2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim bebeğimde en geç 11 de uyuyor genelde 10 ama gece 2 saatte bir uyanıyor ve sabah 7 de ayakta gündüz uykusu yok denecek kadar az bazen 12 de yatirsam sabah geç kalkar mı diyordum ama galiba imkansiz

Kızlar göğsünde kist kitle ne deniliyorsa artık olanlar vardı diye hatırlıyorum ne durumdasınız hiç süt verirken gittiniz mi doktora benim solda bitti galiba yumuşacık ve süt çok güzel geliyor ama sağ 2 gündür beni öldürüyor 4 tane vardı sağda hepsi bı yerde gibi hafta içi doktora gidicem ama olurda ultrason falan çekilse süt verebiliyormuyuz bilen var mı ameliyat riski vardı bende küçülmezse bilen yaşayan var mi

Benim bebeğimde en geç 11 de uyuyor genelde 10 ama gece 2 saatte bir uyanıyor ve sabah 7 de ayakta gündüz uykusu yok denecek kadar az bazen 12 de yatirsam sabah geç kalkar mı diyordum ama galiba imkansiz
Canım ben 12’ye hatta 1’e bile razıyım. gece 3-4 olunca çok zorlanıyorum. Kendi kendine bu saate taşıdı uykusunu

Benim de göğüslerim çok ağrıyordu ultrason çekildi ve süt verme demediler.hatta ultrasondan çıkıp ve direkt bebeğimi emzirmiştim

Canım ben 12’ye hatta 1’e bile razıyım. gece 3-4 olunca çok zorlanıyorum. Kendi kendine bu saate taşıdı uykusunu
Ben doğduğundan bu yana en geç 8 de uyanmasini sağladım ve en geç 10 da odaya gidiyoruz ve altını degistiriim emziriirm uyutmaya calsiirim uyumazsada asla odadan çıkartmam ışığı açmam Los gece ortamda bazen 2 saat sürdüğü bile oldu sakinlesmek için onu bırakır salona gelirim ama uyku konusunda hiç yüzümüz gülmedi bizim bitek 10 uyumaya alisabildik

canım sıcak pansuman iyi gelir diye duymuştum, ağrı varsa belki biraz iyi gelir

E-bebek’te şubat indirimi başladı kızlar, güzel indirimler oluyor, biberon çocuk bezi , oto koltuğu gibi ihtiyaçlarınız varsa tükenmeden bakın. Ben bez, ıslak mendil, alt açma aldım. Birde daha önce aldığım bir tulumun büyük bedenini aldım, foto’da ekledim. Kumaşı çok güzel , yumuşacık.

İnşallah geçicidir canım; güne 7-7•30 arası başlıyoruz.gündüz 5-6 kere yatıyor ama kısa süreli uykular . gündüz uyku sayısını mı azaltmalıyım sence?
Sorun bu gibi gözüküyor. Gündüz uyandıktan 1,5 saat sonra ilk gğndüz uykusuna yatmalı. Uyku süresi 1.5- 2 saati geçiyorsa nazikçe uyandırmalı. 2 saat sonra 2. Uyku ve uyandıktan 2 saat sonra yine 3.uyku. 5buçuktan sonra uyanık olması lazım, gece uykusuna geçmeden önce min4 saat uyanıklık gerek diye okudum. Bi de gündüz uyku saatleri toplamı 3.5-4 ü aşmamalı.

Bizim bebek bı birey oldu canı isteyince yatiyo kalkıyor

Çok teşekkür ederim, gündüz uykuları 1 saaati bulmuyor ama sayısını azaltmayı deneyeceğim. Detaylı cevaplamışsınız, çok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…