• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Neden durmus peki soyledilermi seni uzmek istemiyorum sorupta ama 12 hafta bayada buyukmus korkuyorum bende bole duydukca🥺
Büyük ihtimalle sağlıksız bir bebekti dendi cnm ilk kayıp normal karşılanıyormuş 3 ve daha fazla kayıpta araştırılıyormuş

Ben 6+2de kalp atisini gördüm canim daha minik oldugu icin dinletmedi 3 hafta sonraya tekrar gel dinleteyim dedi 😊 haftaya gidecegiz insallah
İnşallah duyarsın canım 😍 o zaman kesin bana da öyle der devlete mı gitmiştin
Biliyorum seni cnm diger gruptan sen keseyide bebegide kalbide duyarsin insallah🙏😊
İnşallah kuzum inşallah ❤️
Ben de henüz hiç gitmedim. 6+3 te gideceğim. İnşallah kalp atışı da duyarım.
İnşallah ya sağ salim bi duyaydik 🤲
7+4 de duydu dr canım
Yaaaa ayy duyarım sanmıştım ama büyük ihtimalle duymayacam iyi olduğunu bileyim de onu da duyarım inşallah 🤲

Kızlar ben sadece geçen hafta keseyi gördüm .kalbi bu hafta gidicez. Tüp olduğu için doktor vaktinde değil dedi 6 hafta yazıyor kağıttan ama 5 hafta yazıyor. İnş sağlıkla kucagimiza aliriz

Merhaba ben de yeni keşfettim, inşallah ben de Eylül annesi olacağım, 40. Haftam 30 eylülde doluyor ama sezeryanla daha erken alırlar sanırım. Hepinize hayırlı günler

Yazılanlara baktım da benim 2. Çocuğum olacak, keseyi ben de henüz görmedim 4 artı 6 dayım, kese için cumartesi gideceğim aslında doktor perşembe gel demişti kese için ama cumartesi gitsem daha iyi hem daha belirgin olur. Çatlak kremi olarak kızımda lierac kullandım neredeyse hiç çatlağım yok.. Ayrıca doktora gittiğimizde folbiol kullanmayı bırak deyip daha hafif bir folik asit önerdi. Folbiol çok ağır artık onu bırak dedi. Doktorunuza danışın bence

Yazılanlara baktım da benim 2. Çocuğum olacak, keseyi ben de henüz görmedim 4 artı 6 dayım, kese için cumartesi gideceğim aslında doktor perşembe gel demişti kese için ama cumartesi gitsem daha iyi hem daha belirgin olur. Çatlak kremi olarak kızımda lierac kullandım neredeyse hiç çatlağım yok.. Ayrıca doktora gittiğimizde folbiol kullanmayı bırak deyip daha hafif bir folik asit önerdi. Folbiol çok ağır artık onu bırak dedi. Doktorunuza danışın bence
Ben ilk gebeligimde folbiol kullandim dusuk oldu tekrar gebeyim ondan dozu dusurduk folidoce kullaniyorum suan

Kızlar günaydın cumadan bu yana moralim çok bozuk ya, cuma günü akşam 22 gibi tuvalette kahverengi bi leke gördüm ve şok oldum hemen doktora yazdım. Duphastona başlattı pazartesi gel hemen dedi bakalım bi kanama alanı var mı dedi, ama taze kırmızı kan gelmedikçe korkma dedi. Pazartesi gittim kalbini duyduk çok şükür bir kanama vs yok dedi doktor, hala rahime gömülmeye çalışıyor dedi. Taze kan gelirse mutlaka haber ver dedi. Dün gece tv izlerken biranda rahimde kasılmalar falan oldu artık hepimizin alıştığı o kasılmalar, sonra bi akıntı geldi hissettim gittim bi baktım iç Çamaşırım ten rengiydi ama hemen farkettim kırmızı pembe karışık bi akıntı gittim sildim bi baktım pembe pembe allahım o anki korkumu anlatamam doktora yazdım yarın gel hemen dedi, 13.30 da randevum var çok korkuyorum 😔 gerçekten duphaston kullanıyorum cumadan beri fayda etmedi mi anlamadım hiç ya 🤦🏻‍♀️

Kızlar günaydın cumadan bu yana moralim çok bozuk ya, cuma günü akşam 22 gibi tuvalette kahverengi bi leke gördüm ve şok oldum hemen doktora yazdım. Duphastona başlattı pazartesi gel hemen dedi bakalım bi kanama alanı var mı dedi, ama taze kırmızı kan gelmedikçe korkma dedi. Pazartesi gittim kalbini duyduk çok şükür bir kanama vs yok dedi doktor, hala rahime gömülmeye çalışıyor dedi. Taze kan gelirse mutlaka haber ver dedi. Dün gece tv izlerken biranda rahimde kasılmalar falan oldu artık hepimizin alıştığı o kasılmalar, sonra bi akıntı geldi hissettim gittim bi baktım iç Çamaşırım ten rengiydi ama hemen farkettim kırmızı pembe karışık bi akıntı gittim sildim bi baktım pembe pembe allahım o anki korkumu anlatamam doktora yazdım yarın gel hemen dedi, 13.30 da randevum var çok korkuyorum 😔 gerçekten duphaston kullanıyorum cumadan beri fayda etmedi mi anlamadım hiç ya 🤦🏻‍♀️
Korkma canim Allah yardimcin olsun agir bi is yapma sakın. Bizleri de haberdar et birsey olmaz inşallah

Back