• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizimkinin de hayalleri bunlardı da ben evlendiğimde üniversite son sınıftaydım sadece hafta sonu evime gelip hafta başı üniye tekrar gidiyordum.hafta sonlarım da temizlik yemek yapmakla geçiyordu.sonra mezun oldum baktı ki yine benden tık yok.ümidi kesti 😁😁 hatta ilk evlendiğim zamanlar gidip geldiği yerleri kapımı çalıp bana söylerdi sanki onu çok merak ediyormuşum gibi.aklınca bak ben söylüyorum sen de söyle demeye çalışıyordu.baktı ki ben nereye gidersem gideyim ona rapor vermiyorum sonra o da bana rapor vermez oldu 😁😁 sonra hastalıklı beyninde kendi kendine nereye gitmiş olabileceğimi düşünüp durdu ve gittiğim yerden döndükten sonra kendi zekası çapında gizemli bir şekilde nerde olduğumu anlamaya çalıştı.
Çok saçma yaa benimki yaptı baya baya biktirana kadar sabah kahvaltida gelirdi gece yatıya evine giderdi takı hamile kaldım kadar şimdi yüzünü goresim yok azıcık yüz versem evimden çıkma herşeye muhalefet . Sen çok iyi yapmışsın ben çok yanlış yaptım aman kırılmasın üzülmesin kötü değil diye diye kendime üzdüm tepeme çıktı😂😂

Çocuğum çok huzursuz gaz değil karnı tok altı temiz uykusu var biraz uyuyup mızıldanıyo derdini çözemiyorum 🥺
Benimki de aynı.dün geceden beri mız mızlanıyor.dişi diye düşünüyorum.öğleden sonra çok zıvanadan çıkınca calpol verdim.az önce de dolven verdim çünkü çok çok huysuz 🤦‍♀️🤦‍♀️

Çok saçma yaa benimki yaptı baya baya biktirana kadar sabah kahvaltida gelirdi gece yatıya evine giderdi takı hamile kaldım kadar şimdi yüzünü goresim yok azıcık yüz versem evimden çıkma herşeye muhalefet . Sen çok iyi yapmışsın ben çok yanlış yaptım aman kırılmasın üzülmesin kötü değil diye diye kendime üzdüm tepeme çıktı😂😂
Uğraşamam onunla.kendi küçük dünyasında ben yokken nasıl yaşıyorduysa öyle yaşamaya devam etsin işte 😁😁 benim de böyle davranmamda çok fazla neden var da şimdi burda uzuuuuuun uzuuuuun yazıp kimsenin gözlerini boş yere yormak istemem.böyle bu mesafe ona çok bile.çok sıkılıyorsa almanyadaki kızına ya da ankaradaki kızına gitsin eyleşsin

Uğraşamam onunla.kendi küçük dünyasında ben yokken nasıl yaşıyorduysa öyle yaşamaya devam etsin işte 😁😁 benim de böyle davranmamda çok fazla neden var da şimdi burda uzuuuuuun uzuuuuun yazıp kimsenin gözlerini boş yere yormak istemem.böyle bu mesafe ona çok bile.çok sıkılıyorsa almanyadaki kızına ya da ankaradaki kızına gitsin eyleşsin
Hahaha haklısın gerçekten sırf onun yuuznden sevemedim bu şehri zaten😂

Merhaba. Ara ara uzaktan takip ediyordum yazdıklarınızı. Huzursuzluk ve meme reddi konusunu görünce yalnız ben değilmişim dedim. Bugün fazlasıyla yordu beni bu durum. Hem fiziken, hem ruhen🙁 Geçici bir durum olmasını diliyorum hepimiz için

Kkızlar bende geldim araniza, bebeğim sürekli ağlıyor, whatsapp durumumda fotoğraf paylaştım, o da yüzün yarısı görünüyordu, nazar mı değdi acaba okudum üfledim, yinede ağlıyor..😭😭😭

Genç derken kaç yaşında.Benimki gençken daha gıcıktı sanki,biraz yaş alınca olgunlaştı ama azıcık
43 Lerinde vallahi hakkını yiyemem sizin anlattıklarınızdan tanımında melek melek ben hamileyken meyvemi yemeğimi suyumu önüme kadar getiriyordu ben de ilk geliniyim çok değer veriyor bana oğluna asla yüz vermez bana bir ara sesini yükseltmişti ona çok kızdı yani hep öyle ben seviyorum ya sizin anlattıklarınızı yapsa nefret ederdim 🤦‍♀️

Hayalimdeki kaynana😍😍 ben nisanlanmadan önce kaynanamla tanıştık çok sevmiştim bir sene o beni ara ben onu arardım ara sıra İstanbul'a gelirdi görmeye giderdim o sevdiğim kadın Nisan yüzüğü takılmaya yakın patavatsız düşüncesiz ve benim hiçbir fikrimi onemsemeyen biri oldu iyi yanlarına çok aslında fakat kötü sevmediğim huyları daha öne çıkıyor😂🤦
ayy bende bana bunları yapsa yaşatsa nefret ederdim sanırım 🤦‍♀️😬

Çocuğum çok huzursuz gaz değil karnı tok altı temiz uykusu var biraz uyuyup mızıldanıyo derdini çözemiyorum 🥺
Bizimkilerde öyle canım. Saat 6’dan bu yana toplasan 20 dakika uyumuştur .. sürekli kucağımda olmak istiyor, kucağımda da mızmız. Biraz uyukluyor, yerine koyduğum gibi ağlamaya başlıyor. Belim, kollarım , bileklerim bitik halde
Benimki de aynı.dün geceden beri mız mızlanıyor.dişi diye düşünüyorum.öğleden sonra çok zıvanadan çıkınca calpol verdim.az önce de dolven verdim çünkü çok çok huysuz 🤦‍♀️🤦‍♀️
İnşallah diştir canım, en azından sebebini bilirsin. Ben bizimkinin huysuzluğunu diş sandım, bir sürü diş kaşıyıcıları aldırdım, ağzına istediği gibi sokamadığı için birde onlara sinirlenip ağladı🐥🐥
Merhaba. Ara ara uzaktan takip ediyordum yazdıklarınızı. Huzursuzluk ve meme reddi konusunu görünce yalnız ben değilmişim dedim. Bugün fazlasıyla yordu beni bu durum. Hem fiziken, hem ruhen🙁 Geçici bir durum olmasını diliyorum hepimiz için

Back
X