2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Böyle söyledin Ya rahat bi nefes aldım Allah razı olsun inşallah çocuklarımız hayırla sağlıkla doğar büyür. Ya saat 4.5-5 gibi leke oldu bi de az evvel oldu. Ama devamı gelmedi inşallah söylediğin gibidir

Merhaba kizlar konuyu açmıştım güzel katılımlar olmuş ben de 6+5 günlük hamileyim 7 haftalık sayılır. 3 gün önce kalp atışını duyduk şükür.

Ama neden olur ki. Ben enfeksiyon a bağlıyor um .yalnız degilmisim
Ben önceden de hep üşürdüm . Özellikle aşırı kansızlık olduğu zamanlarda. O yüzden enfeksiyonu düşünmedim hiç.

Bende de oluyor ama sürekli değil sanki özellikle akşamları bende yarın gidicem keseyi görmeye dua edin kızlar

Duamız seninle canım. İnşallah

Ben kendimi bildim bileli üşürüm ve soğuğum, bu üşümelerim artarak devam ediyor üstüne bir de aşırı bir halsizlik geldi bakalım ne zamana kadar

Evet ben de sürekli üşürdüm. Sadece biraz daha arttı gibi geliyor. Bende de aşırı halsizlik var. Sanki çok iş yapmışım gibiyim sürekli

Merhaba , bendende kan testi alıcakmış , heyecandan sormamışum , bu testte neler oluyor , bu arada keseyi gördük
Hatırladıklarımı yazayım baya vardı.Aclik kan şekeri,rubella,toksoplazma,tsh,tam kan hemogram,alt,ast,tSh,idrar kültürü ,d vitamini buna benzer bikac tane daha.

Yerlesme kanamasi olabilir belki.Sancin olmaması ıyi.Srn yine de doktora gir.Dusuk tehliken olmasin prosgestan falan verir

Kızlar günaydın kalp atışını duydum ama Doktorum çok dinletmedi henüz erken dedi. 7+1 çıktı ulturasonda ama 7+2 normalde geçen ulturosundan dolayı. Hiç anlamadım 1 gün geriden ki geliyor
gözün aydın benimde 1 gün geri gözüküyor ama çok önemli değil o korkma :)

Geriden gelmesi beni de azcık korkuttu açıkçası doktor da herhangi bursey demedi. Hatta sağlıklı falan dedi korktum Bi an neden 1,gun geri diye
şöyleki kese veya bebeği dr el ile ölçüyor ultrasonda o yüzden 1 gün çok önemli değil benm dr sıkıntı yok dedi. kaldı ki sat hesaplanıyor yumurtlama ne zaman olduğu baz alınmıyor çok düşünme bu tarz şeyleri

Dr agitsen iyi olur canim progestan aliyomuydun

sat göre hesaplanıyor sat tarihiniz nedir

Bende çok şaşırdım neden böyle diye 2 hafta sonra gel dedi tekrar bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…