2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ishal degil kabizim.ben ya☹ 4 5 gunde bi oluyor malesef sindirim.sistemim.guzeldi hergun çıkan ben 4 5 gune anca
4-5 gün çok fazla canım. Bol su iç ve kuru kayısı incir falan ye. Bizim işimiz de zor. Kabız olsan risk ishal olsan risk. Napcaz ya 🤷

Anladım canım keseyi yüksek ihtimal görürüm perşembe günü kalp atışı içinde bir ihtimal diyordum benimde 24 matta 16 27 martta 75 çıkmıştı kap atışı içinde tekrar giderim o zaman yapacak birşey yok 😊
Evet cNm görürsün allahin izniyle ☺️

Doktorumu aradım kızlar. İshal iyi değilmiş hamilelikte. Bugün yemene dikkat et dedi. Haşlanmış patates, yulaf falan yiycekmişim. Papatya çayı içecekmişim 😔

Tabloda ben yokmuşum ya yeni farkettim 🙈 tahmini doğum tarihi 2 aralık, yaşım 22, kilom 62, ilk çocuk olacak inşallah 😊

Aynen ya. Kabızlıktan korkarken ishal çıktı başıma 😭

Keşke sadece o olsa, 1 haftadır burnum tıkandı ne koku ne tat alamıyorum iştahım kaçtı yemek yiyemeyekten midem bulandı. Aslında bir hafta daha bekleyecektim doktora gitmek için ama bunlar olunca yarın gitmeye karar verdim bir çözüm bulur belki

Vallaaaa denicem dediklerini caaanim

En fazla 2günde 1 yapman lazım. Ikınmak iyi değil bebiş için. Bi kaç kuru kayısıyı geceden bir bardak suya koy sabah kalkınca aç karına kayısıları da suyunu da iç. Normale sokar bağırsaklarını.

Keşke sadece o olsa, 1 haftadır burnum tıkandı ne koku ne tat alamıyorum iştahım kaçtı yemek yiyemeyekten midem bulandı. Aslında bir hafta daha bekleyecektim doktora gitmek için ama bunlar olunca yarın gitmeye karar verdim bir çözüm bulur belki

Mutlaka git canım bekletme. Bende aramıycaktım doktorumu ishal yani ne var ki dedim. İyiki aramışım. İshal risk dedi hemen kurtulman lazım ishalden dedi. İyiki aradım dedim ya

Mutlaka git canım bekletme. Bende aramıycaktım doktorumu ishal yani ne var ki dedim. İyiki aramışım. İshal risk dedi hemen kurtulman lazım ishalden dedi. İyiki aradım dedim ya

Evet doğru, virüsten dolayı riskli geliyordu gitmek ama bebeklerimizin sağlığı söz konusu olunca tedbir alıp gitmek daha önemli bu durumda

X