• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar gunaydin 2 gundur sag kasığımda acayip bi agri var cok siddetli. Ozellikle sabahlari oliyor yatakta dönerken fln uyandiriyor. Dis gebelik durumu olabilirmi ya cok korkuyorum. Dra gitcem bugun ama gozukurmu bilemedim daha 4+4 bugun

kıxlar merhaba bendn gebelık kesesını gordum 3.73 mm yazıyo ultrason kagıdında bugun baska bı doktora gıttım daha ıyı bılgı almak ıcım bugunku 3.93 mm yazıyo ultrason cıhazları faeklı dıyemı oyle cıktı acana normalde gunde 1 mm buyurmus
Doktor eliyle ölçüyor yani oraya eliyle işaret koyarak ölçüm alıyor bu da kesin doğru sonuç olmuyor, özellikle ilk aylarda fetusun boyu küçük olduğu için hata payı çok yüksek oluyor. Ertesi gün değil de 2-3 hafta sonra ölçülen boy sana gelişime dair doğru bir oran verir.

Kızlar bende varım🥰1 hafta önce öğrendim doktor 2 hafta sonrası için randevu al gel dedi 3 şubatta kontrolm inş sağlıklı kese oluşmuştur❤️

hımıl hımıl sürekli bir mide bulantısı var açlıktan oluyor galiba diyorum birşeyler yedikten sonra daha da çok bulanıyor anlamadım gitti sürekli vişne suyu ve yeşil elma yiyesim var çok iyi geliyor mideme birde sağlık ocağından sonuçları aldım idrar yolu enfeksiyonu var galiba
Ne güzel, iyi gelen şeyi bulabilmişsin ben ne denediysem olmadı..

Merhaba kızlar bu sabah öğrendiğime göre galiba bende hamileyim 127 ile kimyasal olma olasılığı var mı değerim nasıl dün beklenen adet günümdü 127.5 cıktı dün vermiştim. Geri sayımıda neye göre ekliyorsunuz ben ekledim ama bilemedim erken mı davrandım🤭

Eklentiler

• Screenshot_20200122-091202_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200122-091202_Samsung Internet.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 60
Canım bende Avrasya Gamze hanıma gitmiştim önceden bir kaç kere ama hamilelikte gitmedim hiç. Aşırı yoğun bir dr. Şuan nasıl bilmiyorum. Hiç gittin mi yakın zaman da?
Geçen hafta Perşembe gittik keseyi gördük, yarın tekrar gidicem kalp atışları için inşallah. 10 yıl önce Gamze Hanım'da oğluma doğum yaptım. Bir kere de beni boş gebelikten kürtaj etti. Çok güveniyorum kendisine. Evet çok yoğun hastası çok ilk randevuyu biraz zor alıyorsun ama sonraki randevuları kendisi verdiği için sıkıntı olmuyor.

Kızlar bende varım🥰1 hafta önce öğrendim doktor 2 hafta sonrası için randevu al gel dedi 3 şubatta kontrolm inş sağlıklı kese oluşmuştur❤
ayy tebrik ederim. Ben de iki gün önce öğrendim. Henüz doktora görünmedim. Değerim 25.5 ti. Bugün kan tahlilimr bakacak eşim. Eğer iki katıysa inşallah içimiz rahat edecek biraz

Merhaba kızlar bu sabah öğrendiğime göre galiba bende hamileyim 127 ile kimyasal olma olasılığı var mı değerim nasıl dün beklenen adet günümdü 127.5 cıktı dün vermiştim. Geri sayımıda neye göre ekliyorsunuz ben ekledim ama bilemedim erken mı davrandım🤭
hayırlı olsun yalnız tsh yüksek dr gösterin hemen hamilelikte tsh önemli

Evet biliyorum benim tiroid ve haşimatom var kontrol altındayım hamilelik olunca hemen yükselmiş geçen ay 2ydi zaten ve teşekkür ederim🥰
bu arada kendinizi kötü durumlara adapte etmeyin hemen 2 güne bir kan verin yükselişi takip edin . benim değerim adet gününde 159 du

merhaba kızlar bend suan 7 haftalık hamıleyım:) 6.haftamda farkettım doktora gttk ve normal karnımdan degılde vajınadan kontrol ettı cnku karnımdan goremedi.kalp atıslarını duyduk cok kısa:) bulantılar kusmalar var bnde sızdede bu zamanlarınızda oldumu

Back