- 23 Temmuz 2019
- 501
- 709
- 23
- 35
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #3.021
hoşgeldin aramıza bende aynı durumdayın canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin iğne günde kaç tane kaçlık vuruluyorsunBaşladık ömürlük bir serüvene. Nasip olsun inşallah kucağımızda görmek yavrularımızı. Kan pıhtılaşması ile mücadele eden bir anneyim. Enox corospin profraf iğneler vs vs emek çok. Rahmette çok olur inş. Selamlar
kuzum benim geçmiş olsun çok korkulacak birşey yoktur inşaallah bebişin sana daha sıkı sağlam tutunmak için çabalıyor bence haber et olurmuKızlar günaydın cumadan bu yana moralim çok bozuk ya, cuma günü akşam 22 gibi tuvalette kahverengi bi leke gördüm ve şok oldum hemen doktora yazdım. Duphastona başlattı pazartesi gel hemen dedi bakalım bi kanama alanı var mı dedi, ama taze kırmızı kan gelmedikçe korkma dedi. Pazartesi gittim kalbini duyduk çok şükür bir kanama vs yok dedi doktor, hala rahime gömülmeye çalışıyor dedi. Taze kan gelirse mutlaka haber ver dedi. Dün gece tv izlerken biranda rahimde kasılmalar falan oldu artık hepimizin alıştığı o kasılmalar, sonra bi akıntı geldi hissettim gittim bi baktım iç Çamaşırım ten rengiydi ama hemen farkettim kırmızı pembe karışık bi akıntı gittim sildim bi baktım pembe pembe allahım o anki korkumu anlatamam doktora yazdım yarın gel hemen dedi, 13.30 da randevum var çok korkuyorumgerçekten duphaston kullanıyorum cumadan beri fayda etmedi mi anlamadım hiç ya
kuzum bana o yapılmadı diye hatırlıyorum haber et doktorun ne dediAntifaktor degerin kan cikti senin. Nasil yorumlicaz bilmiyorum hic. dr a yazdim hemen ama aksama anca doner.
canım inşallah bir sorun çıkmaz korkma hamilelik sürecinde böyle lekelenmeler yaşayan çok oluyor hiç bir sorun çıkmazz inşallahKızlar günaydın cumadan bu yana moralim çok bozuk ya, cuma günü akşam 22 gibi tuvalette kahverengi bi leke gördüm ve şok oldum hemen doktora yazdım. Duphastona başlattı pazartesi gel hemen dedi bakalım bi kanama alanı var mı dedi, ama taze kırmızı kan gelmedikçe korkma dedi. Pazartesi gittim kalbini duyduk çok şükür bir kanama vs yok dedi doktor, hala rahime gömülmeye çalışıyor dedi. Taze kan gelirse mutlaka haber ver dedi. Dün gece tv izlerken biranda rahimde kasılmalar falan oldu artık hepimizin alıştığı o kasılmalar, sonra bi akıntı geldi hissettim gittim bi baktım iç Çamaşırım ten rengiydi ama hemen farkettim kırmızı pembe karışık bi akıntı gittim sildim bi baktım pembe pembe allahım o anki korkumu anlatamam doktora yazdım yarın gel hemen dedi, 13.30 da randevum var çok korkuyorumgerçekten duphaston kullanıyorum cumadan beri fayda etmedi mi anlamadım hiç ya
çok şükürrrrrrr çok sevindim kuzumKızlar çok şükür bir sorun yok dedi doktor, bebek büyüdükçe kese rahime iyice gömüldükçe bazı kadınlarda yaşanabiliyor rahim içinde herhangi bir sorun yok dedi duphastona devam et dedi ❤
aynı şikayetleri yaşamışız benim randevum yarın heyecanla sabahtan beri senin yazmanı bekliyordum çok şükür senin adına sevindim kendi adıma içim rahatladı şükür allahım şükürKızlar çok şükür bir sorun yok dedi doktor, bebek büyüdükçe kese rahime iyice gömüldükçe bazı kadınlarda yaşanabiliyor rahim içinde herhangi bir sorun yok dedi duphastona devam et dedi ❤
İnşallah sendende bi sorun yok kuzum korkma, insan korkuyor ister istemez ben uyku uyuyamadım gece 2 den beri ama çok şükür kalbide duyunca rahatladım darısı senin rahatlamana canım benimaynı şikayetleri yaşamışız benim randevum yarın heyecanla sabahtan beri senin yazmanı bekliyordum çok şükür senin adına sevindim kendi adıma içim rahatladı şükür allahım şükür
Cok sevindim canim hadi gozun aydinKızlar çok şükür bir sorun yok dedi doktor, bebek büyüdükçe kese rahime iyice gömüldükçe bazı kadınlarda yaşanabiliyor rahim içinde herhangi bir sorun yok dedi duphastona devam et dedi ❤
Merhaba hangi sehirdesiniz ? Doktorunuzu merak ettim , doktor arıyorumaynen canım benimkide 2 hafta sonra göreyim dedi ay doktorum çok tatlı ama aynı ablam gibi valla nedense hiç çekinmiyorum
hoşgeldin aramıza bende aynı durumdayın canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin iğne günde kaç tane kaçlık vuruluyorsun
hergün ENOX
3GÜNDe bir
hoşgeldin aramıza bende aynı durumdayın canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin iğne günde kaç tane kaçlık vuruluyorsun
Benim ellerim ayaklarım çok yanıyor.gece krem sürüyorum yatarken biraz ferahliyor. Bir de ellerim şişti. Onamıyor sanki.aksam olunca daha da şişiyor.Gece ayak yanması yaşayan var mı acaba, gebelik şekerinden şüpheleniyorum, açlık101 çıktı ama şimdi şeker yüklemesi yaparlar mı acaba
3 hafta oldu tamCanm kahverengi lekeler kacgundur var. Benm de daha bitmedi
Kızlar çok şükür bir sorun yok dedi doktor, bebek büyüdükçe kese rahime iyice gömüldükçe bazı kadınlarda yaşanabiliyor rahim içinde herhangi bir sorun yok dedi duphastona devam et dedi ❤
Oh çok şükür çok sevindim canım.Sen yinede dinlen çok ayakta kalma.Kanaman ne durumdaKızlar çok şükür bir sorun yok dedi doktor, bebek büyüdükçe kese rahime iyice gömüldükçe bazı kadınlarda yaşanabiliyor rahim içinde herhangi bir sorun yok dedi duphastona devam et dedi ❤
Senin adına sevindim canm.Kızlar çok şükür bir sorun yok dedi doktor, bebek büyüdükçe kese rahime iyice gömüldükçe bazı kadınlarda yaşanabiliyor rahim içinde herhangi bir sorun yok dedi duphastona devam et dedi
hadi gözün aydın canım benim ❤Kızlar çok şükür bir sorun yok dedi doktor, bebek büyüdükçe kese rahime iyice gömüldükçe bazı kadınlarda yaşanabiliyor rahim içinde herhangi bir sorun yok dedi duphastona devam et dedi ❤
Çok sevindim cnm gözün aydınKızlar çok şükür bir sorun yok dedi doktor, bebek büyüdükçe kese rahime iyice gömüldükçe bazı kadınlarda yaşanabiliyor rahim içinde herhangi bir sorun yok dedi duphastona devam et dedi ❤
Kuzum kanama tekrar gelmedi hiç kahverengi akıntı devam amaOh çok şükür çok sevindim canım.Sen yinede dinlen çok ayakta kalma.Kanaman ne durumda
Senin adına sevindim canm.♥♥
hadi gözün aydın canım benim ❤
Çook teşekkür ederimm kızlarr Rabbim kimseye bu korkuyu yaşatmasınÇok sevindim cnm gözün aydın
Teşekkür ederim canm3 hafta oldu tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?