- 11 Kasım 2008
- 1.767
- 84
- 358
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.121
dun yanı 3.73 bugun 3.93
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim bhcg kactikıxlar merhaba bendn gebelık kesesını gordum 3.73 mm yazıyo ultrason kagıdında bugun baska bı doktora gıttım daha ıyı bılgı almak ıcım bugunku 3.93 mm yazıyo ultrason cıhazları faeklı dıyemı oyle cıktı acana normalde gunde 1 mm buyurmus
Benim öğleden sonra kesildi bugün ne hikmetse ama öğlene kadar beni mahvetti canım resmen tuzlu yeşil elma çekti canım düşüncesi çok garip ama yediğimde acayip mutlu oldumKızlar 12.haftaya kadar devam eder diyor kime sorsam yapolo şeker şimdi kurtarıcım oldu sizlerde alın arada atın ağzınıza
Hadi bakım hayırlısı. Ben herşeyden çok bebeği düşünüyor um. Kalp atışını duyacakmiyim her şey yolunda gidecek mi.Kızlar 12.haftaya kadar devam eder diyor kime sorsam yapolo şeker şimdi kurtarıcım oldu sizlerde alın arada atın ağzınıza
Ahhh bende aynı düşüncelerle kafayı yiyorumHadi bakım hayırlısı. Ben herşeyden çok bebeği düşünüyor um. Kalp atışını duyacakmiyim her şey yolunda gidecek mi.Bulantılar bir şekilde geciyor
Aslında boş gebelik geçirdiğim de enerjik bulantı yok normal hayattaki gibiydim. Bunda halim olmaması bulantı olması sevindiriyor biraz Umut veriyor. Bugün gezmedeydim bayılacak gibi oldum bir ara biraz uzandım dinlendim. Tabi herkesde bı şüphe hamilemisin ,hasta gibi duruyor sun anladilar vallaAhhh bende aynı düşüncelerle kafayı yiyorum
ERİTROSİT 2 EPİTEL 21 çıkmış canım diğerleri 0 senin değerlerin kaçEnfeksiyon değerlerin kaç kuzum? dr benimkine her hamilelikte olabilecek. Sınır dedi . Takipte kalıcak dedi .
Olmasa bile soranlar vardı kuzum yaaa bir beklenti içinde herkes ama ben henüz söylemedim kimseye. Daha söyleme niyetinde de değilim bi tam anlamıyla kalbini duysam kendimi o zaman kaptıracam ama bekle bekle cumartesi gelmezAslında boş gebelik geçirdiğim de enerjik bulantı yok normal hayattaki gibiydim. Bunda halim olmaması bulantı olması sevindiriyor biraz Umut veriyor. Bugün gezmedeydim bayılacak gibi oldum bir ara biraz uzandım dinlendim. Tabi herkesde bı şüphe hamilemisin ,hasta gibi duruyor sun anladilar valla☺
Epitel 17 lokosit 9 çıkmış canım seninki de başınd bol su dicektir büyük ihtimalERİTROSİT 2 EPİTEL 21 çıkmış canım diğerleri 0 senin değerlerin kaç
Hayirli olsun canim bhcg kactikıxlar merhaba bendn gebelık kesesını gordum 3.73 mm yazıyo ultrason kagıdında bugun baska bı doktora gıttım daha ıyı bılgı almak ıcım bugunku 3.93 mm yazıyo ultrason cıhazları faeklı dıyemı oyle cıktı acana normalde gunde 1 mm buyurmus
lökosit bende 0 bacı suyu bu aralar gerçektende az içiyorum birde sanki bence bu progeston yaptı bunu diye düşünüyorum ne bilimEpitel 17 lokosit 9 çıkmış canım seninki de başınd bol su dicektir büyük ihtimal
Yalan söyleyemedim söyledim yakın kendi yasitlarima dedim. Büyük ihtimalle duyulacaktr. Yapacak bişey yok. Herşey olacağına varır. Cidden çok kötüydü. Bı kere bebek istedigimi de öncesinde söylemiştim.birazda ondan sorup duriyolardi.hayirlisi. yalnız öz ablamın birine de dedim. Diğer ablama diyemedim. O un da 19 yıldır bebeği olmuyor. Tüp bebek olacaktı bu ay ablamın sağlık sorunlarından dolayı transfer olmadı. O üzülmesini istemedim. Rabbim isteyen herkese versin.Olmasa bile soranlar vardı kuzum yaaa bir beklenti içinde herkes ama ben henüz söylemedim kimseye. Daha söyleme niyetinde de değilim bi tam anlamıyla kalbini duysam kendimi o zaman kaptıracam ama bekle bekle cumartesi gelmez
Ben kumda döküyor olabilirmişim artık başka ne çıkacaksa ama önemli. Değil bol su dedi canım. Şu an için sadece takip dedilökosit bende 0 bacı suyu bu aralar gerçektende az içiyorum birde sanki bence bu progeston yaptı bunu diye düşünüyorum ne bilim
İnşallah canım gerçekten zor ama çok şükür yinedeKullanmadığım için bilmiyorum canım ama belki etkisi vardır
Evet günden güne değişim yaşıyoruz resmen. Bir günüm diğerine uymuyor. Yesek bi türlü yemesek bir türlü. Ama geçer elbet bi durumda
Yalnız değilsin canım mide bulantısı bu ara baksana herkeste var.
Geçmiş olsun canım inşallah geçer bulantıların. Çalışana daha zor bu süreç.
Ayy kuzum aşermişsin sen kıyamamBenim öğleden sonra kesildi bugün ne hikmetse ama öğlene kadar beni mahvetti canım resmen tuzlu yeşil elma çekti canım düşüncesi çok garip ama yediğimde acayip mutlu oldum![]()
Çok doğru kuzum inşallah hepimiz duyacağız güzel kalp atışı sesiniHadi bakım hayırlısı. Ben herşeyden çok bebeği düşünüyor um. Kalp atışını duyacakmiyim her şey yolunda gidecek mi.Bulantılar bir şekilde geciyor
Canım allah korusun kanama lekelenme olunca kullanıyorlar geneldeKızlar progestan düşük tehtidind3n başka ne için kullanılır. Doktr demedi bana
anladım kuzum sende bol bol içmeye çalış olurmu bende şişeyle dolaşıyorum sağlık ocağından geldiğimden beriBen kumda döküyor olabilirmişim artık başka ne çıkacaksa ama önemli. Değil bol su dedi canım. Şu an için sadece takip dedi
Sadece sade o da günde 1 tane canimKızlar maden suyu icebiliyirmuyuz. Az önce kızım limonlusunu açmış tadı çok hoşuma gitti ama biraz şekerli geldi tabi