- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
- 123
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.981
Ben örnek atayim hemen ona gore bi daha bakin istersenizBenim dr um hic bisey yazmamis gebelik yazmis taniya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben örnek atayim hemen ona gore bi daha bakin istersenizBenim dr um hic bisey yazmamis gebelik yazmis taniya
4+6 kesemin görüntüsü. Bir sonraki kontrolde bebeği ve kalp atımını görmüştük.(5+5)kızlar kese resımlerınızı atarmısınız benımkı cok mınık ılk gordugunuz resımlerı
Ilk çocuğum kız ve hicbir belirti yaşamadan nerdeyse doğum yaptım, şimdi tüm belirtiler var (kusma, halsizlik, iştahsızlık vs.) Bakalım ne olacak cinsiyeti? :)
Canım öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al meleğini İnşaAllah Ama geç döllenme oluyor hiç belli değil o işler doktorlar bile anlamıyor. Bu yüzden en sonki adetin başlama gününden hesaplıyolar. Ölçülere görede haftasını belirliyorlarKızlar merhaba 6+1de bebeği gördük ve kalp atışını duyduk Şükürler olsun ki, ancak benim hesaplamama göre sat a göre 5 gün eksik gözüküyor, yumurtlama dönemimde hiç ilişki olmamıştı geç döllenme olduğu için mi geride gözüküyor acaba, böyle bir durum yaşayan var mı?
Amiiin Inşallah hepimizzzCanım her şeyden önce hayırlısı tabiki yaa gerçekten hiç belli olmuyor bu işler
Üzülme canım.Bu senin elinde değildi.Rabbim sana daha iyisini daha hayirlisini verecek inşallah.Seninkine benzer bir durum yaşadım seni çok iyi anlıyorum.Sabir ve zaman herşeyin ilacı geçicek inşallahallah razı olsun teşekkür ederim hepinize. ebe arkadaşım ilaçları al evde düşür dedi ama tecrübesiz olduğum için korktum ben.yarın sabah gidip yatış yapacam artık dualarınızı eksik etmeyin..sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza..
Çok şanslısın kuzum bizim drlar bilgi girmiyorlar malesefBenimki hep bu sekilde aciklama yaziliyor
Üşüyorum sıtma tutuyor. Sanırım idrar yolu enfeksiyonu ndan. Bende bu yüzden dertliyimArkadaşlar ya hamilelikte usuyenler var mı ben çok kötü üşüyorum hani böyle ateşin çıkar da titrersin üşürsün ya öyle bı üşüme
Sağol canım seninde hayırlı olsun, inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza zaten doktorum konuyla alakalı birşey söylemedi bende o an farketmediğim için sormadım, bende geç döllenmeden başka bir ihtimal veremiyorum, yada başka birşey düşünmek istemiyorum bilemiyorum, içimi ferah tutmak istiyorum, stresden uzak durmak istiyorum ama bazen istemekle kalıyoruz işte.Ayrıca cevabın için teşekkür ederim içi ferahlattın, seninde mi ilk hamileliğin?Canım öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al meleğini İnşaAllah Ama geç döllenme oluyor hiç belli değil o işler doktorlar bile anlamıyor. Bu yüzden en sonki adetin başlama gününden hesaplıyolar. Ölçülere görede haftasını belirliyorlar
Canım aç olsan daha iyi bazı testler aç isteniyor
Çok geçmiş olsun, için nasıl rahat edecekse öyle atlatman en doğrusu. Her şeyin hayırlısı bu dönem de geçecek unutma.allah razı olsun teşekkür ederim hepinize. ebe arkadaşım ilaçları al evde düşür dedi ama tecrübesiz olduğum için korktum ben.yarın sabah gidip yatış yapacam artık dualarınızı eksik etmeyin..sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza..
Üşüyorum sıtma tutuyor. Sanırım idrar yolu enfeksiyonu ndan. Bende bu yüzden dertliyim
Merhaba , bendende kan testi alıcakmış , heyecandan sormamışum , bu testte neler oluyor , bu arada keseyi gördükTahlil sonuçlarım bugün cıktı.Hepsi güzel sadece d vitaminim düşük çıktı. Onun için birşeyler yazar sanirim doktorum
Ama neden olur ki. Ben enfeksiyon a bağlıyor um .yalnız degilmisimBende de üşüme var canım. Sürekli kalın giyinesim, üstümü örtesim geliyor
Bende de oluyor ama sürekli değil sanki özellikle akşamları bende yarın gidicem keseyi görmeye dua edin kızlarAma neden olur ki. Ben enfeksiyon a bağlıyor um .yalnız degilmisim