- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 44
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #2.681
Ben olmustum daha once de. Banada verdiler birazdan olmya gidicemPruloton iğne olan var mı. Yarım doz ondan verdi
Ahhh kuzum benim maşaallah sübhanallah çok sevindim kuzumMerhaba kızlar biz geldik
Her şey yolunda şimdilik, ilaçlara devam dedi boyu 14 mm olmuş 7+1 iz ama ultrasonda 7+4 çıktık, hareket ediyordu minigim, dr bu 20 gun çok riskli bir donem dedi, genelde bebeklere bisey oluyorsa bu 20 gün içinde oluyormuş, dikkat et dedi, ilişki son aya kadar serbest dedi, içim çok rahatladı, sizler nasılsınız? Her şey yolundadır umarim
Ben sizinle aynı düşüncede değilim maalesef başımada geldi boş gebelikmişim doktor progestan verdi vajinal kullandığım için düşmedi boş kese progestanı bıraktım düşmeye başladı bencede tedavi kalp atışı gördükten sonra başlanmalı doktora bol gebelikse neden düşmüyor dedim progestan kullandığın için yoksa şimdiye düşmüştü dediBenim doktorumda prof ve perinatolog günde bir rahimden bir etkisi olacağını düşünmüyorum sağlıksız öyle ya da böyle düşüyor çünkü.
E suan igneyi niye verdiler o zaman . Kizlar bu dogru bi yaklasim degil kanamasi olup ilac kullanip saglikli doğum yapan bicok insan var deger artmis ilac vermemesi diger doktorlarin cok sacma o doktorlara gitmeyin bence bir daha . Eger ki ultrasonla baksaydı keseni görecekti. Kalp atisi zaman olarak cok ileri bi zaman Allah yardimciniz olsun ilacini kullan bol bol dinlen senMinik bir kese gördü 2 mm dedi. Daha cok küçük dedi. Düşük önleyici iğne verdi. Yerlesme kanaması da olabilir üstüne görme de dedi. Beta hcg fazla artmış dedi. Yani pazartesi kontrole gore karar
Ben de bu konuda size katilmiyorum benim de bos gebelikti progestan kullandigim halde dusuk oldu. O yuzden bunu bilemezsinizAhhh kuzum benim maşaallah sübhanallah çok sevindim kuzum
Ben sizinle aynı düşüncede değilim maalesef başımada geldi boş gebelikmişim doktor progestan verdi vajinal kullandığım için düşmedi boş kese progestanı bıraktım düşmeye başladı bencede tedavi kalp atışı gördükten sonra başlanmalı doktora bol gebelikse neden düşmüyor dedim progestan kullandığın için yoksa şimdiye düşmüştü dedi
Özel doktoru progestan yazmadı bana sadece pruloton iğne verdi. Şehir hastanesi aciline gittim simdi progestan yazdı. Kızlar sizce progestan kullanmali mi kullanmamalı mı. Bos gebelikse sıkıntı olur mu,yada sağlıksız bir bebege mi sebep olunur. Kafam cok karıştı.Ahhh kuzum benim maşaallah sübhanallah çok sevindim kuzum
Ben sizinle aynı düşüncede değilim maalesef başımada geldi boş gebelikmişim doktor progestan verdi vajinal kullandığım için düşmedi boş kese progestanı bıraktım düşmekye başladı bencede tedavi kalp atışı gördükten sonra başlanmalı doktora bol gebelikse neden düşmüyor dedim progestan kullandığın için yoksa şimdiye düşmüştü dedi
Benim onceki bos gebelikmis progestan kullanmama ragmen kalbi atmadi. Bi öncekinde yine kullandim hem igne hem progestan dogdu sukur bir sikintisi yok. Bunda yine kullaniyorum allah bilir olup olmayacağını. Bence icmelisin kanama dursun diye veriyolarKızlar aynı soruyu sormuş olcm ama. Progestanla ilgili ne düşünüyorsunuz. Şehir hastanesi ne gittim bu sefer doktor yazdı progestan , özelde yazmamışlardı. Sizce kullanmak gerekli mi. Sağlıksız bebege mi sebep olur yoksa boş gebelik vs varsa ona mı sıkıntı olur ne yapmali sizce. Cok kararsız kaldim alip almama konusunda
Bence artışın güzel canımVajinal baktı canim özel hastanede. Çarşamba 297 hcg, cumartesi 1542 . Normal mi bu sizce. Doktor biraz fazla gibi dedi. Dış gebelik değil dedi. Kimyasal olabilir mi
Bos gebelikse zaten gunu geldiginde bebek olusmuyor ve mecbur ilaci birakip dusuk yapiyorsun.Özel doktoru progestan yazmadı bana sadece pruloton iğne verdi. Şehir hastanesi aciline gittim simdi progestan yazdı. Kızlar sizce progestan kullanmali mi kullanmamalı mı. Bos gebelikse sıkıntı olur mu,yada sağlıksız bir bebege mi sebep olunur. Kafam cok karıştı.
Canım boş gebeliğinde yolk kesesi görünmüş müydü?Benim onceki bos gebelikmis progestan kullanmama ragmen kalbi atmadi. Bi öncekinde yine kullandim hem igne hem progestan dogdu sukur bir sikintisi yok. Bunda yine kullaniyorum allah bilir olup olmayacağını. Bence icmelisin kanama dursun diye veriyolar
Sana katılıyorum canım progesteron ancak sağlıklı gebeliği devam ettirir boş gebelikse bi yerden sonra belli oluyor onda da kesiyor doktor ilacı hızlıca düşüyor feğerlerin zatenKizlar lutfen etrafinizda kanamali gebelik geciren hic olmadi mi benim cok var ve saglikli dogum yaptilar bebekleri gayet saglikli progestan kullanin ve bol bol dinlenin benim bos gebelikti ve progestan kullanmama ragmen düştü siz elinizden geleni yapin gerisi Rabbimin takdiri Allah yardimciniz olsun
Bende gorunmedi. 8 haftaya kadar hep bostu yolk sac olusmadi hicKızlar boş gebelik başından geçenler yolk kesesini 5.haftada görmüş müydü acaba
Ben görmüştüm canimKızlar boş gebelik başından geçenler yolk kesesini 5.haftada görmüş müydü acaba
Anladım canım sağolasınBende gorunmedi. 8 haftaya kadar hep bostu yolk sac olusmadi hic
Hadi ya boyutunu hatırlıyor musun? Yolk kesesi de kesin bir durum değil o zamanBen görmüştüm canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?