2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Prilam kullanan arkadaşlar bulantinizi kestimi.Memnun musunuz?Ben türkiyede yaşamıyorum memnunsaniz bulantinizi kestiyse ben getirtmek istiyorum ilaci
Canım söyle beni cidden rahatlattı bir hafta hiç bir sey yiyememiştim şimdi yiyorum tabi etkileri sıfıra indirmiyor ama faydasını gördüm birde türkiyede yazdırma imkanı olan biri varsa yazdırsın canım ben eczanede iki kutuya 17 ödedim direk alsam tek kutu 50tl imiş

Ooo hanimlar nasil yetiscem size hem okul hem is hemde oglum var, MasAllah 231 sayfa etmissiniz simdiden :)))

E o zaman hoş geldin diyelim, hayırlı olsun
Evet sayfalar biraz çok

Çok sağol canım

Canım daha kese gorunmediginden progestan vermediler. Doktor rahim bir.anda kalınlaşır, kalınlaşırken de icini temizler dedi. Kan olmadığı sürece korkma dedi. Sağlıklı bir.gebeliğe benziyor dedi.
Aaa çok sevindim o zaman canım iyi oldu gittiğim bak içimiz rahatladı

Kızlarrr daha önce de yazmistim dün değil evvelsi gün ögrendim hamile oldugumu kan verdim 120+ çıktı değerim bugün öğlen randevum varrr bana dua edin ne olurrr. Değerim artmış olsun Çok endişeleniyorum ya uzun süredir istiyorduk neredeyse 1,5 yıl. Ondan bu endişelerim. inşallah artmış olurr öğrenir öğrenmez yazıcam size Tek aklıma takılan ilk verdiğim testi farklı bir laboratuvarda verdim. Şimdi farklı hastane olucak. Sonucu etkiler mi bu durumm?

Hayirli olsun canim.benimki de gec dollenme gibi duruyor.benimde sat 10 aralik ben 16 ocakta testimde beta hcg degerim 25 ile ogrendim.iki gun once 830 du az once yine kan vermeye gittim. senin adetin kac gun geciktiginde ogrendin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…