Kızlar çok kötüyüm hıçkırıklara boğuldum artık dünden beri ...daha öncede yazmıştım kızımın meme reddini 16 haftadır uğraşıyorum didiniyorum anne sütü alsın sağlıklı olsun zaten 2840 Gr doğdu gelişsin geri kalmasın diye ama artık sabrım kalmadı.inanin beslenme saatleri tam bir işkence yavruma da banada.tam istekle emmeye başlıyor dördüncü dk da gaz giriyor bir türlü cikaramiyoruz yarım saat patpatliyorum onun sırtı çürüyor benim kollarımda derman kalmıyor ama çıkmıyor lanet şey.kizim gazdan ağlıyor çırpınıyor kıvranıyor bende sinir yıpranmasından ağlıyorum emzirirken.tam gazı çıktı azda kustu rahatladı devam diyorum beş altı dk sonra yine aynı.reflusude var gaz ciksada bu sefer kusuyor emdikleride boşa gidiyor.zaten uyumadan emmiyor.bu kadar ağlamaya gaza uyanıyor tâbi bir daha uyut.bu sefer gazlardan gece boyu uyumayan bebek memede uyumaya çok az çekmeye başlıyor.cekip çekmediğini bile emin olamıyorum bir damla bile gitse kardır diye devam ediyorum.boyle ort.30-40 dk uzun uzun duruyor memede.uykusunu emerken alıp emme bitince uyanıyor.tabi beni esir aldığı için ne günlük işlerimi yapabiliyorum ne düzene girebiliyoruz nede sütüm olsun diye yemek yiyebiliyorum.cit sesine uyanıyor.parmak uclarinda yuruyoriuz yeterki emsin diye.tabi eşim ve oğlum içinde bulunduğum pozisyonu anlamayip birde onlar ses yapıp uyandırıyor tam bir sinir harbibazen emmek hayal oluyor.uc gecedir de kıpır kıpır sürekli mizirdaniyor.uc gündür toplam üç saat uyumamisimdir bir de üstüne ağlamalar ve Rahmetli anneciğiminde ölüm yıl dönümü iki sene önce bugün bu saatlerde kollarımda can vermişti erken yaşta kanserden

icim yanıyor çok özledim... o günü tekrar tekrar yaşıyorum ama eşimin bunlar umru değil. gözlerim kıpkırmızı açıyor zombi gibiyim şuan .
Pazartesi günü birde aşısı var napicam ben ya bilmiyorum

birde eşimin beni hiç anlamayip yardımcı olacağına üstüme gelmesi yokmu gerçekten kafayı sıyırmak üzereyim.Rabbin rızası için bı akıl verin bı çıkış yolu arıyorum.
begonvil1985
canım sana ne zamandır yazicam meme reddiyle ilgili de zaman bulamıyorum ki