2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet normalmiş canım ama progestan kullanıyorum o da etkiliyor mu acaba

canm benim de yedikten sonra bulanıyor. Bugün sabah kotuydum .sonra iyi oldu. Çok şükür. Gün içinde değişiyor sanki

hımıl hımıl sürekli bir mide bulantısı var açlıktan oluyor galiba diyorum birşeyler yedikten sonra daha da çok bulanıyor anlamadım gitti sürekli vişne suyu ve yeşil elma yiyesim var çok iyi geliyor mideme birde sağlık ocağından sonuçları aldım idrar yolu enfeksiyonu var galiba

Maalesef ben de de idrar yolu enfeksiyonu çıktı canm. Bol bol su içmeye çalışıyor um.tansiyonum da düşüyor bazen

Kızlar iyi akşamlar herkese, bugün sabah bulantılar beni yokladı, yataktan kalkamadım resmen. Gidip rapor aldım bu haftayı evde geçireceğim tek duam haftaya bitmiş olsun
Bol bol dinlenmek lazım aslında. Benim de Sabah oldu. Ata ara degisiyor bulantım
. Bakalım hayirlisi

Ben de 5+2 olmuştum ki kanamam oldu. Meğer kimyasal gebelikmiş
Canım yanılıyor olabilirim ama seninki kimyasaldan çok düşük yapmaya benziyor.Bende yaşadım kimyasal adetim 3 gün geçtikten sonra beta hcg 15 civarıydı.2 gün sonra 10 a düştü 1-2 gün içinde adet oldum.Senin düzenli artmış betan.Ben farklı bir durumdan düşük yaptığını düşünüyorum.pıhtilasma vs.bilemiyorum olabilir

Kızlar iyi akşamlar herkese, bugün sabah bulantılar beni yokladı, yataktan kalkamadım resmen. Gidip rapor aldım bu haftayı evde geçireceğim tek duam haftaya bitmiş olsun
Geçmiş olsun canim ben de var malesef yedigim hicbirseyden keyif alamiyorum neredeyse

Benim beklenen adet 13 Ocak ya 10 ocakta kan verdim 16 çıktı, 13 ocakta 30 çıktı 16 ocakta da 75 çıktı. Bugün de adet oldum. Kimyasal değildir mi diyorsun?

Benim beklenen adet 13 Ocak ya 10 ocakta kan verdim 16 çıktı, 13 ocakta 30 çıktı 16 ocakta da 75 çıktı. Bugün de adet oldum. Kimyasal değildir mi diyorsun?
Dr teshisi dogru canim kimyasal gebelik malesef artis duzenli olmamis kanamayla deger düşmüş zaten kese vs olusamaz bu degerle düşük olabilmesi icin en azından kese olmus olmasi lazim. Kimyasali cogu insan farketmiyor bile o yuzden uzulme canim

Enfeksiyon değerlerin kaç kuzum? dr benimkine her hamilelikte olabilecek. Sınır dedi . Takipte kalıcak dedi .

Bol bol dinlenmek lazım aslında. Benim de Sabah oldu. Ata ara degisiyor bulantım
. Bakalım hayirlisi
Geçmiş olsun canim ben de var malesef yedigim hicbirseyden keyif alamiyorum neredeyse
Kızlar 12.haftaya kadar devam eder diyor kime sorsam ya polo şeker şimdi kurtarıcım oldu sizlerde alın arada atın ağzınıza

Evet normalmiş canım ama progestan kullanıyorum o da etkiliyor mu acaba
Kullanmadığım için bilmiyorum canım ama belki etkisi vardır

canm benim de yedikten sonra bulanıyor. Bugün sabah kotuydum .sonra iyi oldu. Çok şükür. Gün içinde değişiyor sanki
Evet günden güne değişim yaşıyoruz resmen. Bir günüm diğerine uymuyor. Yesek bi türlü yemesek bir türlü. Ama geçer elbet bi durumda

Yalnız değilsin canım mide bulantısı bu ara baksana herkeste var.

Geçmiş olsun canım inşallah geçer bulantıların . Çalışana daha zor bu süreç.

kıxlar merhaba bendn gebelık kesesını gordum 3.73 mm yazıyo ultrason kagıdında bugun baska bı doktora gıttım daha ıyı bılgı almak ıcım bugunku 3.93 mm yazıyo ultrason cıhazları faeklı dıyemı oyle cıktı acana normalde gunde 1 mm buyurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…