2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hayırlı olsun

KIzlar Cuma günü beta 30 dü bugün 255 çıktı doktora şuan sağlıklı ilerliyor değerler dedi haftaya gel 1000 i geçersek keseyi görürüz dedi hayırlısı bakalım çok şükür

Evet doğru, virüsten dolayı riskli geliyordu gitmek ama bebeklerimizin sağlığı söz konusu olunca tedbir alıp gitmek daha önemli bu durumda

Hastanelerde bence dikkat edersen virus kapma olayı olamaz sen yinede maske ve eldiven tak tabi

KIzlar Cuma günü beta 30 dü bugün 255 çıktı doktora şuan sağlıklı ilerliyor değerler dedi haftaya gel 1000 i geçersek keseyi görürüz dedi hayırlısı bakalım çok şükür
Ayniyiz seninle ben persembe gunu 33 ile ogrendim dun 253du benimde carsamba kontrolum var

Kan sonucumu öğrendim an itibariyle merhaba 2489 çıktı Doktorum artık haftada 2 gün çalışıyormuş bilgilerimi aldı arayıp çağıracaklarmış bakalım

Ishal degil kabizim.ben ya☹ 4 5 gunde bi oluyor malesef sindirim.sistemim.guzeldi hergun çıkan ben 4 5 gune anca
Sabah aç karnına 2 kayısı ye üstüne de su iç canım o zaman düzeliyor bende 1 haftadır patlayacaktım iki gündür yedim çıkabiliyorum

Hadi gözün aydın :)

Aman iyiöyleyse canim
Bende yumurtayi zorla yiom.artik
Bende öyle 3 hafta oldu öğrenneli ve 3 haftadır sabah hergun haşlanmış yumurta yiyorum ben bol zeytinyağı pul biber nane falan yapıp yiyorum o zaman biraz daha rahat oluyor tavsiye derim canım

Ben de burayı okudukça doktora gitmek istiyorum, bir bhcg değerim bile yok, ama virüs baskın çıkıyor

Ben içiyorum kahve Nescafe vazgeçilmezim ama miktarj dusurdum günde 1 fincan içiyorum oda normal zaten doktormlar günde 1 fincan içebilirsiniz diyor maden suyu tüketin ben içecek istediğimi onunlada bastırıyor

1 fincan için diyorlar zaten ben 1 fincanla kalabilsem içcem de, kalamıyorum

Sabah aç karnına 2 kayısı ye üstüne de su iç canım o zaman düzeliyor bende 1 haftadır patlayacaktım iki gündür yedim çıkabiliyorum
Tamam canim denicemmm insalllah ise yarar

Bende öyle 3 hafta oldu öğrenneli ve 3 haftadır sabah hergun haşlanmış yumurta yiyorum ben bol zeytinyağı pul biber nane falan yapıp yiyorum o zaman biraz daha rahat oluyor tavsiye derim canım
Yaaaa haşlayıp yiodum busefer haslicam tavada kapama yapicam ben 2 nisanda ogrendim 5 gun oluyor daha

Kızlar doktordan geldim keseyi gördüm çok şükür Allahima Ama hiç yorum bile yapmadı gayet güzel kese oluşmuş dedi o kadar haftaya cuma gel dedi.foto da vermedi ama benim aklımda Biraz olsun rahatladım inşallah haftaya kalp atışlarını duyarız

çok tesekkr ederim desteğiniz için.. insanları anlamak güç kamuda çalışıyorum ama hamile olduğumu söyleyemiyoruö söylesem idari izinliyimm aslında henüz çok yeni kalp atışlarını duyana kadar bekleyeyım diye düşünüyorum

Yaaaa haşlayıp yiodum busefer haslicam tavada kapama yapicam ben 2 nisanda ogrendim 5 gun oluyor daha
Daha çok yolun başındayız canım bebişimizin sağlığı için yememiz gerekiyor normalde çok iştahsız biriyim ama zorunluluktan nasıl yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…