• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
anladım kuzum sende bol bol içmeye çalış olurmu bende şişeyle dolaşıyorum sağlık ocağından geldiğimden beri
Sorma canım. Su aşırı midemi bulandırdı. Hala da içiyorum ama midem berbat durumda dr gitmeme 10 gun var. Nasil geçecek 10 gün bilmiyorum git gide kötü oluyorum.

Canım yanılıyor olabilirim ama seninki kimyasaldan çok düşük yapmaya benziyor.Bende yaşadım kimyasal adetim 3 gün geçtikten sonra beta hcg 15 civarıydı.2 gün sonra 10 a düştü 1-2 gün içinde adet oldum.Senin düzenli artmış betan.Ben farklı bir durumdan düşük yaptığını düşünüyorum.pıhtilasma vs.bilemiyorum olabilir

B BUSR4 konu sahibi merhaba. Benim kimyasal gebeliğe döndü, beni kaldırabilirsin. Teşekkür ederim ❣️

Merhaba bayanlar.ilk kez yaziyorum.satim 10 aralik.10 ocakta tahlil yaptim cikmadi gecikme devam edince 16 sinda tekrar yaptirdim 25 cikti 18 inde 109 dunde 297 cikti beta hcg.1 yil once kimyasal gebelik yasadim.acaba gec dollenme olabilirmi benim gibi gecikmesi olup ta kucuk degerlerle baslayan varmi aramizda.
Ben varım canim. Cuma günü 17,9 idi. Pazartesi 114,5 oldu. Yarın bakacağım tekrardan inşallah güzel artmıştır. Beklemek zor az değerle öğrenince

Merhaba bayanlar.ilk kez yaziyorum.satim 10 aralik.10 ocakta tahlil yaptim cikmadi gecikme devam edince 16 sinda tekrar yaptirdim 25 cikti 18 inde 109 dunde 297 cikti beta hcg.1 yil once kimyasal gebelik yasadim.acaba gec dollenme olabilirmi benim gibi gecikmesi olup ta kucuk degerlerle baslayan varmi aramizda.
Ben varım canim. Cuma günü 17,9 idi. Pazartesi 114,5 oldu. Yarın bakacağım tekrardan inşallah güzel artmıştır
Ben varım canim. Cuma günü 17,9 idi. Pazartesi 114,5 oldu. Yarın bakacağım tekrardan inşallah güzel artmıştır. Beklemek zor az değerle öğrenince

Canım Zeytinburnu Avrasya Hastanesinde Gamze Baykan var. Şiddetle tavsiye ederim. 10 yıl önce doğum yaptım. 10 yıldır görüşüyorum. Bu arada 15-20 hasta gönderdim hepsi çok memnun kaldılar. Şimdi Allah izin verirse ikinciye de ona devam edicem.

Canım bende Avrasya Gamze hanıma gitmiştim önceden bir kaç kere ama hamilelikte gitmedim hiç. Aşırı yoğun bir dr. Şuan nasıl bilmiyorum. Hiç gittin mi yakın zaman da?

Canım bende Avrasya Gamze hanıma gitmiştim önceden bir kaç kere ama hamilelikte gitmedim hiç. Aşırı yoğun bir dr. Şuan nasıl bilmiyorum. Hiç gittin mi yakın zaman da?
Ben randevu aldım telefonla alınıyormuş canım 14 şubata verdiler gideceğim bakalım gebeyim daha erken olamaz mi diye sordum maalesef en erken bu tarih dediler

Ben randevu aldım telefonla alınıyormuş canım 14 şubata verdiler gideceğim bakalım gebeyim daha erken olamaz mi diye sordum maalesef en erken bu tarih dediler

Yaa uzun bir tarihe atmışlar ama doktora gitmeye başlayınca daha uygun tarihlerde olabilir randevu tarihi sanırım

Ben varım canim. Cuma günü 17,9 idi. Pazartesi 114,5 oldu. Yarın bakacağım tekrardan inşallah güzel artmıştır

Canim sen ne zman ogrendin.benim korkum adetim 6 gun gectiginde degerim 25 ti.gec dollenme olabilirmi acaba

Şuan tam 5 haftalık. Cuma günü kontrol var elim ayağım birbirine dolanıyor:) kese görüncekmi kalp atışı erken olur ama zaman nasıl geçicek bilmiyorum. Çok güzel telaş şükürler olsun🙏
Bende 5 hastalığım canım kese göründü bebisde olusmaya başlamış dedi inşallah sende görürsün kalp atışı için 2 hafta sonra cagrdi

Back