2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar moralim çok bozuk
son adet 16 aralık
Beklenen adet 13 ocak
13 Ocak pazartesi hcg 30
16 Ocak Perşembe hcg 75
20 Ocak (bugün) kahverengi (çok afedersiniz sümükümsü) bir leke geldi peçeteye.
normal şartlarda bugün adetim 7 gün geçti. Ama az önce böyle bir leke geldi.
şuan devam etmiyor ve hiç ağrım yok.
sizce bu nedir? Ne yapmam gerekir? Lütfen fikir verir misiniz?

Yok mu kimse

Bende de oluyor ama sürekli değil sanki özellikle akşamları bende yarın gidicem keseyi görmeye dua edin kızlar
Bende de arada oluyor dediğin gibi akşamları oluyir. Şuan ayagiqm buz gibi. Çorap giydim içeri terliği giydim battaniye de aldım tık yok. Hadi bakım hayırlısı güzel haberler alirsin inşallah canm

İns kötü bir şey yoktur canm. Acile felan gitsen imkanın var mı.

Bende de arada oluyor dediğin gibi akşamları oluyir. Şuan ayagiqm buz gibi. Çorap giydim içeri terliği giydim battaniye de aldım tık yok. Hadi bakım hayırlısı güzel haberler alirsin inşallah canm
demekki herkez aynı dertten muzdarip vallahi battaniyenin altından elektirikli sobanın yanından ayrılamıyorum zaten mutfağın önünden geçemiyorum oturma odasında sobanın dibinde yatıyorum

Yaaaa ben bennn daha cok yeni ama olsun:)

Kızklar selam direk konuya giriyorum.
son adet 16 aralık
Beklenen adet 13 ocak
13 Ocak pazartesi hcg 30
16 Ocak Perşembe hcg 75
20 Ocak (bugün) kahverengi (çok afedersiniz sümükümsü) bir leke geldi peçeteye.
normal şartlarda bugün adetim 7 gün geçti. Ama az önce böyle bir leke geldi.
şuan devam etmiyor ve hiç ağrım yok.
sizce bu nedir? Ne yapmam gerekir? Lütfen fikir verir misiniz?

Merhaba bebek rahime yerleşirken bazen ince bir damara denk geliyor olabiliyor.. O damarı çatlaşmışsa böyle bir kahverengi leke gelebilir.. Bazen damarı patlatıyor ozaman bayaa kanama geliyor... Çok aşırı kanaman olmadıkça korkulacak birşey yok :) senin bebiş benimkinden bir gün büyük hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…