- 30 Temmuz 2019
- 138
- 225
- 38
Hayırlı olsunDoktordan geldim arkadaşlar ay ne kadar dedirgin oldum doktor otur diyor oturamiyorumneyse yavrucum 5+0 haftalik mis tahmini doğum 8 Aralık mis benim takvime uymadı kese yi gördük hiçbir sıkıntı yok günlük yaşamına devam edebilirsin her yönden dedi, decavit yazdı ben o hapı yutamadigim için extra folik asit yazdırdım 20-25 Nisan da kalp atışı için çağırdı doktorumuz
Evet doğru, virüsten dolayı riskli geliyordu gitmek ama bebeklerimizin sağlığı söz konusu olunca tedbir alıp gitmek daha önemli bu durumda
Ayniyiz seninle ben persembe gunu 33 ile ogrendim dun 253du benimdeKIzlar Cuma günü beta 30 dü bugün 255 çıktı doktora şuan sağlıklı ilerliyor değerler dedi haftaya gel 1000 i geçersek keseyi görürüz dedi hayırlısı bakalım çok şükür
Sabah aç karnına 2 kayısı ye üstüne de su iç canım o zaman düzeliyor bende 1 haftadır patlayacaktım iki gündür yedim çıkabiliyorumIshal degil kabizim.ben ya☹ 4 5 gunde bi oluyor malesef sindirim.sistemim.guzeldi hergun çıkan ben 4 5 gune anca
Hadi gözün aydın :)Doktordan geldim arkadaşlar ay ne kadar dedirgin oldum doktor otur diyor oturamiyorumneyse yavrucum 5+0 haftalik mis tahmini doğum 8 Aralık mis benim takvime uymadı kese yi gördük hiçbir sıkıntı yok günlük yaşamına devam edebilirsin her yönden dedi, decavit yazdı ben o hapı yutamadigim için extra folik asit yazdırdım 20-25 Nisan da kalp atışı için çağırdı doktorumuz
Bende öyle 3 hafta oldu öğrenneli ve 3 haftadır sabah hergun haşlanmış yumurta yiyorum ben bol zeytinyağı pul biber nane falan yapıp yiyorum o zaman biraz daha rahat oluyor tavsiye derim canımAman iyiöyleyse canim
Bende yumurtayi zorla yiom.artik
Ben içiyorum kahve Nescafe vazgeçilmezim ama miktarj dusurdum günde 1 fincan içiyorum oda normal zaten doktormlar günde 1 fincan içebilirsiniz diyor maden suyu tüketin ben içecek istediğimi onunlada bastırıyor
Tamam canim denicemmm insalllah ise yararSabah aç karnına 2 kayısı ye üstüne de su iç canım o zaman düzeliyor bende 1 haftadır patlayacaktım iki gündür yedim çıkabiliyorum
Yaaaa haşlayıp yiodum busefer haslicam tavada kapama yapicamBende öyle 3 hafta oldu öğrenneli ve 3 haftadır sabah hergun haşlanmış yumurta yiyorum ben bol zeytinyağı pul biber nane falan yapıp yiyorum o zaman biraz daha rahat oluyor tavsiye derim canım
Canım doktor 1000-15000 arası keseyi görebiliriz dedi eğer sağlıklı giderse pazartesi 2000 oluyor pazartesi gitçemAyniyiz seninle ben persembe gunu 33 ile ogrendim dun 253du benimdecarsamba kontrolum var
Biraz dayanacagız artık cafeınlı seyler tuketmemek gerekıyor :)1 fincan için diyorlar zatenben 1 fincanla kalabilsem içcem de, kalamıyorum
Carsamba gidicem bende canim 15 nisandaCanım doktor 1000-15000 arası keseyi görebiliriz dedi eğer sağlıklı giderse pazartesi 2000 oluyor pazartesi gitçem
3 gün boyunca çok fena ishaldim. ama dünden beri iyiyim. hamilelik hormonlarının yükselmesiyle ishal olunabiliyormuş, öyle okumuştumKızlar ishal olanınız var mı?
çok tesekkr ederim desteğiniz için.. insanları anlamak güç kamuda çalışıyorum ama hamile olduğumu söyleyemiyoruö söylesem idari izinliyimm aslında henüz çok yeni kalp atışlarını duyana kadar bekleyeyım diye düşünüyorum4 gündür burayı okuyorum kan sonucumu gördükten sonra herkese merhaba diyecektim ama sizin yazınızdan sonra dayanamadım. Bundan sonrası için arkadaşınızla ilişkiniz adına bir yabancı olarak tabi ki bir şey diyemem. Ama lütfen bu tür olumsuz sözlere kulak asmayın! Bu virüs dünyada ortaya çıkalı 3 ay ülkemizde ise 1 ay bile olmadı. 5 aylık hamile bir arkadaşım var napsın şimdi bebeğini karnından söküp atsın mı böyle bir ortamda doğurmamak için? Bizler bu sitenin şanslılarındanız insanlar aylarca yıllarca hatta on yıllarca o susam tanesinin tutunup kucağına geleceği günlerin hayalini kuruyor. Ne kadar şükür böyle mübarek günlerde Allah nasip etti. Sabırla,önemle,bilimle ülkecek de insanlık olarakta atlatacağız bu günleri. Yarın başımıza ne geleceğini hiç birimiz bilmiyoruz. O zaman her daim ne olacağı belli değil böyle bir dünyaya çocuk getirmek istemiyorum diyelim. Evet güle oynaya değil maskelerle eldivenlerle gideceğiz belki randevularımıza ama 9 ayın sonunda ve bir ömür boyu yaşanacak bi mutluluk nasip olacak. Savaş halinde başlarına bomba yağan insanlar değiliz ki tabiki çok zor dikkatli olunması gereken bir dönem. Bugün kan vermek için gittiğim sağlık ocağındaki doktor hanıma zor zamanlarda ilgilendiği için teşekkür ettim. Çok şaşırdı duraksadı. “Bu bizim görevimiz her ne olursa olsun yaşıyoruz ve hayat devam ediyor” dedi. Önce tedbir sonra takdir
Daha çok yolun başındayız canım bebişimizin sağlığı için yememiz gerekiyor normalde çok iştahsız biriyim ama zorunluluktan nasıl yiyorumYaaaa haşlayıp yiodum busefer haslicam tavada kapama yapicamben 2 nisanda ogrendim 5 gun oluyor daha
Biraz dayanacagız artık cafeınlı seyler tuketmemek gerekıyor :)