• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ben de aynen öyleyim inan. sağa sola dönüp uyumaya çalışıyorum ama sabah bi bakmışım yüzüstüyüm.
Ilk gebeligimde 4 aylik olana kadar yuzustu yatmistim. O zamana kadar hic kilo almamistim. Dr um sorun olmaz merak etme demisti. 17 haftalarda falan artik yan yatmaya basla demisti.
Suandada bazen yuzustu yatiyorum ama hamilelikten sonra yan yatmaya alistim yuz ustu rahat edemiyorum eskisi gibi

Kızlar ben de eylül annesi olacağım inşallah.geçen hafta doktora gittim,kan verdim.doktor bebeği gördü ama kan sonuçlarını beğenmedi,geç döllenmeden ve kesenin küçük olduğunu söyledi.ben anlamadım,bişey de soramadım doktora.bu cuma tejrar gel belki ilaç tedavisi başlayabilirim dedi.ne demek istedi bilen varmı?başına daha önce böyle bişey gelen var mı?
Size hangi değerlerinizin falan düşük olduğunu söylememiş belliki. Başka bir doktora gitmenizi tavsiye ederim.

Kızlar bende idrara yolu enfeksiyonu varmış 🥴 başka var mı enfeksiyonu olan ne yapmalıyım acaba
Bende var canm. Geçen pazartesi çıktı . Baya yüksek çıktı. Antibiyotik yazdı doktr. Bir kullanımlık. Geçti mi bilmiyorum. Ayıptır söylemesi bir yada iki saat su icmeyeyim idrarın rengi koyulasiyor. Çaresi bol bol su icnek. Yatmadan önce iç gece kalktiginda iç. Bulantilardan pekde icilmiyor ama yapacak bişey yok

Bende var canm. Geçen pazartesi çıktı . Baya yüksek çıktı. Antibiyotik yazdı doktr. Bir kullanımlık. Geçti mi bilmiyorum. Ayıptır söylemesi bir yada iki saat su icmeyeyim idrarın rengi koyulasiyor. Çaresi bol bol su icnek. Yatmadan önce iç gece kalktiginda iç. Bulantilardan pekde icilmiyor ama yapacak bişey yok

Bende kullandım o tek kullanımlık toz halinde olanı da. Midem. Bulandigi için şu da icemiyorum

Kızlar bende idrara yolu enfeksiyonu varmış 🥴 başka var mı enfeksiyonu olan ne yapmalıyım acaba
Bende de idrar yolu enfeksiyonu var hem de ağır birenfeksiyonmuş antibiyotik verdi doktor ne kadar istemesem de doktor kontrolunde kullanıyorum.
bol su iç. idarının tutma. ilaç almadan düzelir seninki inşallah

Pardon nasıl olmuş anlamadım.ilk yazı için.hemn sildim ama
Bende kullandım o tek kullanımlık toz halinde olanı da. Midem. Bulandigi için şu da icemiyorum
Geçmiş olsun canım ilk fırsatta kullan bence.tadida çok kötü değildi. Portakallı sanirim

kızlar pazartesi devlet hastanesinde yaptırdıgim idrar tahlilinde enfeksiyon filan var galiba tam anlamadım doktor 2 hafta sonra gel hem sonuçlara bakalım hem bebeğe tekrar bakalım demişti ama sonuçlar böyle çıkınca tedirgin oldum gidip gostersemmi bir sorun çıkarır mı ki ya

Eklentiler

• 20200129_222356.jpg
    20200129_222356.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 74
kızlar pazartesi devlet hastanesinde yaptırdıgim idrar tahlilinde enfeksiyon filan var galiba tam anlamadım doktor 2 hafta sonra gel hem sonuçlara bakalım hem bebeğe tekrar bakalım demişti ama sonuçlar böyle çıkınca tedirgin oldum gidip gostersemmi bir sorun çıkarır mı ki ya
Bakteri var enfeksiyon var . Kültür alınmıştır ona gore tedavi uygular dr ihmal etmeyin

Back