2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yok hayatımda düşünmüyordum.
Kızım 11 aylık oğlum nerdeyse 33 aylık daha.
Eşim deli gibi istiyor çok mutlu. Ama ben bünyem bile kaldırmaz diye düşünüyorum bu kadar üst üste doğumu. 2019 Şubat ilki 2020 Aralık ikincisi 2022 Temmuz üçüncüsü.
Eşim korunuyordu nasıl oldu ben bile anlamadım.
Korkuyorum sadece şu an.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün şimdiden

O ikinci çizgiyi sadece ben görüyorumdur değil mi 😶
Ben şimdi ne yapacağım 😔
Nasibiyle gelir bişey olmaz hayırlı olsuun🙂 illaki yardımcı olan olur canım benim eşimde istiyo peş peşe ama kızım hiç durmuyo ayrıca rahatsizim ilaç kullanıyorum. İlk zamanlar zorlanirsin esinde vakit ayirabiliyosa sıkıntı çıkmaz

Selam kızlarr.. biz de dün yaptık doğum günümüzü eşimin iş yerinde. Çok güzeldi herkes çok beğendi kızımın elbisesini, organizasyonu.. Asıl doğum günümüz 17sinde ama erken yaptık biz.. Şükür her şey çok güzeldi güzel geçti. Darısı buradaki tüm annelerimin ve bebislerinin başına. İyi ki doğdun Ela derken ağlamamak için zor tuttum kendimi mutluluktan. Analık duygusallıkmış a dostlar.😂 Hayallerimin gerçek olduğunu gördükçe mutluluktan aglayasim geliyor. Çok şükür bin şükür herkese gönlündekini yaşatsın Rabbim inşallah. Sizlerle duygularımı paylaşmak istedim. 🥰❤️😍😊
İyiki dogmuslar uzun ömürlü olsunlar inşallah . Fotoğraf paylasirmisin canım fikir olsun 🤭

Musmutlu sağlıklı yaşları olsun Ela kuzunun canım. Konsept nasıldı biraz foto paylaşsan bize de fikir olsun🙈
Amin canım inşallah ❤️Canım öyle belli bir konsept yoktu aslında 🤣 yani elbisesini daha önce paylaşmıştım ona uygun balonlar, o elbise ile çekilmiş fotosuyla pasta yaptırdık. Pembe çatallar pembe tabaklar pembe beyaz puantiyeli peceteler.. bunları hep eşim aldı ben çıkamadığım için. Masa örtüsü pembe püskülü lilaydı sen düşün eşim onu bulabilmiş 🤣 ikramlıklar da mercimek köftesi, patatesli poğaça,kırma börek, sarma, 1 şeklinde kurabiyeydi. Arkada Elanın fotoğraflarından oluşan slayt gosterisi vardı. Öyle yani. Çok foto paylasamiyorum maalesef eşim bu konularda tutumlu biraz paylaşma konusunda kızıyor yinede bir tane ekliyorum masayı en azından. 🥰

Eşim deli gibi istiyor çok mutlu. Ama ben bünyem bile kaldırmaz diye düşünüyorum bu kadar üst üste doğumu. 2019 Şubat ilki 2020 Aralık ikincisi 2022 Temmuz üçüncüsü.
Korkuyorum sadece şu an.
Allah kolaylığını verir canım rahmine düstuyse vardır bir sebebi ben öyle düşünüyorum. Maalesef esimizin korunması yeterli gelmeyebiliyor çünkü patlak, yırtık olma gibi riskleri oluyor 🙄 Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla gelsin annesi. 🥰
İyiki dogmuslar uzun ömürlü olsunlar inşallah . Fotoğraf paylasirmisin canım fikir olsun 🤭
Amin canım inşallah. Tek foto paylaşacağım canım maalesef eşim bu konularda baya hassas istemiyor. ❤️😘

Bu şekildeydi kızlar bizim konsept 🥰❤️😍

Eklentiler

• IMG_20211108_231120_097.jpg
    IMG_20211108_231120_097.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 58
Ay dimi iyi ki
Bir yanıma oğlumu aldım bir yanıma kızımı artık sırtım yere gelmez dedim aslında biraz hevesim kaçmıştı eşimle tartışmalıyız ama iyi geldi biz bir insan dünyaya getirdik yaaa
Aman onların bizimle tartısmadıgı zaman mı var Allah aşkına. Herşeye söyleniverirler hemen. Ben tadını çıkardım valla bir daha geri mi gelecek 1 yaşı. Boşver dediğin gibi bir insan dünyaya getirdik her anının tadını çıkarmak lazım 🥰❤️😍

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bebişlerinizin doğum günün kutlu olsun 🥰🥰 bi şey soracağım günlük kaç cc su veriyorsunuz

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bebişlerinizin doğum günün kutlu olsun 🥰🥰 bi şey soracağım günlük kaç cc su veriyorsunuz
Selam canım iyiyiz sen nasılsın ? Teşekkür ederiz 😊 canım ben hiç CC bakmıyorum açıkçası aklıma geldikçe küçük bardakla iciriyorum sık sık.

Korkuyorum sadece şu an.
Kolay olmaz elbet ama yardımcı olabilecek birileri varsa neden olmasın, sonrası çok güzel 🥰 hep birlikte oynayacaklar beraber büyüyecekler

Çook tatlı olmuş maşallah canım
Balon zinciri almayı düşünüyorum bende
Sen internetten mi sipariş ettin
Güzel görünüyor balonlar 😍
Yok canım direk çarşıda süs satan bir yere girip aldık adama yeşilli pembeli falan diye anlattım adam tak diye anladı ne istediğimi hemen çıkardı 100 lü paket. Balon zinciri çok güzel oluyor gerçekten ya eşimle kardeşim süslemiş bir gittim baktım hayran kaldım. 😍 Bir de iyi ki doğdun yazısı aldık başka süse gerek kalmadı balonlar yetti 🥰

Yarın da benim minik kızımın doğum günü 🥰 bu hafta sonu kutlayacağız inşallah çok heyecanlıyım 🤩 internette böyle bir örnek görmüştüm burdakiyle aynı renk balonlar aldım buna benzer süslemeyi düşünüyorum, bir de led sararım balonların arasına belki daha hoş durur. Fikir olsun sizlere de 🙂

Eklentiler

• Screenshot_20211103_113737_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20211103_113737_com.android.chrome.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Yarın da benim minik kızımın doğum günü 🥰 bu hafta sonu kutlayacağız inşallah çok heyecanlıyım 🤩 internette böyle bir örnek görmüştüm burdakiyle aynı renk balonlar aldım buna benzer süslemeyi düşünüyorum, bir led sararım balonları arasına belki daha hoş durur. Fikir olsun sizlere de 🙂çok güzel .Mutlu sağlıklı yaşlar bebişine🥰🥰

X