• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benimki hep bu sekilde aciklama yaziliyor

Eklentiler

• 20200120_215514.jpg
    20200120_215514.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar merhaba 6+1de bebeği gördük ve kalp atışını duyduk Şükürler olsun ki, ancak benim hesaplamama göre sat a göre 5 gün eksik gözüküyor, yumurtlama dönemimde hiç ilişki olmamıştı geç döllenme olduğu için mi geride gözüküyor acaba, böyle bir durum yaşayan var mı?
Canım öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al meleğini İnşaAllah 🥰 Ama geç döllenme oluyor hiç belli değil o işler doktorlar bile anlamıyor. Bu yüzden en sonki adetin başlama gününden hesaplıyolar. Ölçülere görede haftasını belirliyorlar

allah razı olsun teşekkür ederim hepinize. ebe arkadaşım ilaçları al evde düşür dedi ama tecrübesiz olduğum için korktum ben.yarın sabah gidip yatış yapacam artık dualarınızı eksik etmeyin..sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza..
Üzülme canım.Bu senin elinde değildi.Rabbim sana daha iyisini daha hayirlisini verecek inşallah.Seninkine benzer bir durum yaşadım seni çok iyi anlıyorum.Sabir ve zaman herşeyin ilacı geçicek inşallah 🙏

Canım öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al meleğini İnşaAllah 🥰 Ama geç döllenme oluyor hiç belli değil o işler doktorlar bile anlamıyor. Bu yüzden en sonki adetin başlama gününden hesaplıyolar. Ölçülere görede haftasını belirliyorlar
Sağol canım seninde hayırlı olsun, inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza :KK68: zaten doktorum konuyla alakalı birşey söylemedi bende o an farketmediğim için sormadım, bende geç döllenmeden başka bir ihtimal veremiyorum, yada başka birşey düşünmek istemiyorum bilemiyorum, içimi ferah tutmak istiyorum, stresden uzak durmak istiyorum ama bazen istemekle kalıyoruz işte.Ayrıca cevabın için teşekkür ederim içi ferahlattın, seninde mi ilk hamileliğin?

allah razı olsun teşekkür ederim hepinize. ebe arkadaşım ilaçları al evde düşür dedi ama tecrübesiz olduğum için korktum ben.yarın sabah gidip yatış yapacam artık dualarınızı eksik etmeyin..sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza..
Çok geçmiş olsun, için nasıl rahat edecekse öyle atlatman en doğrusu. Her şeyin hayırlısı bu dönem de geçecek unutma.

BUSR4 merhaba canım, lütfen beni de ekleyebilir misin, yaşım 37, tüp bebek yöntemiyle 2. Bebeğim olacak inşallah. Beklenen doğum tarihi 2 Eylül. Buradaki tüm hamile arkadaşlar, bebeklerinize sağlıcakla kavuşmanızı diliyorum 🙏

Back