- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #32.341
Kızlar regli olmayan kaç kişi kaldı benle birlikte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendim canım benim ama aldım ben çaycımı çok da memnunumBi ara adını hatırlamadığın biri çaycı bakıyordu.arçellik 3 günlük indirime girmiş
Ben varımKızlar regli olmayan kaç kişi kaldı benle birlikte
Gözün aydın canım darisi başımızaDişimiz çıktııııııı![]()
Ben de olmadımKızlar regli olmayan kaç kişi kaldı benle birlikte
Ben sadece bir kez oldum.doğumdan sonra bikaç ped ve geçen ay oldum ama bu ay günüm geçmesine rağmen halaa ortada bir şey yok.Kızlar regli olmayan kaç kişi kaldı benle birlikte
Hayırlı uğurlu olsun canım.darısı başımıza .diş görünüyor,eti de aşağı doğru genişletmiş ama henüz dişetini patlatmadı.sürekli eli ağzında ve diliyle dişetini kaşıyorDişimiz çıktııııııı![]()
hem pandemi hem kışdan dolayı doktor dışında hiç insan görmediler ki canım. Benim ilk bebeğim doğduğunda, ilk aydan itibaren bebek görmeye gelenim gidenim bitmezdi. tabiki o da yabancılıyordu ama ikinci bebeğim gibi değildi. Doğumumuzda bile hastanelerde yalnız sayılırdık. kayınvaldeni de yabancılıyor mu? onu görünce de ağlıyor mu?Oğlum ne annemlerde ne de kardeşimin evinde hiç rahat vermiyor.onları hiç görmediği için mi bilmiyorum ama oraya gittiğim zaman göğsüme yapışıyor koala gibi ve sürekli ağlıyor.iyice psikolojim bozuldu.zaten pandemiden dolayı bi yere gidemiyoruz ailemin yanına gittiğimde de rahat vermiyor.ne yapacağımı hiç bilmiyorumsürekli kv maruz kalmaktan artık gerçekten kafayı yicem.kadını artık bozuyorum ama halaa geliyor önceden bozduğumda bikaç gün gelmiyordu.şimdi artık takmıyor geliyor.yeni evimiz daha eylülde bitecek Allah’ım sen büyüksün yarabbim
![]()
Hayır kv karşı daha ılıman.ama onu kv bıraktığımda ve tekrar almaya gittiğimde yine bana yapışıyor.yani illaki yanında olmam gerek.onun kucağındayken durmadan dönüp bana bakıyor hala yanında mıyım değil miyim diye kontrol ediyor sanki.hem pandemi hem kışdan dolayı doktor dışında hiç insan görmediler ki canım. Benim ilk bebeğim doğduğunda, ilk aydan itibaren bebek görmeye gelenim gidenim bitmezdi. tabiki o da yabancılıyordu ama ikinci bebeğim gibi değildi. Doğumumuzda bile hastanelerde yalnız sayılırdık. kayınvaldeni de yabancılıyor mu? onu görünce de ağlıyor mu?
daha sık gördüğü insanları daha az yabancılıyorlar canım. havalar ısındıkça, alışverişe vs birlikte gidersiniz. biraz daha büyüdükçe zaten sen istemesen de kendi sosyalleşmek ister canımHayır kv karşı daha ılıman.ama onu kv bıraktığımda ve tekrar almaya gittiğimde yine bana yapışıyor.yani illaki yanında olmam gerek.onun kucağındayken durmadan dönüp bana bakıyor hala yanında mıyım değil miyim diye kontrol ediyor sanki.
ben de öyle bir gece yaşamıştım ve o gece babasına verdim. her şeyiyle tamamen o ilgilendi ve ben uyudum rahat rahat. sen de öyle yap.Uyku düzeni diye bir şey kalmadı artık sinirlerime hakim olmakta çok güçlük çekiyorum dövesim geliyor kendimi frenlemeye çalışıyorum hiç iyi değilim
Canım bebegin ne durumda? Benimki geçen hafta hic almadi meme. Normalde de zor aliyodu. Ben uyumaya yakin ve uykusunda yatagindan alip verdim. Sende öyle yapabilirsin. Gunduz uyumazsa onu yastiga yatirdim, biberon verirmis gibi meme verdim usandirmadan, ama baya da israrla agzina koydum ac kalmasin diye. cok uzuldum yoruldum uykusuz kaldim ama bu hafta cok şükür aliyoKızlar bebeğim iki haftadır zor alıyor memeyi. Ayakta emiyor ve fön sesiyle karanlık ortamda. Yoksa tutmuyordu.şimdi ise ayakta bile almak istemiyor. Memeyi verince nasıl ağlıyor eti kopuyor sanki almak istemiyor. Bu durumla karşılaşan oldu mu bu yüzden hangi göğsü nasıl nekadar emdi takip edemedim ve ayakta olduğum için elimle destekleyemedim mastit oldum. Nasıl geçer bu durum?
Merak etme, geçicek. Kucuk bi fırsatta basini koyup güç toplamaya çalış. Biraz büyüyene kadar bi öyle bi böyle sonra daha rahat olucaz insallah. Bende simdi uyuttum 5 bucuga doğru kalkmıştıUyku düzeni diye bir şey kalmadı artık sinirlerime hakim olmakta çok güçlük çekiyorum dövesim geliyor kendimi frenlemeye çalışıyorum hiç iyi değilim
Çok utanıyorum bu düşünceye malesef bende çok kapılıyorum gece uyanmasi çok zor geliyor bir gece böyle oluyorumUyku düzeni diye bir şey kalmadı artık sinirlerime hakim olmakta çok güçlük çekiyorum dövesim geliyor kendimi frenlemeye çalışıyorum hiç iyi değilim
İnşAllah canımdaha sık gördüğü insanları daha az yabancılıyorlar canım. havalar ısındıkça, alışverişe vs birlikte gidersiniz. biraz daha büyüdükçe zaten sen istemesen de kendi sosyalleşmek ister canım
Bizimkide azılardan başladı.dişler dişetinden görünüyor,diş etine baskı da uygulamış dişetlerini aşağı doğru sakıtmış dişlerin olduğu yerdeki dişetleri kırmızı+beyaz olmış,diş etleri kaşıntısı nirvana yaptı ama henüz çıkmadılar.yaklaşık 2 aydır huysuzluğunu çekiyorum ve yaklaşıj iki aydır o dişleri dişetlerinden görüyorumHayırlı geceler kızlar sanırım diş çıkarıyoruz hemde ilk dişimizi azıdan çıkıyor diş hekimi tanıdığa zor güç bela resmini çektik attık diş çıkarıyor dedi yine de fotoda net bişi. Denmez diyorum bu çocuk nie bu kadar huzırsuzlandı![]()