2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kozları merhaba benimde sat 7 Aralık dün dr gittim ama sat 14 Aralık olarak kabul ediyorum geç yumurtlama var dedi yani tam olarak anlamadım bir sorun olur mu aranızda var mı böyle bir durumu olan
Ben de 2 hf geri gibiyim simdilik, gec yumurtlama olmus, testlerde de gec cikmisti benim gebelik zaten, sıkıntı yok dedi ama ilerleyen haftalarda fark değişebiliyormuş oyle dedi doktorum, o yuzden daha benim son adet tarihini netlestirmedi

ben de folbiol isimli ilacı kullanıyorum. inanılmaz gazla doldum. prospektüsünde de hafif etki olarak bu yazıyordu. sizlerde de oldu mu böyle bir durum

O vitaminleri folik asitleri hamilelik boyunca kullanıcaz mi acaba folik asit kullanmayan yoktur heralde faydası çok demek ki
bilmiyorum valla. aklımda onlarca soru vardı kontrole giderken. bebeğimi görünce aptala döndüm doğal olarak sorular uçtu gitti

folik asitle birlikte b12 takviyesi de olmalıymış sanırım.

Kizlar ben hamilelik gunlugu tutmaya basladim. Bi defter aldim kendime ultrason fotolarini falan yapistirdim süsledim. Stres yapiyoruz su dönemlerde herseyi acaba iyi mi kalbi atiyor mu vs diye beni motive etti tavsiye ederim kizlar

Ben de hamilelik günlüğü aldım canım. Hafta hafta annenin değişimleri falan yazılabiliyor. Çok güzel bir anı olacak inşallah. Hamilelik süreci boyunca yoldaş gibi. Hem insanı rahatlatıyor da

Eklentiler

• IMG_20200124_185007.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…