2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar, alakasız ama şuan sinirden ağlamak üzereyim eşim yakında işten kovulacak. Her gün geç kalıyo her gün. Önceden ben uyandırıyodum inanın 10 kere başına gidiyodum kalk diye. Normal de sabah 6.40 gibi çıkması lazım ben 3-4 gibi yatınca çoğu zaman alarm kurmuyorum kendin kalk diyorum ben kalkamam. Dün erken gittiler sabah 6 da işte oldu eve geldi yemek yedi uyudu 8 gibi ellemedim. Cumartesi diye 8.30 da mesai bende 5te uyudum yatarken seslenip sıkı sıkı tembihledim bak alarmını duy ben seni kaldıramam diye. Duymamış tabiki şirket hattı da bizim odadaymış patronu onu aramış hem işe geç kaldı yine hemde çocuk uyandı. Ben arkasından sövüyorum muhtemelen iş yerinde de kızıyolar şuan inş kovulmaz. Napcaz bu adama bu saatten sonra çözüm önerisi olan var mı

Maasallah maasallah ne yiyip içiyor bunlar biz de bu sabah 6800olmus diye Sevindik kendimizce
Masallah masallah.Ben de 2 gün önce 5700 e sevindim benimki minyatür gibi kalır heralde yanlarında ama benimkinin yanakları sanki 10 kiloluk bebek gibi yani zayıf durmuyor

Saolun kızlar
Mama veriyorum ama 4 ayın basında artık yoğurt ve kaşık mamasına da geçtim, dr umuzun tavsiyesi ile
Inşallah doyurur bizim yaramazı
Sen bize ek gıda sürecinde baya tavsiye vereceksin o zaman canım. Hepimizden erken başladın , maşşallah bebeğin yiyor mu yoğurdu?

Masallah masallah.Ben de 2 gün önce 5700 e sevindim benimki minyatür gibi kalır heralde yanlarında ama benimkinin yanakları sanki 10 kiloluk bebek gibi yani zayıf durmuyor
Benimki de 7 küsür kilo ama heralde 6.5 kilosu yanakları ve bıdığında saklı herkes oğlumu yanak bey diye seviyor benim bebekliğime çekmiş ben de yanaklıymışım.gerçi eşim de yanaklı ve bıdıklı ama benim bebekliğimdeki yanaklarımla hiçbir bebeğin yanağı boy ölçüşemez heralde

Sen bize ek gıda sürecinde baya tavsiye vereceksin o zaman canım. Hepimizden erken başladın , maşşallah bebeğin yiyor mu yoğurdu?
Canım pütürsüz olursa yiyor ben de iyice karıştırıp öyle veriyorum ilk zamanlar reddettiği oldu kaşık olayına alışamadı ama nasıl olsa alışıyorlar
Hiç vazgeçmeden ama ısrar da etmeden hep denedim
Kaşık maması için de dr hipp in pirinçli mamasını tavsiye etti ama o da pütürlü olduğu için bizimki sevmedi ben de aynı markanın yulaflisini veriyorum o çok daha homojen onu çok seviyor mesela
Aklınızda bulunsun:)

Maşallah kızlar gözlerim pörtledi 9 kiloları okuyunca
Mama çok hızlı kilo aldırıyor canım.ben doktora gittiğimin ikinci ayında doktor bana dedi ki oğlun günde 30-35 gram civarında kilo alıyor sütün yetiyor ve mama vermeni tavsiye etmiyorum demişti.mamayı sütü yetmeyen,sütü az gelen ve bebeği istenilen kiloya ulaşamayan annelere öneriyoruz demişti.çok şükür sütüm ilk günler kısıtlı geliyordu ama şu anda gayet iyi geldiğini düşünüyorum.ama tabiki bana hiçbişe kalmıyor.bedenen yorgunluktan ölüyorım resmen.vitaminler kullanmama rağmen hep bi yorgunluk.dün akşam çay içerken uyuklamışım

mama vermenin güzel birkaç yanı var. yanında değilken de birilerinin vermesi, ne kadar yedirdiğini bilmen, dışarda da verilebilmesi vs.

ben de isterdim bebeğim anne sütü alsın ama nasibi bu kadarmış. ilk günler damla sütüm yoktu. sütüm geldiğinde de kızıma yetmedi. çoğaldığında da kızım istemedi ve sonunda tamamen bıraktı. artık sağdığımı da içmiyor. sadece mamaya döndük biz. diyorum ya nasibi bu kadarmış. ya mama olmasaydı ne yapardım iyi ki mamalar var.

Aynen tabiki de iyi ki mamalar var ve mamaya karşı olanları da anlayamıyorum ve onlara çok sinirleniyorum kişinin sütü yetmiyorsa elbetteki mama verecek ya ne yapacak? Oturup evladının açlıktan ağlamasını mı seyredecek tövbe tövbe .ben de bir ya da iki kez mama vermeye çalıştım çünkü sütüm bitmişti ve çocuk avaz avaz ağlıyordu.bunu kayınvalidem duydu sanki çocuğa zehir vermişim gibi tavırlar.tövbe tövbe yaa dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…