- 11 Şubat 2015
- 681
- 928
- 103
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.001
Kızlar günaydın cumadan bu yana moralim çok bozuk ya, cuma günü akşam 22 gibi tuvalette kahverengi bi leke gördüm ve şok oldum hemen doktora yazdım. Duphastona başlattı pazartesi gel hemen dedi bakalım bi kanama alanı var mı dedi, ama taze kırmızı kan gelmedikçe korkma dedi. Pazartesi gittim kalbini duyduk çok şükür bir kanama vs yok dedi doktor, hala rahime gömülmeye çalışıyor dedi. Taze kan gelirse mutlaka haber ver dedi. Dün gece tv izlerken biranda rahimde kasılmalar falan oldu artık hepimizin alıştığı o kasılmalar, sonra bi akıntı geldi hissettim gittim bi baktım iç Çamaşırım ten rengiydi ama hemen farkettim kırmızı pembe karışık bi akıntı gittim sildim bi baktım pembe pembe allahım o anki korkumu anlatamam doktora yazdım yarın gel hemen dedi, 13.30 da randevum var çok korkuyorum gerçekten duphaston kullanıyorum cumadan beri fayda etmedi mi anlamadım hiç ya
Allah’ın izniyle bir şey yoktur inşallah. Randevuna da az bir zaman kalmış kötü şeyler düşünme sen canım. Mutlaka bize de yaz ne olduğunu