2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar nasılsınız? Bu aralar sürekli hastalıklarla uğraşıyorum kızım okuldan taşıyıp duruyor eve 🤦🏻‍♀️ benim oğlan kaçtır grip oluyor yine öksürük tuttu uyuyamıyor pekmez tereyağı karışımını ayağının altına sarımsak zeytinyağı çörek otu yağı sürmeyi prospanı sırtına vicks herşey denedim geçmiyor başka önerisi olan var mı? Ayrıca yarım soğan üstüne karanfil batırıyorum burun tıkanıklığı için valla çaresiz kaldım bu sene çekeceğim var benim 😬😬 doğum gününe bile hevesim kaçtı kesin hasta oluruz biz yine keşke ikinci kızın peşine hemen yapsaydım diyorum 🙈😅😅 kızlar hiç hasta olmazdı kolayına taşıyan yoktu şimdi 1 hafta hastalıksız geçmiyor
Çok geçmiş olsun canım. Malesef biz de abla sık hastalanıyor bu sene 1 e başladı. Hiç hastalanmayan çocuk devamlı hastalanıyor 😢 bu sene böyle geçecek diyor doktor

Bizde bugün aile arasında kutlama yaptık kendi çapımızda

Eklentiler

• 38D5CAAF-6969-4A80-A90A-66C88860908F.png
    38D5CAAF-6969-4A80-A90A-66C88860908F.png
    677,1 KB · Görüntüleme: 52
  • A346A946-193F-4721-AB9A-5F6E7C77B26D.jpeg
    A346A946-193F-4721-AB9A-5F6E7C77B26D.jpeg
    149,1 KB · Görüntüleme: 49
Selam kızlarr.. biz de dün yaptık doğum günümüzü eşimin iş yerinde. Çok güzeldi herkes çok beğendi kızımın elbisesini, organizasyonu.. Asıl doğum günümüz 17sinde ama erken yaptık biz.. Şükür her şey çok güzeldi güzel geçti. Darısı buradaki tüm annelerimin ve bebislerinin başına. İyi ki doğdun Ela derken ağlamamak için zor tuttum kendimi mutluluktan. Analık duygusallıkmış a dostlar.😂 Hayallerimin gerçek olduğunu gördükçe mutluluktan aglayasim geliyor. Çok şükür bin şükür herkese gönlündekini yaşatsın Rabbim inşallah. Sizlerle duygularımı paylaşmak istedim. 🥰❤️😍😊

Selam kızlarr.. biz de dün yaptık doğum günümüzü eşimin iş yerinde. Çok güzeldi herkes çok beğendi kızımın elbisesini, organizasyonu.. Asıl doğum günümüz 17sinde ama erken yaptık biz.. Şükür her şey çok güzeldi güzel geçti. Darısı buradaki tüm annelerimin ve bebislerinin başına. İyi ki doğdun Ela derken ağlamamak için zor tuttum kendimi mutluluktan. Analık duygusallıkmış a dostlar.😂 Hayallerimin gerçek olduğunu gördükçe mutluluktan aglayasim geliyor. Çok şükür bin şükür herkese gönlündekini yaşatsın Rabbim inşallah. Sizlerle duygularımı paylaşmak istedim. 🥰❤️😍😊
Maşallah kuzuya ne çabuk geçti bir yıl Allah sağlıklı mutlu huzurlu nice yaşlar nasip etsin 🧿🎈💓💕🌸

Maşallah kuzuya ne çabuk geçti bir yıl Allah sağlıklı mutlu huzurlu nice yaşlar nasip etsin 🧿🎈💓💕🌸
Amin canım inşallah seninkine de kuzum. Siz de dün kutlamışsınız sanırım Rabbim nice güzel yaşlara erdirsin inşallah canım benim. 😍❤️
A acemianne92 dgulkts dgulkts nice güzel hayırlı bereketli yaşları olsun minnoşlarımızın iyiki dogmuslar iyiki anne olmususz . İyikiiii ❣️🌺
İyi ki canım iyi ki. Amin inşallah çok teşekkür ederim 😍❤️

Musmutlu sağlıklı yaşları olsun Ela kuzunun canım. Konsept nasıldı biraz foto paylaşsan bize de fikir olsun🙈

Kız gerçekten çizgi var.. hamilesin yani öyle mi 😍❤️

Hayirlisi olsun kuzum ya ay ben heyecanlandım görünce. 😍❤️🥰

Düşünmüyordun sanırım canım. Ne denir bilmem ama ben heyecanlandım görünce 😊 hayırlısı diyelim

Rabbim hayırlı eylesin sanada kolaylık versin canım . 3 . Gelıyor sanırım . Korunma yontemın neydı ben hap ile korunuyorum ama korkuyorum
Yok hayatımda düşünmüyordum.
Kızım 11 aylık oğlum nerdeyse 33 aylık daha.
Eşim deli gibi istiyor çok mutlu. Ama ben bünyem bile kaldırmaz diye düşünüyorum bu kadar üst üste doğumu. 2019 Şubat ilki 2020 Aralık ikincisi 2022 Temmuz üçüncüsü.
Eşim korunuyordu nasıl oldu ben bile anlamadım.
Korkuyorum sadece şu an.

Yok hayatımda düşünmüyordum.
Kızım 11 aylık oğlum nerdeyse 33 aylık daha.
Eşim deli gibi istiyor çok mutlu. Ama ben bünyem bile kaldırmaz diye düşünüyorum bu kadar üst üste doğumu. 2019 Şubat ilki 2020 Aralık ikincisi 2022 Temmuz üçüncüsü.
Eşim korunuyordu nasıl oldu ben bile anlamadım.
Korkuyorum sadece şu an.
Hep beraber büyürler annesi. Benimkiler de beraber büyüyor 😄

A acemianne92 dgulkts dgulkts nice güzel hayırlı bereketli yaşları olsun minnoşlarımızın iyiki dogmuslar iyiki anne olmususz . İyikiiii ❣️🌺
Ay dimi iyi ki
Bir yanıma oğlumu aldım bir yanıma kızımı artık sırtım yere gelmez dedim aslında biraz hevesim kaçmıştı eşimle tartışmalıyız ama iyi geldi biz bir insan dünyaya getirdik yaaa

X