- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.061
Birde bursey soracağım folibi ol ne kadar eczenede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk gebeligimde 4 aylik olana kadar yuzustu yatmistim. O zamana kadar hic kilo almamistim. Dr um sorun olmaz merak etme demisti. 17 haftalarda falan artik yan yatmaya basla demisti.ben de aynen öyleyim inan. sağa sola dönüp uyumaya çalışıyorum ama sabah bi bakmışım yüzüstüyüm.
Size hangi değerlerinizin falan düşük olduğunu söylememiş belliki. Başka bir doktora gitmenizi tavsiye ederim.Kızlar ben de eylül annesi olacağım inşallah.geçen hafta doktora gittim,kan verdim.doktor bebeği gördü ama kan sonuçlarını beğenmedi,geç döllenmeden ve kesenin küçük olduğunu söyledi.ben anlamadım,bişey de soramadım doktora.bu cuma tejrar gel belki ilaç tedavisi başlayabilirim dedi.ne demek istedi bilen varmı?başına daha önce böyle bişey gelen var mı?
Bende var canm. Geçen pazartesi çıktı . Baya yüksek çıktı. Antibiyotik yazdı doktr. Bir kullanımlık. Geçti mi bilmiyorum. Ayıptır söylemesi bir yada iki saat su icmeyeyim idrarın rengi koyulasiyor. Çaresi bol bol su icnek. Yatmadan önce iç gece kalktiginda iç. Bulantilardan pekde icilmiyor ama yapacak bişey yokKızlar bende idrara yolu enfeksiyonu varmış başka var mı enfeksiyonu olan ne yapmalıyım acaba
canım benim gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. kaç haftalıkmışDoktor dan geldim kese ve yolk gözüktü 10 gün sonrada kalp atışı için çağırdı
Sağol cnm 5+5 şu an uyumlucanım benim gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. kaç haftalıkmış
hadi gözün aydın :)Sağol cnm 5+5 şu an uyumlu
Evet ilk aydan hamile kaldımAa sen gebe misinnn sen bi topikte vardin 2020 de hamilelik planlayanlardaydi sanki
Bende var canm. Geçen pazartesi çıktı . Baya yüksek çıktı. Antibiyotik yazdı doktr. Bir kullanımlık. Geçti mi bilmiyorum. Ayıptır söylemesi bir yada iki saat su icmeyeyim idrarın rengi koyulasiyor. Çaresi bol bol su icnek. Yatmadan önce iç gece kalktiginda iç. Bulantilardan pekde icilmiyor ama yapacak bişey yok
Ne guzel haber hayirli olsun insallah saglicakla devam etsinEvet ilk aydan hamile kaldım
Kalp atisi icin ne zaman cagirdiSağol cnm 5+5 şu an uyumlu
10 gün sonra cnm garanti olsun dediKalp atisi icin ne zaman cagirdi
Bende de idrar yolu enfeksiyonu var hem de ağır birenfeksiyonmuş antibiyotik verdi doktor ne kadar istemesem de doktor kontrolunde kullanıyorum.Kızlar bende idrara yolu enfeksiyonu varmış başka var mı enfeksiyonu olan ne yapmalıyım acaba
Geçmiş olsun canım ilk fırsatta kullan bence.tadida çok kötü değildi. Portakallı sanirimBende kullandım o tek kullanımlık toz halinde olanı da. Midem. Bulandigi için şu da icemiyorum
Sonuçları göstermemiz için 2 hafta nasıl beklemeniz ister anlayamadım ben olsam sonuç göstermeye giderim ilk fırsattaCok teşekkür ederim sizde sağlıkla sıhhatle büyütün insallah
Bakteri var enfeksiyon var . Kültür alınmıştır ona gore tedavi uygular dr ihmal etmeyinkızlar pazartesi devlet hastanesinde yaptırdıgim idrar tahlilinde enfeksiyon filan var galiba tam anlamadım doktor 2 hafta sonra gel hem sonuçlara bakalım hem bebeğe tekrar bakalım demişti ama sonuçlar böyle çıkınca tedirgin oldum gidip gostersemmi bir sorun çıkarır mı ki ya
Pardon sonucu gormemis dr yarin sonuclari gosterin . Idrar kulturu alinip ureme olup olmadığına bakilmasi lazim mutlaka gidin ihmal etmeyinBakteri var enfeksiyon var . Kültür alınmıştır ona gore tedavi uygular dr ihmal etmeyin
Masallah benim de eylül sonuna denk.geliyo 1 hafta oldu ögreneli insallh bi aksilik çıkmaz kavusuruMerhabaa. Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah bende yeni öğrendim. Eylulde kavusuruz inşallah bebişlerimize ❤
çok teşekkür ederim canım benim de içim hiç rahat değil yarın gidip göstereceğimPardon sonucu gormemis dr yarin sonuclari gosterin . Idrar kulturu alinip ureme olup olmadığına bakilmasi lazim mutlaka gidin ihmal etmeyin