2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım benim bildiğim akışkan uzayan şeffaf bir akıntı yumurtlama belirtisidir evet o günü değerlendirilirse hamile kalma şansı yüksek olabiliyor

Canım özelde yaptıramaz mı? Geçen benim eşimde corona olduğunu bilmediği biriyle temasta bulununca test yaptırdı. Özelde yaptırabiliyorsun durumunu anlatıp
Evet yaptırabilirmiş aradım özel hastaneye sordum da nerde onda test yaptıracak hassasiyet? Test yaptırman gerek diyorum amann aşısı geldi zaten diyor.hele ki o cimrilikle 250 tl covid19 testine asla vermez birazdan eşim gelince söylicem söyle annene karantinaya alsın kendini dicem.10 gün bize bile gelmesin dicem.sabahtan beri stres oldum En azından 10 gün suratınu görmem

Çok haklısın canım ya, nasıl bu kadar duyarsız olabilir. Hadi sizi düşünmüyor evdeki onun torunu, Allah korusun bişey olsa vicdanını nasıl rahatlatacak

Çok haklısın canım ya, nasıl bu kadar duyarsız olabilir. Hadi sizi düşünmüyor evdeki onun torunu, Allah korusun bişey olsa vicdanını nasıl rahatlatacak
O kendini her şekilde rahatlatır defalarca kez onun bu duyarsız hareketlerine şahit oldum.Allah tez zamanda beni bu kadının altından kurtarır inşAllah.eşime söyledim.annen temaslı hem 10 gün karantinada kalmalı hem de o 10 gün boyunca bize bile gelmemeli dedim.tmm söylerim dedi.bi zahmet dedim

Canım yine de sevmeye gelirse nolur kibarca da olsa uyar, ona bişey olsa en çok siz üzülürsünüz falan de...küsecekse böyle biirşeye küssün

Ömür boyu görmesek yüzünü sesini duymasak gikim çıkmaz

Hahah benim kaynana bırakıp teslim ettiğine pişman edicek illaki
Aynen ama size farklı bir şey söyleyim bir ara kaynanamın yanında bırakmıştım bana hep seni arıyor gibi geldi dedi hep ağlıyor da etrafına bakıp bakıp sensiz bu duramazmış ben bunu anladım dedihakkını yemeyim ama benim kaynanam genç kaynana biz çok iyi anlaşıyoruz bazen sinirime dokuduğu da oluyor cevabını veriyorum anlıyor bidaha da tekrar etmez çok dikkat eder yani

evet böyle silinince ya da çamaşırında yumurta akı kıvamında oluyor genelde. doğurganlık oranı yüksek oluyor o gün ve devam eden bikaç gün.

kızlar bugün koyu renk hatta kahverengi lekelenmem oldu. 2 hafta kadar oluyor yumurtlamam olmuştu. sanırım regl olacağım. var mı regl olmadan önce lekeleme yaşayan?

Genç derken kaç yaşında.Benimki gençken daha gıcıktı sanki,biraz yaş alınca olgunlaştı ama azıcık

Hayalimdeki kaynana ben nisanlanmadan önce kaynanamla tanıştık çok sevmiştim bir sene o beni ara ben onu arardım ara sıra İstanbul'a gelirdi görmeye giderdim o sevdiğim kadın Nisan yüzüğü takılmaya yakın patavatsız düşüncesiz ve benim hiçbir fikrimi onemsemeyen biri oldu iyi yanlarına çok aslında fakat kötü sevmediğim huyları daha öne çıkıyor

Aynen benim de .hiç eksikliğini hissetmem valla
Benimki evlendigim ilk zamanlar nereye gitse ben de gidicekmisin ve istediği herkesi evime getirme onun evine gelen olunca benimde gitmem ve hemen hemen her gün sabahtan akşama jadar ya o bana yada ben ona gelicem mecburiyeti koyunca ve yapınca benim şartel atti esimde düzgünce bunu istemediğimi söyledi çünkü ben yok dedikçe ustelerdi gelinmisim mecburmusum

Bizimkinin de hayalleri bunlardı da ben evlendiğimde üniversite son sınıftaydım sadece hafta sonu evime gelip hafta başı üniye tekrar gidiyordum.hafta sonlarım da temizlik yemek yapmakla geçiyordu.sonra mezun oldum baktı ki yine benden tık yok.ümidi kesti hatta ilk evlendiğim zamanlar gidip geldiği yerleri kapımı çalıp bana söylerdi sanki onu çok merak ediyormuşum gibi.aklınca bak ben söylüyorum sen de söyle demeye çalışıyordu.baktı ki ben nereye gidersem gideyim ona rapor vermiyorum sonra o da bana rapor vermez oldu sonra hastalıklı beyninde kendi kendine nereye gitmiş olabileceğimi düşünüp durdu ve gittiğim yerden döndükten sonra kendi zekası çapında gizemli bir şekilde nerde olduğumu anlamaya çalıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…