2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hayirli olsun canim bhcg kacti

Kızlar 12.haftaya kadar devam eder diyor kime sorsam ya polo şeker şimdi kurtarıcım oldu sizlerde alın arada atın ağzınıza
Benim öğleden sonra kesildi bugün ne hikmetse ama öğlene kadar beni mahvetti canım resmen tuzlu yeşil elma çekti canım düşüncesi çok garip ama yediğimde acayip mutlu oldum

Kızlar 12.haftaya kadar devam eder diyor kime sorsam ya polo şeker şimdi kurtarıcım oldu sizlerde alın arada atın ağzınıza
Hadi bakım hayırlısı. Ben herşeyden çok bebeği düşünüyor um. Kalp atışını duyacakmiyim her şey yolunda gidecek mi. Bulantılar bir şekilde geciyor

Ahhh bende aynı düşüncelerle kafayı yiyorum
Aslında boş gebelik geçirdiğim de enerjik bulantı yok normal hayattaki gibiydim. Bunda halim olmaması bulantı olması sevindiriyor biraz Umut veriyor. Bugün gezmedeydim bayılacak gibi oldum bir ara biraz uzandım dinlendim. Tabi herkesde bı şüphe hamilemisin ,hasta gibi duruyor sun anladilar valla

Gelecek ay benim günüm var kızlar yapabilirmiyim acaba . Yapsam mı bilemiyorum.yorucuda olacak benim için temizlik ve hazırlık yapmasam mi acaba parayı mi toplasan

Olmasa bile soranlar vardı kuzum yaaa bir beklenti içinde herkes ama ben henüz söylemedim kimseye. Daha söyleme niyetinde de değilim bi tam anlamıyla kalbini duysam kendimi o zaman kaptıracam ama bekle bekle cumartesi gelmez

Hayirli olsun canim bhcg kacti

Olmasa bile soranlar vardı kuzum yaaa bir beklenti içinde herkes ama ben henüz söylemedim kimseye. Daha söyleme niyetinde de değilim bi tam anlamıyla kalbini duysam kendimi o zaman kaptıracam ama bekle bekle cumartesi gelmez
Yalan söyleyemedim söyledim yakın kendi yasitlarima dedim. Büyük ihtimalle duyulacaktr. Yapacak bişey yok. Herşey olacağına varır. Cidden çok kötüydü. Bı kere bebek istedigimi de öncesinde söylemiştim.birazda ondan sorup duriyolardi.hayirlisi. yalnız öz ablamın birine de dedim. Diğer ablama diyemedim. O un da 19 yıldır bebeği olmuyor. Tüp bebek olacaktı bu ay ablamın sağlık sorunlarından dolayı transfer olmadı. O üzülmesini istemedim. Rabbim isteyen herkese versin.

Kızlar maden suyu icebiliyirmuyuz. Az önce kızım limonlusunu açmış tadı çok hoşuma gitti ama biraz şekerli geldi tabi

Kızlar progestan düşük tehtidind3n başka ne için kullanılır. Doktr demedi bana

lökosit bende 0 bacı suyu bu aralar gerçektende az içiyorum birde sanki bence bu progeston yaptı bunu diye düşünüyorum ne bilim
Ben kumda döküyor olabilirmişim artık başka ne çıkacaksa ama önemli. Değil bol su dedi canım. Şu an için sadece takip dedi

İnşallah canım gerçekten zor ama çok şükür yinede
Benim öğleden sonra kesildi bugün ne hikmetse ama öğlene kadar beni mahvetti canım resmen tuzlu yeşil elma çekti canım düşüncesi çok garip ama yediğimde acayip mutlu oldum
Ayy kuzum aşermişsin sen kıyamam
Bende bolca ayva, çubuk kraker ve polo şeker yedim gün boyu
Hadi bakım hayırlısı. Ben herşeyden çok bebeği düşünüyor um. Kalp atışını duyacakmiyim her şey yolunda gidecek mi. Bulantılar bir şekilde geciyor
Çok doğru kuzum inşallah hepimiz duyacağız güzel kalp atışı sesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…