Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ikinci hamilelik olduğu için ilki gibi hissetmiyorum yani ilkinde hemen gidip sonrasinda her hafta kese kalp atışı ayrı ayrı gitmiştim doktora aynı şey gibi geliyo bir sıkıntı olmadikca
Keseyi de yolk kesesini de gördü çok şükür doktor 5 haftalık dedi bi hafta geç yumurtlamışım yani. Haftaya kallp atışlarını dinlicez Rabbim nasip ederse. Hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin rabbim
Keseyi de yolk kesesini de gördü çok şükür doktor 5 haftalık dedi bi hafta geç yumurtlamışım yani. Haftaya kallp atışlarını dinlicez Rabbim nasip ederse. Hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin rabbim ☺
merhabalar kızlar benim bir kaç gündür bulantılarım başladı hiç bişey yemesem de geçmiyor azıcık zorlayıp bir kaç bişey atıştırırsam geçiyor sabahtan beri mahvoldum şimdi hafiften geçti ama kusmam yok çok şükür bunlar normal mi ?
Hatırladıklarımı yazayım baya vardı.Aclik kan şekeri,rubella,toksoplazma,tsh,tam kan hemogram,alt,ast,tSh,idrar kültürü ,d vitamini buna benzer bikac tane daha.
merhabalar kızlar benim bir kaç gündür bulantılarım başladı hiç bişey yemesem de geçmiyor azıcık zorlayıp bir kaç bişey atıştırırsam geçiyor sabahtan beri mahvoldum şimdi hafiften geçti ama kusmam yok çok şükür bunlar normal mi ?