• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba bayanlar.ilk kez yaziyorum.satim 10 aralik.10 ocakta tahlil yaptim cikmadi gecikme devam edince 16 sinda tekrar yaptirdim 25 cikti 18 inde 109 dunde 297 cikti beta hcg.1 yil once kimyasal gebelik yasadim.acaba gec dollenme olabilirmi benim gibi gecikmesi olup ta kucuk degerlerle baslayan varmi aramizda.

Keseyi de yolk kesesini de gördü çok şükür doktor 5 haftalık dedi bi hafta geç yumurtlamışım yani. Haftaya kallp atışlarını dinlicez Rabbim nasip ederse. Hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin rabbim ☺

Çok sevindim canım ne güzel 😍 inşallah kalp atışını duymak da nasip olur 🥰 ben de daha gitmedim kalp atışı için. Merakla bekliyorum o günü 🥰

merhabalar kızlar benim bir kaç gündür bulantılarım başladı hiç bişey yemesem de geçmiyor azıcık zorlayıp bir kaç bişey atıştırırsam geçiyor sabahtan beri mahvoldum şimdi hafiften geçti ama kusmam yok çok şükür bunlar normal mi ?

Ben de aynı durumdayım maalesef. Ama benim yedikten sonra da bulanıyor 🤢 yesem bi türlü yemesem bir türlü
Ama bu aylarda bunlar çok normal 🤗🌸

Merhaba bayanlar.ilk kez yaziyorum.satim 10 aralik.10 ocakta tahlil yaptim cikmadi gecikme devam edince 16 sinda tekrar yaptirdim 25 cikti 18 inde 109 dunde 297 cikti beta hcg.1 yil once kimyasal gebelik yasadim.acaba gec dollenme olabilirmi benim gibi gecikmesi olup ta kucuk degerlerle baslayan varmi aramizda.
Canım olabilir geç döllenme. Benim de sat 9 aralık 6 ocakta çok çok silik çizgi gördüm 8 ocakta beta 32 çıktı 14ocakta 467 bugün 21 ocaktada keseyi ve yolk kesesini gördük çok şükür normalde 6 haftalık olması lazım bi hafta geç döllenme olmuş anlayacağın. Değer artışların iyi ama sabredip beklemek lazım.. kanama ağrı sızın var mı?

Çok sevindim canım ne güzel 😍 inşallah kalp atışını duymak da nasip olur 🥰 ben de daha gitmedim kalp atışı için. Merakla bekliyorum o günü 🥰

Ben de aynı durumdayım maalesef. Ama benim yedikten sonra da bulanıyor 🤢 yesem bi türlü yemesem bir türlü
Ama bu aylarda bunlar çok normal 🤗🌸
İnşallah canım ya ne zaman gideceksin kalp atışı için benim haftaya salı gel dedi doktor

benimde bebeğin kalp atışlarını duyamadık beta hcg çok yükselmesine rağmen görülmedi. doktorda alınmaıs gerekiyor dedi :KK43: aranızdan ayrılıyorum allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin
Oyyy hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz şuan. İnşallah senin için de iyi şeyler olur 🤲🏻

Canım olabilir geç döllenme. Benim de sat 9 aralık 6 ocakta çok çok silik çizgi gördüm 8 ocakta beta 32 çıktı 14ocakta 467 bugün 21 ocaktada keseyi ve yolk kesesini gördük çok şükür normalde 6 haftalık olması lazım bi hafta geç döllenme olmuş anlayacağın. Değer artışların iyi ama sabredip beklemek lazım.. kanama ağrı sızın var mı?
Cok şükür yok.ama iste bat tan 6 gun gecmisti ilk ogrendigimde degerde düşük.sabirla beklemekten baska yapacak bis ey yok 1 oglum var 3 yildir istiyoruz ama bir turlu olmadı.insallah yukselir degerim.sizinkide hayirli olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

yok benim amelıyatla alındı bebek. çünkü beta hcg 30 binlere kadar çıktı ama hiç bişi göremedi doktor . sonlandırıldı
Çok çok geçmiş olsun o zaman. İnşallah hayırlısıyla tez zamanda güzel sağlıklı bi gebelik yaşarsınız

benim ilk çocuğum kız ama çok kötüydüm kusma uyku hastanelik oluyordum bunda 6+5 im ama belki erken ondanmı bilmiyorum kusmadım hiç ama bulantım oluyor bazen sabahları bakalım nolacak cinsiyetimiz :)
Canım hepimizin evlatları hayırlı ve sağlıklı olsun sbah akşam dua ediyorum, cinsiyet konusunda da 1 ay sonra hepimiz öğreniyoruz sanırım 🙈

İnşallah canım ya ne zaman gideceksin kalp atışı için benim haftaya salı gel dedi doktor

Çarşamba demişti bana da doktor. Eşimin iznine göre gideceğiz. Doktor da tam kalp atışı duymak için izniniz ne zamansa öyle gelin o halde dedi. Acele ettirmedi yani. Bakalım bugün 6 haftalık oldu benim de canım 🥰

Back