- 29 Mart 2020
- 404
- 267
- 36
Bundan sonra yemek aynen canım demir vitamini olsun diye yiyordumMaydonoz düşük riski yapabiliyormuş allah korusun sakin bida yeme canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonra yemek aynen canım demir vitamini olsun diye yiyordumMaydonoz düşük riski yapabiliyormuş allah korusun sakin bida yeme canim
Kafayi degil de dogduklarinda onlarin popolarini yeriz benceee❤❤❤❤❤❤Bende ne hisler geçiririm bilmiyorum kafayı yemesek bari bu tatlı heyecanlarla
Folik asitten al canim vitamini maydonoz y falan aman aman bendede var 2 tane hemde vericem annemeBundan sonra yemek aynen canım demir vitamini olsun diye yiyordum
Anladım canim doktora sorarım gittiğimde şimdi yemeyi bırakıyım artıkYaaa canimmm bi araştır istersen maydonoz idrarda enfeksiyon sokturucu ozelligine sahip o yuzden yemeyin diolar yine bi araştır ama yeme
Kizlar kahvalti yumurta tuketiyormusunz artik gormek.istemiyorum yaaa bi tuaf oldummm yerken zor yedim
Ceviz tuletiyorum gun icinde muz oglenleri
3 gbi acikip gene bisiler yiyorum 6 gram almisim.ogrendigimden beriiii sigara iciyordum normalde ogrenir ogreenmez biraktim ve herseye sariyorum agzim.bol.kalsin istemiyorum cok kilo.alirmiyim ya
Folik asit için gebelik planladığım sürede vermişti doktorum kullanıyorum 2 aydır...Folik asitten al canim vitamini maydonoz y falan aman aman bendede var 2 tane hemde vericem anneme
Hayırlı olsun canım çok sevindim sanırım seninle benim beta değerlerimiz birbirine yakın gidiyordu sende erken ögrenmistin benim cuma günü beta 2558 cıktı kese üstten görünmedi perşembe yeniden gidecem aslında pazartesi çağırmıştı ama ben cuma düşünüyorum.. doktor sana kalp atışı için birşey dedi mjDoktordan geldim arkadaşlar ay ne kadar dedirgin oldum doktor otur diyor oturamiyorum neyse yavrucum 5+0 haftalik mis tahmini doğum 8 Aralık mis benim takvime uymadı kese yi gördük hiçbir sıkıntı yok günlük yaşamına devam edebilirsin her yönden dedi, decavit yazdı ben o hapı yutamadigim için extra folik asit yazdırdım 20-25 Nisan da kalp atışı için çağırdı doktorumuz
Canım gözün aydın darısı kalp atışına inşallahDoktordan geldim arkadaşlar ay ne kadar dedirgin oldum doktor otur diyor oturamiyorum neyse yavrucum 5+0 haftalik mis tahmini doğum 8 Aralık mis benim takvime uymadı kese yi gördük hiçbir sıkıntı yok günlük yaşamına devam edebilirsin her yönden dedi, decavit yazdı ben o hapı yutamadigim için extra folik asit yazdırdım 20-25 Nisan da kalp atışı için çağırdı doktorumuz
Doktordan geldim arkadaşlar ay ne kadar dedirgin oldum doktor otur diyor oturamiyorum neyse yavrucum 5+0 haftalik mis tahmini doğum 8 Aralık mis benim takvime uymadı kese yi gördük hiçbir sıkıntı yok günlük yaşamına devam edebilirsin her yönden dedi, decavit yazdı ben o hapı yutamadigim için extra folik asit yazdırdım 20-25 Nisan da kalp atışı için çağırdı doktorumuz
Kafayi degil de dogduklarinda onlarin popolarini yeriz benceee❤❤❤❤❤❤
Maşallah çok tatlıDoktordan geldim arkadaşlar ay ne kadar dedirgin oldum doktor otur diyor oturamiyorum neyse yavrucum 5+0 haftalik mis tahmini doğum 8 Aralık mis benim takvime uymadı kese yi gördük hiçbir sıkıntı yok günlük yaşamına devam edebilirsin her yönden dedi, decavit yazdı ben o hapı yutamadigim için extra folik asit yazdırdım 20-25 Nisan da kalp atışı için çağırdı doktorumuz
Canm kalp atışı için 20-25 Nisan da gel dedi ben 27 Mart 14,5 ,2 Nisan da 93 çıkmıştı HCG biraz zaman geçmesini bekledim kan vermedim bugün kadın doğuma gittim en son ki HCG yi bilmiyorum görürsün canm cuma yaHayırlı olsun canım çok sevindim sanırım seninle benim beta değerlerimiz birbirine yakın gidiyordu sende erken ögrenmistin benim cuma günü beta 2558 cıktı kese üstten görünmedi perşembe yeniden gidecem aslında pazartesi çağırmıştı ama ben cuma düşünüyorum.. doktor sana kalp atışı için birşey dedi mj
Aslında bence de yoktur kafein içeriyor ya ondan demistimben içiyorum ne zararı var ki?
Normalde de gazlı içecekler zararlı onun yerine süt meyvesuyu içYaa aslinda benimkine.maden suyu al meyveli dedim.oda.gitmis.gazoz almis blmiozmi ne yararli ne zararli bidaha eve sokmaz zararli dersem zaten
Aynen canim doktor ye derse yine yersin ben maydonozu hamilelikte iyi degil die biliyorumAnladım canim doktora sorarım gittiğimde şimdi yemeyi bırakıyım artık
Sutu sade icemem kefir iciyorum meyveli neyse nesguitle falan icsem sutu olurmuNormalde de gazlı içecekler zararlı onun yerine süt meyvesuyu iç
Anladım canım keseyi yüksek ihtimal görürüm perşembe günü kalp atışı içinde bir ihtimal diyordum benimde 24 matta 16 27 martta 75 çıkmıştı kap atışı içinde tekrar giderim o zaman yapacak birşey yokCanm kalp atışı için 20-25 Nisan da gel dedi ben 27 Mart 14,5 ,2 Nisan da 93 çıkmıştı HCG biraz zaman geçmesini bekledim kan vermedim bugün kadın doğuma gittim en son ki HCG yi bilmiyorum görürsün canm cuma ya ☺
Ishal degil kabizim.ben ya☹ 4 5 gunde bi oluyor malesef sindirim.sistemim.guzeldi hergun çıkan ben 4 5 gune ancaKızlar ishal olanınız var mı?