• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hayırlı olsun hosgeldin 😊 6 hafta dayanabilecek misin 😂 benim göbeğim çatlıyor beta hcg artışını takip ederken
ikinci hamilelik olduğu için ilki gibi hissetmiyorum yani ilkinde hemen gidip sonrasinda her hafta kese kalp atışı ayrı ayrı gitmiştim doktora aynı şey gibi geliyo bir sıkıntı olmadikca

Ben önceden de hep üşürdüm 🥶. Özellikle aşırı kansızlık olduğu zamanlarda. O yüzden enfeksiyonu düşünmedim hiç.

Duamız seninle canım. İnşallah 🤲🏻 🥰

Evet ben de sürekli üşürdüm. Sadece biraz daha arttı gibi geliyor. Bende de aşırı halsizlik var. Sanki çok iş yapmışım gibiyim sürekli 😪
Keseyi de yolk kesesini de gördü çok şükür doktor 5 haftalık dedi bi hafta geç yumurtlamışım yani. Haftaya kallp atışlarını dinlicez Rabbim nasip ederse. Hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin rabbim ☺️

Keseyi de yolk kesesini de gördü çok şükür doktor 5 haftalık dedi bi hafta geç yumurtlamışım yani. Haftaya kallp atışlarını dinlicez Rabbim nasip ederse. Hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin rabbim ☺
Çok sevindim cnm inşallah pıt pıtları da duyarsın darısı bizlerin başına inşallah ☺️🙏

merhabalar kızlar benim bir kaç gündür bulantılarım başladı hiç bişey yemesem de geçmiyor azıcık zorlayıp bir kaç bişey atıştırırsam geçiyor sabahtan beri mahvoldum şimdi hafiften geçti ama kusmam yok çok şükür bunlar normal mi ?

Hatırladıklarımı yazayım baya vardı.Aclik kan şekeri,rubella,toksoplazma,tsh,tam kan hemogram,alt,ast,tSh,idrar kültürü ,d vitamini buna benzer bikac tane daha.
Tesekkur ederim , bende tekrar kan alıncak dıyınce korkmuştum, genel bi kan tahlili gibi olucak , sagolun

merhabalar kızlar benim bir kaç gündür bulantılarım başladı hiç bişey yemesem de geçmiyor azıcık zorlayıp bir kaç bişey atıştırırsam geçiyor sabahtan beri mahvoldum şimdi hafiften geçti ama kusmam yok çok şükür bunlar normal mi ?
Gayet normal canım bende öyleyim bariz kusma olmuyor ama devamlı bulanıyorum bir şey yiyemiyordum de ilaç yazdı biraz daha iyiyim

Back