2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende öyle 3 hafta oldu öğrenneli ve 3 haftadır sabah hergun haşlanmış yumurta yiyorum ben bol zeytinyağı pul biber nane falan yapıp yiyorum o zaman biraz daha rahat oluyor tavsiye derim canım
Zeytinyağı Rahmi yumuşatıyor diye duymuştum ama Bi kere zeytinyağını öyle içmeyin demişlerdi hamile arkadaşıma

Zeytinyağı Rahmi yumuşatıyor diye duymuştum ama Bi kere zeytinyağını öyle içmeyin demişlerdi hamile arkadaşıma
Canım zaten 1 yumurtaya ne kadar katılabilirse o kadar katıyorum bence çok fazla tüketmek sıkıntılıdır. Teşekkür ederim canim aklımda bulunsun tabiki

Devlete mi gittin fotoğraf niye vermedi

Canım zaten 1 yumurtaya ne kadar katılabilirse o kadar katıyorum bence çok fazla tüketmek sıkıntılıdır. Teşekkür ederim canim aklımda bulunsun tabiki
Yumurtaya katılır ben içiyorsun sandım

Günaydın kızlar.ben 5+1 oldum bugün. Ama bende sizin yazdığınız belirtiler yok.Sadece hafif bir göğüs dolgunlugu var.Valla endişe yapiyorum belirti olmuyor diye belirti yasamayan var mı benim gibi
Bende oyleyim sadece hafif gogus agrisi bide arada hafuf kasik batmalari

Ben de hep zeytinyağı yapıyorum yumurtamin üstüne bence de her şeyin fazlası sıkıntı

3 gün boyunca çok fena ishaldim. ama dünden beri iyiyim. hamilelik hormonlarının yükselmesiyle ishal olunabiliyormuş, öyle okumuştum

Doktorum hiç iyi değil dedi hemen kurtulmalısın ishalden dedi.

Kızlar türk kahvesi icmiyorum ogrendigimden beri normalde günde 1 hep içerim. Icen var mi? Aslında okadar da abartmamak gerek degil mi?
Bende icerim normalde bi kupa icerdim turk kahvesini görmemişler gibi ama ogrendikten sonra fincanda iciyorum 1 tane cok ta fazla koymuyorum hafif yetiyor

Bende icerim normalde bi kupa icerdim turk kahvesini görmemişler gibi ama ogrendikten sonra fincanda iciyorum 1 tane cok ta fazla koymuyorum hafif yetiyor
Ay evet belki ben de böyle az koyarak bir fincan içerim yarın nasıl ozledim

Ay evet belki ben de böyle az koyarak bir fincan içerim yarın nasıl ozledim
Sigara icmedigimiz icin stresliyiz zaten doktorum abartmadan icebilirisn dedi onuda kesersem cok stres oluruk diye korkuyorum

Daha çok yolun başındayız canım bebişimizin sağlığı için yememiz gerekiyor normalde çok iştahsız biriyim ama zorunluluktan nasıl yiyorum
Bendee kahvalti yapmazdim ayak ustu atisdirirmdim genelde ama simdi hersey yemege calisiyorum

O soyleyen arkadastan uzak durmalisin. Ben samiki oldugun bi kac arkadasima dedim mutluluktan uctular bu zor gunlerde moralimiz düzeldi umutlandik dediler. Kesinlikle o arkadastan uzak dur
bende arkadaslarıma soyledım sadece bır tanesıne soylemedım su donemde zaten felaket tellallıgı yapıyor bırde soylersem neler yazar tahmın edmıyorum uzun sure soylemıcem galıba :)

bende arkadaslarıma soyledım sadece bır tanesıne soylemedım su donemde zaten felaket tellallıgı yapıyor bırde soylersem neler yazar tahmın edmıyorum uzun sure soylemıcem galıba :)
Bitmez oyle tipler moral bozmaya gerek yok negatifliklilerini kendilerine saklasinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…