• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kan sulandırıcı iğneye ne zaöan başlanıyor? Ben henüz doktora gitmedim ama bana da vermesi için talepte bulunacağım.
Çünkü ilk gebeliğim boş gebelikti. Sonrasında bir doktorun önerisiyle coraspine başladım. 1 yıl kullandım ve hamile kaldım. Yeni doktora coraspin kullandığımı söyledim. Devam et o zaman dedi ve hamileliğim boyunca kullandım. Kızımı sağlıkla kucağıma aldım. 4 yıl sonra tekrar hamile kaldım. Kanıtlanmış bir pıhtılaşma bozukluğu olmadığı için aspirin içmedim. Her doktora gidişimde içimde kötü bir his var diyordum. 11. Hafta kontrolünde bebeğin kalbinin 8. Haftada durmuş olduğunu gördük maalesef. Doktorum tekrar hamile kalırsan kan sulandırıcı iğne başlarız demişti. Kendisi maalesef vefat etti. Yeni doktorum nasıl bir yöntem izler bilemiyorum ama çok tedirginim.
Hamileligi ogrendigim gun basladim ben. o yuzden adete 4 gun varken yaptirdim bhcg testini. Pozitif cikinca hemen basladim

Amin cnm cümlemizin evlatlarını inşallah 🙏 sen doktora gittin mi gördün mü Babil’ini seninle aramızda 1 gün var ben yarın gideceğim kusmetse
Yok gecen carsamba gittim kese gorundu 5 subatda cagirdi hem bebegini gostercem hemde kalp atisini dinleticem dedi nasip bakalim heyecanla bekliyorum haftayi hem korku hem heyecan butun duygular karisti sen yarinmi gorucen bebegini nasipse kalp atisinida duyarsin belki😊

Yok gecen carsamba gittim kese gorundu 5 subatda cagirdi hem bebegini gostercem hemde kalp atisini dinleticem dedi nasip bakalim heyecanla bekliyorum haftayi hem korku hem heyecan butun duygular karisti sen yarinmi gorucen bebegini nasipse kalp atisinida duyarsin belki😊
Yarın gideceğim cnm 5+5 oluyor bakalım ne göreceğiz inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hem korku hem sevinç heyecan karışık duygulardayım önceki kürtajımdan dolayı maşallah 🧿 keseyi görmüşsün inşallah Bebişini ve kalp 💓 atışınıda görürsün cnm

Ben progestan kullanıyorum ama bugün gri gibi açık kahve gibi leke geldi bi sorun mu var ki. Böyle olan var mı lütfen cevap yazarlarsa mutlu olurum. Yarın hastaneye kontrolum var bakalım beta en dün 650 di yarın kese görünür mü ki ikiye katlayacak ya hani

Kozları merhaba benimde sat 7 Aralık dün dr gittim ama sat 14 Aralık olarak kabul ediyorum geç yumurtlama var dedi yani tam olarak anlamadım bir sorun olur mu aranızda var mı böyle bir durumu olan

Kozları merhaba benimde sat 7 Aralık dün dr gittim ama sat 14 Aralık olarak kabul ediyorum geç yumurtlama var dedi yani tam olarak anlamadım bir sorun olur mu aranızda var mı böyle bir durumu olan
Bir hafta gec döllenmiş yumurtan. Bu sorun olmuyor. 2 hafta bile geriden gelebilen bebekler oluyor.

Yarın gideceğim cnm 5+5 oluyor bakalım ne göreceğiz inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hem korku hem sevinç heyecan karışık duygulardayım önceki kürtajımdan dolayı maşallah 🧿 keseyi görmüşsün inşallah Bebişini ve kalp 💓 atışınıda görürsün cnm
Hepimizde Rabbimin izniyle sag salim insallah alicaz kucaklarimiza bebeklerimizi neden kurtaj olmustun daha once gecmis olsun canim

Slm arkadaşlar bebeğin kalp atışini kaç haftalık iken duydunuz
Degisiyo kisiden kisiye 5 ile 8 haftaya kadar duyulabiliyomus hatta 10.haftada bile duyulanlar varmis bi arkadas yazmis hatta burda daha onceden ben henuz duymadim nasipse subat 5 te cagirdi doktorum ozaman nasipse

Degisiyo kisiden kisiye 5 ile 8 haftaya kadar duyulabiliyomus hatta 10.haftada bile duyulanlar varmis bi arkadas yazmis hatta burda daha onceden ben henuz duymadim nasipse subat 5 te cagirdi doktorum ozaman nasipse
Himm anladım canım çok sağol bende iki gün sonra gidecem 6+2 olacak ilk gidecem daha keseyi bile görmedim dedim keseyi de kalbinde duyarmiyim acaba

Himm anladım canım çok sağol bende iki gün sonra gidecem 6+2 olacak ilk gidecem daha keseyi bile görmedim dedim keseyi de kalbinde duyarmiyim acaba
Ben 6+2de kalp atisini gördüm canim daha minik oldugu icin dinletmedi 3 hafta sonraya tekrar gel dinleteyim dedi 😊 haftaya gidecegiz insallah

Back