- 29 Mart 2020
- 404
- 267
- 36
Aman yemem bende canım çokta sevdiğim birşey değildi zorunluluktan yiyordumAynen canim doktor ye derse yine yersin ben maydonozu hamilelikte iyi degil die biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman yemem bende canım çokta sevdiğim birşey değildi zorunluluktan yiyordumAynen canim doktor ye derse yine yersin ben maydonozu hamilelikte iyi degil die biliyorum
Aman iyiöyleyse canimAman yemem bende canım çokta sevdiğim birşey değildi zorunluluktan yiyordum
Canm malesef bende kabzlik var ben 66 kg idim doktorda 69,5 çıktım şok geçirdimIshal degil kabizim.ben ya☹ 4 5 gunde bi oluyor malesef sindirim.sistemim.guzeldi hergun çıkan ben 4 5 gune anca
4-5 gün çok fazla canım. Bol su iç ve kuru kayısı incir falan ye. Bizim işimiz de zor. Kabız olsan risk ishal olsan risk. Napcaz yaIshal degil kabizim.ben ya☹ 4 5 gunde bi oluyor malesef sindirim.sistemim.guzeldi hergun çıkan ben 4 5 gune anca
Evet cNm görürsün allahin izniyleAnladım canım keseyi yüksek ihtimal görürüm perşembe günü kalp atışı içinde bir ihtimal diyordum benimde 24 matta 16 27 martta 75 çıkmıştı kap atışı içinde tekrar giderim o zaman yapacak birşey yok
Kızlar ishal olanınız var mı?
Oh masalllah bende evde 56.5 falandim doktorda 57.4 ciktim☹☹Canm malesef bende kabzlik var ben 66 kg idim doktorda 69,5 çıktım şok geçirdim
Vallaaaa denicem dediklerini caaanim4-5 gün çok fazla canım. Bol su iç ve kuru kayısı incir falan ye. Bizim işimiz de zor. Kabız olsan risk ishal olsan risk. Napcaz ya
Aynen ya. Kabızlıktan korkarken ishal çıktı başımaBen çok fenayım bağırsaklarımın dengesi bozuldu bir gün ishal bir gün kabız
Yaaaa muz ye hemen hemen 3 taneDoktorumu aradım kızlar. İshal iyi değilmiş hamilelikte. Bugün yemene dikkat et dedi. Haşlanmış patates, yulaf falan yiycekmişim. Papatya çayı içecekmişim
Sağlık olsun diyorum ne diyelimOh masalllah bende evde 56.5 falandim doktorda 57.4 ciktim☹☹
Aynen ya. Kabızlıktan korkarken ishal çıktı başıma
Vallaaaa denicem dediklerini caaanim
Yaaaa muz ye hemen hemen 3 tane
Ekledim canmTabloda ben yokmuşum ya yeni farkettim tahmini doğum tarihi 2 aralık, yaşım 22, kilom 62, ilk çocuk olacak inşallah
Keşke sadece o olsa, 1 haftadır burnum tıkandı ne koku ne tat alamıyorum iştahım kaçtı yemek yiyemeyekten midem bulandı. Aslında bir hafta daha bekleyecektim doktora gitmek için ama bunlar olunca yarın gitmeye karar verdim bir çözüm bulur belki
Mutlaka git canım bekletme. Bende aramıycaktım doktorumu ishal yani ne var ki dedim. İyiki aramışım. İshal risk dedi hemen kurtulman lazım ishalden dedi. İyiki aradım dedim ya