Zeytinyağı Rahmi yumuşatıyor diye duymuştum ama Bi kere zeytinyağını öyle içmeyin demişlerdi hamile arkadaşımaBende öyle 3 hafta oldu öğrenneli ve 3 haftadır sabah hergun haşlanmış yumurta yiyorum ben bol zeytinyağı pul biber nane falan yapıp yiyorum o zaman biraz daha rahat oluyor tavsiye derim canım
Zeytinyağı Rahmi yumuşatıyor diye duymuştum ama Bi kere zeytinyağını öyle içmeyin demişlerdi hamile arkadaşıma
Devlete mi gittin fotoğraf niye vermediKızlar doktordan geldim keseyi gördüm çok şükür AllahimaAma hiç yorum bile yapmadı gayet güzel kese oluşmuş dedi o kadar haftaya cuma gel dedi.foto da vermedi ama benim aklımda Biraz olsun rahatladım inşallah haftaya kalp atışlarını duyarız
Yumurtaya katılır ben içiyorsun sandımCanım zaten 1 yumurtaya ne kadar katılabilirse o kadar katıyorum bence çok fazla tüketmek sıkıntılıdır. Teşekkür ederim canim aklımda bulunsun tabiki
Bende oyleyim sadece hafif gogus agrisi bide arada hafuf kasik batmalariGünaydın kızlar.ben 5+1 oldum bugün. Ama bende sizin yazdığınız belirtiler yok.Sadece hafif bir göğüs dolgunlugu var.Valla endişe yapiyorum belirti olmuyor diye belirti yasamayan var mı benim gibi
Ben de hep zeytinyağı yapıyorum yumurtamin üstüne bence de her şeyin fazlası sıkıntıCanım zaten 1 yumurtaya ne kadar katılabilirse o kadar katıyorum bence çok fazla tüketmek sıkıntılıdır. Teşekkür ederim canim aklımda bulunsun tabiki
3 gün boyunca çok fena ishaldim. ama dünden beri iyiyim. hamilelik hormonlarının yükselmesiyle ishal olunabiliyormuş, öyle okumuştum
Bende aynı öyleyim herkesinki olacak diye bişey yokBende oyleyim sadece hafif gogus agrisi bide arada hafuf kasik batmalari
O soyleyen arkadastan uzak durmalisin. Ben samiki oldugun bi kac arkadasima dedim mutluluktan uctular bu zor gunlerde moralimiz düzeldi umutlandik dediler. Kesinlikle o arkadastan uzak duranen öyle . kalp atıslarınıda duyarız inşallah. :)
Benim bugün midem kaynamaya başladı bulantı değil de.belim sirtim da ağrıyor bazenBende oyleyim sadece hafif gogus agrisi bide arada hafuf kasik batmalari
Bende icerim normalde bi kupa icerdim turk kahvesini görmemişler gibiKızlar türk kahvesi icmiyorum ogrendigimden beri normalde günde 1 hep içerim. Icen var mi? Aslında okadar da abartmamak gerek degil mi?
Yok özele gittim canım.Keseyi gösterdiğine sukrettim valla hiç bir şey söylemedi direk çıktım. Virüs sebebi ile doktorlar da panik haklı olarakDevlete mi gittin fotoğraf niye vermedi
Ay evet belki ben de böyle az koyarak bir fincan içerim yarın nasıl ozledimBende icerim normalde bi kupa icerdim turk kahvesini görmemişler gibiama ogrendikten sonra fincanda iciyorum 1 tane cok ta fazla koymuyorum hafif yetiyor
Sigara icmedigimiz icin stresliyiz zaten doktorum abartmadan icebilirisn dedi onuda kesersem cok stres oluruk diye korkuyorumAy evet belki ben de böyle az koyarak bir fincan içerim yarın nasıl ozledim
Bendee kahvalti yapmazdim ayak ustu atisdirirmdim genelde ama simdi hersey yemege calisiyorumDaha çok yolun başındayız canım bebişimizin sağlığı için yememiz gerekiyor normalde çok iştahsız biriyim ama zorunluluktan nasıl yiyorum
bende arkadaslarıma soyledım sadece bır tanesıne soylemedım su donemde zaten felaket tellallıgı yapıyor bırde soylersem neler yazar tahmın edmıyorum uzun sure soylemıcem galıba :)O soyleyen arkadastan uzak durmalisin. Ben samiki oldugun bi kac arkadasima dedim mutluluktan uctular bu zor gunlerde moralimiz düzeldi umutlandik dediler. Kesinlikle o arkadastan uzak dur
Bitmez oyle tipler moral bozmaya gerek yok negatifliklilerini kendilerine saklasinlarbende arkadaslarıma soyledım sadece bır tanesıne soylemedım su donemde zaten felaket tellallıgı yapıyor bırde soylersem neler yazar tahmın edmıyorum uzun sure soylemıcem galıba :)
kesınlıkle canım kımsenın ne dusundugu umrumda degıl hepımızınde oyle olsunBitmez oyle tipler moral bozmaya gerek yok negatifliklilerini kendilerine saklasinlar
Bi daha gittiğinde iste canımYok özele gittim canım.Keseyi gösterdiğine sukrettim valla hiç bir şey söylemedi direk çıktım. Virüs sebebi ile doktorlar da panik haklı olarak
Evet inşallah kalp atislarini da duyarız isterimBi daha gittiğinde iste canım