• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ikinci hamilelik olduğu için ilki gibi hissetmiyorum yani ilkinde hemen gidip sonrasinda her hafta kese kalp atışı ayrı ayrı gitmiştim doktora aynı şey gibi geliyo bir sıkıntı olmadikca
Valla bende ben bi garibim diyordum çok şükür ikincide aynı düşünen varmış 🙈😂 hic heyecan falan yok😂 8. Hafta gittim bende dra

Şuan tam 5 haftalık. Cuma günü kontrol var elim ayağım birbirine dolanıyor:) kese görüncekmi kalp atışı erken olur ama zaman nasıl geçicek bilmiyorum. Çok güzel telaş şükürler olsun🙏

Sağol canım seninde hayırlı olsun, inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza :KK68: zaten doktorum konuyla alakalı birşey söylemedi bende o an farketmediğim için sormadım, bende geç döllenmeden başka bir ihtimal veremiyorum, yada başka birşey düşünmek istemiyorum bilemiyorum, içimi ferah tutmak istiyorum, stresden uzak durmak istiyorum ama bazen istemekle kalıyoruz işte.Ayrıca cevabın için teşekkür ederim içi ferahlattın, seninde mi ilk hamileliğin?

Kesinlikle içine ferah tut canım ölçüler ilk haftalarda tam tutmuyor. Benim ikinci gebeliğim 🥰

Kızlar moralim çok bozuk
son adet 16 aralık
Beklenen adet 13 ocak
13 Ocak pazartesi hcg 30
16 Ocak Perşembe hcg 75
20 Ocak (bugün) kahverengi (çok afedersiniz sümükümsü) bir leke geldi peçeteye.
normal şartlarda bugün adetim 7 gün geçti. Ama az önce böyle bir leke geldi.
şuan devam etmiyor ve hiç ağrım yok.
sizce bu nedir? Ne yapmam gerekir? Lütfen fikir verir misiniz?
Eğer gebeysen bu yaşadığım yerleşme kanaması canım. Eşinle kan uyuşmazlığın varsa derhal hastaneye gitmen gerek, uyuşmazlık iğnesi vurulacaksın. İlk haftalarda hafif lekelenmeler çok normal..

Canım ilk çocugum erkek senin gibi ay hayırlı olsun tabiki acaba bunlar kızmı acaba 🤩
benim ilk çocuğum kız ama çok kötüydüm kusma uyku hastanelik oluyordum bunda 6+5 im ama belki erken ondanmı bilmiyorum kusmadım hiç ama bulantım oluyor bazen sabahları bakalım nolacak cinsiyetimiz :)

Back