vardı sanki.

ağrısı mı var acaba? evde varsa calpol ver istersen.

Aynı durumdayız ve evet atak haftaları 5.ayda da var

Benimki de öyle malesef

Ayyy aynı biz sanki etini kopariykrlar gaz mi diyrm diş yok ateş yok ama hep huzursz
Hiçbir atağı böyle geçirmemiştik uyumuyor uyuyamıyor çocuğum. İnş ataktır ama başka bişi değildir.

Bizim doktor bu ay gece terörü yada uyku terörü yaşayabileceğimizi söylemişti. Derin uykuya daldıktan bir süre sonra sebepsiz çığlık, korku yada titreme ile uyanma olarak tarif etti. Bu aylarda artık rüya görebiliyorlarmış. Rüyalarından korkabiliyorlarmış. Gerçek dünya ile rüya alemini bilinçleri karıştırabiliyormuş. Hatta şey demişti, tıp kitaplarımızda buna geniş bir yer verildi fakat tam olarak sebei bilinmiyor. Bir araştırın kızlar, belki bir çözümü olur.
Bizde 3-4 arası ancak uykuya geçiyoruz. Sabahları çok erken uyanırdı ama iki gündür burnu tıkalı gibi .Uyanmadığı zaman bende kaldırmıyorum ki bünyesi toparlasın. Alışkanlık edinicek galiba 3-4’te uyumayı..🙁
Dayanamam kuzulara bizimki de ağlıyor rüyada inliyor çok üzülüyorum gündüzde bir anda bağırıp eti koparır gibi ağlıyor her ay yeni bir dert güncellemesi oluyor rabbim sabır versin

Back