2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yatağına koyuyorum ve max 1 saat sonra ağlayarak uyanıyor

Kızlar emmeleride azaldı mı
Svet benimkinin azaldı ve sütüm taşıuor artık.geçen sağıp buzluğa attım.ama ben ekgıda vermeye başladım.sanırım daha 3/4 kaşık vermeme rağmen hafif bir doyuma ulaşıyor onun için sütüm taşıyor.

En en uzun uyku 1saat o da geceleri gündüz ise 5 10dk uyuyor
benimki de öyle. gündüz oynuyoruz hareket ediyoruz ki gece oyun istemesin diye ama maalesef. dün gece uyutana kadar alnım çatladı. onu uyuturken ben uyuyup rüya bile gördüm o uyumadı. dayanmak gittikçe güçleşiyor allah yardımcımız olsun.

hepimizin derdi uyku oldu artık. gerçekten uzun uzun uyudukları geceler gelecek mi acaba? bence her birimizin düzgün uykuya ve dinlenmeye ihtiyacı var.
Hemde nasıl sinirlerim harap durumda ama korkutuyor aglamalari çırpınışları yeterki iyi olsunlar tabi bizde

Benimki tersi sürekli emmek istiyor sürekli memede resmen. ben meme reddinden sonra seviniyorum buna ama dişi ağrıyor ondan memeye sarmış rahatlatıyor diye

Benimki tersi sürekli emmek istiyor sürekli memede resmen. ben meme reddinden sonra seviniyorum buna ama dişi ağrıyor ondan memeye sarmış rahatlatıyor diye
Benimkinin emme süresi uzadı ama emme sayısı azaldı.sürenin uzamasının nedeni de memebaşımla dişetlerini kaşıması

Aminnn dün gece ben de coook zor uyuttum hiç bu kadar direnmemisti uykuya basbas bagiriyo uyku gözünden akıyor uyumuyor...

Artık elbise gitmydirmekte çok zorlanıyorum zaten giyinmeyi sevmiyor ağlıyor üstüne bide dönmeye çalışıyor kıpır kıpır emeklemeye başlayınca artık çıplak gezer kesin
Bizimki de öyle ya, altını bile bezleyemiyorum. Hemen dönüveriyor, ben çeviriyorum o azimle diğer tarafa atıyor kendini. Altları açıkken daha da rahat dönüyorlar. Bende bu kızı bebekken giydiremiyoruz sözümüzü geçiremiyoruz, büyüyünce hiç giydiremeyeceğiz diye. Eşim nasıl bozuluyor Benim büyüğüm hiç emeklemeden yürümeye başlamıştı, inşallah küçüğüm emekler çok sevimli oluyor o emekleme halleri

Benimkinin emme süresi uzadı ama emme sayısı azaldı.sürenin uzamasının nedeni de memebaşımla dişetlerini kaşıması
Canım nasıl gidiyor ek gıda. ? oturtarak mı veriyorsun? İlk olarak neler verdin, öncesinde bi alışveriş yaptın mı? Ne kadar Çok soru sordum bizi de bilgilendirir misin canım?

Emekleyen bebek hastasıyım patilerini yere vura vura giderler

Canım nasıl gidiyor ek gıda. ? oturtarak mı veriyorsun? İlk olarak neler verdin, öncesinde bi alışveriş yaptın mı? Ne kadar Çok soru sordum bizi de bilgilendirir misin canım?
Canım mama sandalyesini oturtuyorum ya da destekli oturma simidinde oturuyorum.ilk olarak bikaç gün yoğurt vermiştim bir çay kaşığı kadar.üçüncü gün artık dilini kaşığa uzatmaya başlayınca ufaktan ek gıdaya geçiş yapayım dedim.kahvaltıda benim haşlanmış yumurtamın sarısından bir çay kaşığı kadar yumurta sarısı ve bir çay kaşığı kadar labneyi karıştırıp verdim.biraz kremsi bir kıvam elde etmek için labnenin dibindeki sudan döktüm.çok değil ilk gün bir buçuk çay kaşığı kadar verdim.ikinci gün iki çay kaşığına yakın verdim.... derken şu anda 3 ya da 4 çay kaşığı kadar veriyorum.öğleden sonra genelde yoğurt+muz verdim.yine aynı ölçülerde gittim.muzlu yoğurdu çok sevdi ama hiç aşırıya kaçmadım.akşam yemeğinde de önce tatlı patates+yoğıurt verdim(bir buçuk çay kaşığı kadar)ikinci gün haşlanmış kabak+tatlı patates+yoğurt(iki çay kaşığı)verdim.ertesi gün yine kabak+tatlı patates+yoğurt(3çay kaşığı).bir sonraki gün akşam haşlanmış havuç+yoğurt (3 çay kaşığı)verdim.kahvaltısı hep aynı.haşlanmış yumurta sarısı+labne.her gün miktarları az az arttırdım.öğleden sonraları genelde yoğurt+muz oldu ama bugün çeyrek elmayı rendeledim 1 çay kaşığı irmikle bir çay kaşığı buğday nişastasını az bir suyla ocakta açıp üstüne rendelediğim çeyrek elmayı ekledim ve soğuduktan sonra oğluma öğleden sonra 3 çay kaşığı verdim.uyumadan önce de vereceğim.ek gıda serüvenimiz böyle devam ediyor canım ilk günlerde biraz gazı oldu ama sonra alıştı.gaz şurubunu halaa veriyorum.
evet ben de merak ediyorum.
Seni de ekledim canım gör diye

Uyku terörü olduğunu tahmin ediyordum. Ama yapacak hiçbir şey yok. Ağlıyor ağlıyor uyumaya devam ediyor. Benim ciğerim yanıyor o ağlarken

Yaa Allah razı olsun sizden ne güzel anlatmışsınız , ne kadar tedirgindim , üzülüyordum , bi yerinde bişey var diye doktora götürmeyi düşünüyordum , bir haftadır geceleri çığlıklarla uyanmaya başladı güzel kuzum , nasıl içli ağlıyo , korktuğunu düşünüyordum yanıma yatırıp sakinleştirmeye çalışıyordum ama gece boyu tekrarlıyordu , demek ki korkuyomuş kuzum.

canım ne güzel detaylı yazmışsın, çok teşekkür ederim. hiç reddeddiği bir gıda olmamış, aferin oğluşuna Ben yoğurt mayalama işinden biraz korkuyorum. Hiç beceremiyorum ya, bi türlü kıvam tutturamıyorum. ilk çocuğumda da beceremezdim, şimdi var mı bilmiyorum o zaman bebek yoğurtları olurdu küçük kavanozlarda onlardan alırdım. Peyniri bile evde yapanlar var, benim elimden hiç gelmiyor. Yine denerim elbet, ama kendimden çok umutsuzum ilk çocuğumdan tek aklımda kalan, meyve ile başlstılmaması gerektiği. Sende öyle yapmışsın, muzu bile yoğurtla vermişsin. inşallah üstesinde gelirim bende

Ek gıda için 6. Ayı bekliyorum ama başlayanlar bilir ilk gün bir çay kaşığı diyolar ya günde bi kez bi çay kaşığı mı ?

Öncelikle kolaylıklar diliyorum yorgun annelere. Uykuda ağlama konusunda ben de endişe ediyordum ama yalnız değilmişim. Bazen aklımı alıyor uykulu haldeyken. Ve ağlarken hala uyuyor bir türlü gözünü açamıyor. Ancak kucağıma dik şekilde alınca yavaş yavaş sakinliyor. Bugün eşim aldı kucağına yatar şekilde hala çığlık atmaya devam ediyor. Müdahale ettim hemen. Geçici bir dönemmiş mi bilen var mı acaba? Zaten zor uyuyorlar

Yoğurdu ben de evde mayalamıyorum eşim yakınlarda bir köyden manda yoğurdu getirttiriyoroğluşuma da ondan veriyorum.
Bence umutsuz olma canım.bu bebişleri bugünlere kadar ne zorluklarla getirebildiysek,ek gıda işinin de hakkından gelebiliriz evelAllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…