• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
aynı şikayetleri yaşamışız benim randevum yarın heyecanla sabahtan beri senin yazmanı bekliyordum çok şükür senin adına sevindim kendi adıma içim rahatladı şükür allahım şükür
Bende aynı şekilde beklemedeydim.ben de benzer durum yaşadım dün ve bugün az bişey.ben daha kontrole de hiç gitmedim .şehir dışındayım Şubat'ın 3 inşallah kontrol var. Doktorum dinlen ve bol sıvı tüket dedi msjla.oyle işte.sizin adınıza da sevindim. Hepimiz sağlıkla kucağımiza alip büyütelim inşallah 🤲

kızlar geceleri uyurken yüzüstü yatabiliyor musunuz rahatça? ben yüzüstü yatmazsam hayatta uyuyamıyorum ama yatamıyorum da vicdanım hiç rahat etmiyor öyle yatarsam :KK14:

Kızlar ben de eylül annesi olacağım inşallah.geçen hafta doktora gittim,kan verdim.doktor bebeği gördü ama kan sonuçlarını beğenmedi,geç döllenmeden ve kesenin küçük olduğunu söyledi.ben anlamadım,bişey de soramadım doktora.bu cuma tejrar gel belki ilaç tedavisi başlayabilirim dedi.ne demek istedi bilen varmı?başına daha önce böyle bişey gelen var mı?

kızlar geceleri uyurken yüzüstü yatabiliyor musunuz rahatça? ben yüzüstü yatmazsam hayatta uyuyamıyorum ama yatamıyorum da vicdanım hiç rahat etmiyor öyle yatarsam :KK14:
valla benim durumum psikolojik galiba ben gebe olduğumu bilmeden önce hayatta yüz üstü yatmazdım ama öğrendiğimden beri yüz üstü yatıyorum sonrada uyanıyorum bende üzülüyorum yatıyorum diye ama bilinçsizce oluyor gece bi uyanıyorum yüz üstüyüm

valla benim durumum psikolojik galiba ben gebe olduğumu bilmeden önce hayatta yüz üstü yatmazdım ama öğrendiğimden beri yüz üstü yatıyorum sonrada uyanıyorum bende üzülüyorum yatıyorum diye ama bilinçsizce oluyor gece bi uyanıyorum yüz üstüyüm
ben de aynen öyleyim inan. sağa sola dönüp uyumaya çalışıyorum ama sabah bi bakmışım yüzüstüyüm.

Kızlar ben de eylül annesi olacağım inşallah.geçen hafta doktora gittim,kan verdim.doktor bebeği gördü ama kan sonuçlarını beğenmedi,geç döllenmeden ve kesenin küçük olduğunu söyledi.ben anlamadım,bişey de soramadım doktora.bu cuma tejrar gel belki ilaç tedavisi başlayabilirim dedi.ne demek istedi bilen varmı?başına daha önce böyle bişey gelen var mı?
hayırlı olsun arkadaşım rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip eylesin dur bakalım sabırla bekle güzel haberlerle gel buraya hiç bilmiyorum inan nedeni ni

Bu arada yüz üstü yatınca henüz sorun yok küçük oldukları için ilerleyen zamanda da rahatsız olduğu bir durumda hissettiriyor zaten siz rahatça yüz üstü uyuyabiliyorsanız bir sorun yoktur yoksa kucukken karında agrı oluyor büyüyünce de tekmeliyor 😂 ama en güzeli sol tarafınıza dönük yatmanız besleyen damarları sıkıstırmıyormuş o zaman

gebelikten çok çok önce rutin kontrol için kadın doğuma gittiğimde alttan muayene olmuştum. muayeneyi takip eden günlerde (o zamanlar gebe değildim. gebelik şüphem de yoktu) çok sık şekilde akıntım yer yer de kahverengi lekelenmelerim olmuştu. çok rahatsız etmişti beni. pişman olmuştum alttan muayene edildiğime.

geçen gün de özelde kontrole gitmeden önce devlete randevu almıştım ama alttan vajinal muayene yapıyorlarmış bilmiyordum. hemen iptal ettim özele gittim. belki sizdeki de bu sebepledir ama bebeği bir zararı yokmuş diye biliyorum alttan muayenenin. ben sadece sevmediğim için gitmemiştim devlete.
Geçen hafta kontrole gittiğimde kalp atışını duyariz umuduyla vajinal ultrason teklif etti doktorum ben de kabul ettim sonrasinda cok karin agrim oldu ve cok pisman oldum, ara ara gaz sancilarim oluyor ama bu ona benzemiyordu, bir daha kabul etmeyecegim insallah 4 subatta karindan duyariz bebeğimizi😑
Kızlar çok şükür bir sorun yok dedi doktor, bebek büyüdükçe kese rahime iyice gömüldükçe bazı kadınlarda yaşanabiliyor rahim içinde herhangi bir sorun yok dedi duphastona devam et dedi ❤
Çok çok sevindim hayırlısıyla geçirelim şu süreci hepimiz inşallah ❤

Geçen hafta kontrole gittiğimde kalp atışını duyariz umuduyla vajinal ultrason teklif etti doktorum ben de kabul ettim sonrasinda cok karin agrim oldu ve cok pisman oldum, ara ara gaz sancilarim oluyor ama bu ona benzemiyordu, bir daha kabul etmeyecegim insallah 4 subatta karindan duyariz bebeğimizi😑

Çok çok sevindim hayırlısıyla geçirelim şu süreci hepimiz inşallah ❤
inşallah canım benim. az kalmış inşallah duyarsınız hayırlısıyla 😇

Doktor dan geldim kese ve yolk gözüktü 10 gün sonrada kalp atışı 💓 için çağırdı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    129,1 KB · Görüntüleme: 61
Back