• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba bebek rahime yerleşirken bazen ince bir damara denk geliyor olabiliyor.. O damarı çatlaşmışsa böyle bir kahverengi leke gelebilir.. Bazen damarı patlatıyor ozaman bayaa kanama geliyor... Çok aşırı kanaman olmadıkça korkulacak birşey yok :) senin bebiş benimkinden bir gün büyük hayırlı olsun
Böyle söyledin Ya rahat bi nefes aldım Allah razı olsun 😍 inşallah çocuklarımız hayırla sağlıkla doğar büyür. Ya saat 4.5-5 gibi leke oldu bi de az evvel oldu. Ama devamı gelmedi inşallah söylediğin gibidir

Merhaba kizlar konuyu açmıştım güzel katılımlar olmuş 😌 ben de 6+5 günlük hamileyim 7 haftalık sayılır. 3 gün önce kalp atışını duyduk şükür.

Ama neden olur ki. Ben enfeksiyon a bağlıyor um .yalnız degilmisim
Ben önceden de hep üşürdüm 🥶. Özellikle aşırı kansızlık olduğu zamanlarda. O yüzden enfeksiyonu düşünmedim hiç.

Bende de oluyor ama sürekli değil sanki özellikle akşamları bende yarın gidicem keseyi görmeye dua edin kızlar😔

Duamız seninle canım. İnşallah 🤲🏻 🥰

Ben kendimi bildim bileli üşürüm ve soğuğum, bu üşümelerim artarak devam ediyor üstüne bir de aşırı bir halsizlik geldi bakalım ne zamana kadar 🤔

Evet ben de sürekli üşürdüm. Sadece biraz daha arttı gibi geliyor. Bende de aşırı halsizlik var. Sanki çok iş yapmışım gibiyim sürekli 😪

Merhaba , bendende kan testi alıcakmış , heyecandan sormamışum , bu testte neler oluyor , bu arada keseyi gördük
Hatırladıklarımı yazayım baya vardı.Aclik kan şekeri,rubella,toksoplazma,tsh,tam kan hemogram,alt,ast,tSh,idrar kültürü ,d vitamini buna benzer bikac tane daha.

Kızlar moralim çok bozuk
son adet 16 aralık
Beklenen adet 13 ocak
13 Ocak pazartesi hcg 30
16 Ocak Perşembe hcg 75
20 Ocak (bugün) kahverengi (çok afedersiniz sümükümsü) bir leke geldi peçeteye.
normal şartlarda bugün adetim 7 gün geçti. Ama az önce böyle bir leke geldi.
şuan devam etmiyor ve hiç ağrım yok.
sizce bu nedir? Ne yapmam gerekir? Lütfen fikir verir misiniz?
Yerlesme kanamasi olabilir belki.Sancin olmaması ıyi.Srn yine de doktora gir.Dusuk tehliken olmasin prosgestan falan verir

Kızlar günaydın 🥰🥰 kalp atışını duydum 😀 ama Doktorum çok dinletmedi henüz erken dedi. 7+1 çıktı ulturasonda ama 7+2 normalde geçen ulturosundan dolayı. Hiç anlamadım 1 gün geriden ki geliyor
gözün aydın benimde 1 gün geri gözüküyor ama çok önemli değil o korkma :)

Geriden gelmesi beni de azcık korkuttu açıkçası doktor da herhangi bursey demedi. Hatta sağlıklı falan dedi korktum Bi an neden 1,gun geri diye
şöyleki kese veya bebeği dr el ile ölçüyor ultrasonda o yüzden 1 gün çok önemli değil benm dr sıkıntı yok dedi. kaldı ki sat hesaplanıyor yumurtlama ne zaman olduğu baz alınmıyor çok düşünme bu tarz şeyleri :KK66:

Kızlar moralim çok bozuk
son adet 16 aralık
Beklenen adet 13 ocak
13 Ocak pazartesi hcg 30
16 Ocak Perşembe hcg 75
20 Ocak (bugün) kahverengi (çok afedersiniz sümükümsü) bir leke geldi peçeteye.
normal şartlarda bugün adetim 7 gün geçti. Ama az önce böyle bir leke geldi.
şuan devam etmiyor ve hiç ağrım yok.
sizce bu nedir? Ne yapmam gerekir? Lütfen fikir verir misiniz?
Dr agitsen iyi olur canim progestan aliyomuydun

Merhaba. Ben dün test yaptırdım. 25.5 çıktı. Hamile olduğunu öğrendim. Eğer sağlıkla ilerlerse tahmini doğum hangi aya olur acaba :))bu arada hepinizin bebeklerini rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :anneadayı:
sat göre hesaplanıyor sat tarihiniz nedir

Merhaba. Ben dün test yaptırdım. 25.5 çıktı. Hamile olduğunu öğrendim. Eğer sağlıkla ilerlerse tahmini doğum hangi aya olur acaba :))bu arada hepinizin bebeklerini rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :anneadayı:
[/QUOTE son adet tarihim 26 veya 27 aralıktı. Tam hatırlamıyorum ikisinden biri olduğu kesin ama bir günlük tereddüt vat

şöyleki kese veya bebeği dr el ile ölçüyor ultrasonda o yüzden 1 gün çok önemli değil benm dr sıkıntı yok dedi. kaldı ki sat hesaplanıyor yumurtlama ne zaman olduğu baz alınmıyor çok düşünme bu tarz şeyleri :KK66:

Bende çok şaşırdım neden böyle diye 2 hafta sonra gel dedi tekrar bakalım.

Back