- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #2.981
Büyük ihtimalle sağlıksız bir bebekti dendi cnm ilk kayıp normal karşılanıyormuş 3 ve daha fazla kayıpta araştırılıyormuşNeden durmus peki soyledilermi seni uzmek istemiyorum sorupta ama 12 hafta bayada buyukmus korkuyorum bende bole duydukca
Neyse cnm bence kapatalım bu konuyu inşallah sağlıkla alacağız kucağımıza iyi düşünelim iyi olsunNeden durmus peki soyledilermi seni uzmek istemiyorum sorupta ama 12 hafta bayada buyukmus korkuyorum bende bole duydukca
iyi fikir yarın ben de bakayım ❤❤Ben de hamilelik günlüğü aldım canım. Hafta hafta annenin değişimleri falan yazılabiliyor. Çok güzel bir anı olacak inşallah. Hamilelik süreci boyunca yoldaş gibi. Hem insanı rahatlatıyor da
Öyle kremleri almaktansa vazelin kullanın bence çevremde kim varsa vazelin kullanmış çok faydasını görmüşler bende öyle yapıcamDaha baslamadim ama bioil ve free oil var elimde onlardan kullanicam
Aynen canim guzel olucak hayirlisi ile herseyNeyse cnm bence kapatalım bu konuyu inşallah sağlıkla alacağız kucağımıza iyi düşünelim iyi olsun
Gaz ondan değildir. Hamilrliğin ilk 3 ayında oluyor karın şişiyor kocaman oluyor.ben de folbiol isimli ilacı kullanıyorum. inanılmaz gazla doldum. prospektüsünde de hafif etki olarak bu yazıyordu. sizlerde de oldu mu böyle bir durum
Aynen öyle ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep hazım var şişkinliğim varGaz ondan değildir. Hamilrliğin ilk 3 ayında oluyor karın şişiyor kocaman oluyor.
bu da olabilir evet. annem de böyle söylemişti.Gaz ondan değildir. Hamilrliğin ilk 3 ayında oluyor karın şişiyor kocaman oluyor.
İnşallah duyarsın canımBen 6+2de kalp atisini gördüm canim daha minik oldugu icin dinletmedi 3 hafta sonraya tekrar gel dinleteyim dedihaftaya gidecegiz insallah
İnşallah kuzum inşallahBiliyorum seni cnm diger gruptan sen keseyide bebegide kalbide duyarsin insallah
İnşallah ya sağ salim bi duyaydikBen de henüz hiç gitmedim. 6+3 te gideceğim. İnşallah kalp atışı da duyarım.
Yaaaa ayy duyarım sanmıştım ama büyük ihtimalle duymayacam iyi olduğunu bileyim de onu da duyarım inşallah7+4 de duydu dr canım
Bendede çok gaz var canım bende o ilacı kullanıyorum ama hamileliğin bu dönemlerinde herkeste oluyormuş gaz problemiben de folbiol isimli ilacı kullanıyorum. inanılmaz gazla doldum. prospektüsünde de hafif etki olarak bu yazıyordu. sizlerde de oldu mu böyle bir durum
Bunlar krem degil canim bitkisel yaglar . Vazelin de tabi olabilirÖyle kremleri almaktansa vazelin kullanın bence çevremde kim varsa vazelin kullanmış çok faydasını görmüşler bende öyle yapıcam
Ben ilk gebeligimde folbiol kullandim dusuk oldu tekrar gebeyim ondan dozu dusurduk folidoce kullaniyorum suanYazılanlara baktım da benim 2. Çocuğum olacak, keseyi ben de henüz görmedim 4 artı 6 dayım, kese için cumartesi gideceğim aslında doktor perşembe gel demişti kese için ama cumartesi gitsem daha iyi hem daha belirgin olur. Çatlak kremi olarak kızımda lierac kullandım neredeyse hiç çatlağım yok.. Ayrıca doktora gittiğimizde folbiol kullanmayı bırak deyip daha hafif bir folik asit önerdi. Folbiol çok ağır artık onu bırak dedi. Doktorunuza danışın bence
Iyi yapmissin canimBen de hamilelik günlüğü aldım canım. Hafta hafta annenin değişimleri falan yazılabiliyor. Çok güzel bir anı olacak inşallah. Hamilelik süreci boyunca yoldaş gibi. Hem insanı rahatlatıyor da
Folbiol sebep olmadı umarım.. Ben de folidoce ye başladım aynenBen ilk gebeligimde folbiol kullandim dusuk oldu tekrar gebeyim ondan dozu dusurduk folidoce kullaniyorum suan
iyi fikir yarın ben de bakayım ❤❤
Korkma canim Allah yardimcin olsun agir bi is yapma sakın. Bizleri de haberdar et birsey olmaz inşallahKızlar günaydın cumadan bu yana moralim çok bozuk ya, cuma günü akşam 22 gibi tuvalette kahverengi bi leke gördüm ve şok oldum hemen doktora yazdım. Duphastona başlattı pazartesi gel hemen dedi bakalım bi kanama alanı var mı dedi, ama taze kırmızı kan gelmedikçe korkma dedi. Pazartesi gittim kalbini duyduk çok şükür bir kanama vs yok dedi doktor, hala rahime gömülmeye çalışıyor dedi. Taze kan gelirse mutlaka haber ver dedi. Dün gece tv izlerken biranda rahimde kasılmalar falan oldu artık hepimizin alıştığı o kasılmalar, sonra bi akıntı geldi hissettim gittim bi baktım iç Çamaşırım ten rengiydi ama hemen farkettim kırmızı pembe karışık bi akıntı gittim sildim bi baktım pembe pembe allahım o anki korkumu anlatamam doktora yazdım yarın gel hemen dedi, 13.30 da randevum var çok korkuyorumgerçekten duphaston kullanıyorum cumadan beri fayda etmedi mi anlamadım hiç ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?