- 29 Ekim 2020
- 1.490
- 3.009
- 32
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. . Rabbim şifa versin inşallah ya .. Bebeğinin doktorunu arayıp sormanı tavsiye ederim en doğrusunu o bilir canım.Merhaba arkadaşlar Covid oldum bugün 3. günüm biraz öncede bebeğim ateşlenmeye başladı. Her ne kadar maskeyle emzirsemde ona da bulaştı sanırım. Bebeğim için ne tavsiye edersiniz bu durumu yaşayanınız var mı? Ateş düşürücü içirdik. Kendi hastalığımı unuttum ona üzülüyorum
Bence sütün kesilmesiyle alakası yok, dediğim gibi ben 4. ayda regl olmaya başladım ki o aylarda sütüm inanılmaz fazlaydı. Sürekli sağım yapmak zorunda kalıyordum. Sonrasında terbiye oldu da rahatladımniye oldum diye takıyorum şimdi kafama ..sutum azaldığı için mi oldum yoksa olacağı vardı oyuzden mi ? Yanı halk arasında sütun kesilmesi bile denilebiliyormus. Çok uzuldum çok..
Umarım herşey normaldir.. azaldığını nasıl anladın? Ben sagmiyorum
Bizimde tercihe bırakmadılar canım önceki yıllarda kızamık aşısında tek dozun yeterli olduğu fakat göçler sonrası yine menenjit gibi bu aşınında 2 doza çıkarıldığı tek dozun yeterli olmadığı söylendi, salı günü yaptırıcaz bizde inşallah ilk dozunu.Bende @Esyas ‘ın dediklerini yazacaktım. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama şehirdeki oranlara göre 9. ayda başlanabiliyor. Yoksa 12. ayda yapılıyor. Ben İzmir’deyim ebe 1 yaşı geçtiği ertesi gün geleceksin aşısı var dedi. Ama mesela kayınvalidem Adana’da ebe, orada 9. ayda başlamıyormuş. Yani istemezsen 12. ayda yaptırabilirsin sanırım 9. ay da ki dozu senin tercihine bıraktı.
Buzdolabında bir şey olmaz canım yapabilirsin.Kızlar bir şey soracaktım
Dün eşim akşam kıyma getirdi oğlan için normal de porsiyonkayıp dondururdum unutmuşum sabaha kadar buzdolabında +4 de durdu birsey olmuşumudur
Çok geçmiş olsun, ıhlamur hem kendiniz içebilirsiniz hemde bebeğe içirebilrisiniz iyi gelir, ateş öksürük boğaz ağrısını hafifletir. İnşallah kısa zamanda atlatırsınız.Merhaba arkadaşlar Covid oldum bugün 3. günüm biraz öncede bebeğim ateşlenmeye başladı. Her ne kadar maskeyle emzirsemde ona da bulaştı sanırım. Bebeğim için ne tavsiye edersiniz bu durumu yaşayanınız var mı? Ateş düşürücü içirdik. Kendi hastalığımı unuttum ona üzülüyorum
Öylemi ben hiç pişirip porsiyonlamam ilk defa duydumO kadar sürede bir şey olacağını sanmıyorum ama bebekler için hafif pişirip öyle buzluğa atmak gerekiyormuş. Ben bilmiyordum pişirmeden porsiyonladım.
Kokusundan anlayabilirsin aslında kötü bi koku varsa bozuluyo demektir ama sanmıyorum dolapta bozulacağınıÖylemi ben hiç pişirip porsiyonlamam ilk defa duydum
Toplam 400-450 cc kadar mama alıyor. Maalesef 8.ayda sütüm tamamen kesildi.
Benimde 8. Ay başlarında bıraktı memeyi sağıyorum ama anne sütü alsında ne şekilde alırsa alsın bu aralar onu da pek içmiyor ondan merak ettim
Bende günde bir veya iki defa devam sütü veriyorum canım sütüm iyice azaldı. Son günlerde biraz stresliydim sanırım ondan olduBizde tek meme ile devam edıyoruz . Ek gıdada da kötüyüz . Devam sütü aklımdan gecıyor bakalım .bide mesela kahvaltı yapmayı severdı bizle sofraya oturuyor ya ekmegı görür görmez çıldırıyo istiyoki sadece ekmek kemirsin
niye oldum diye takıyorum şimdi kafama ..sutum azaldığı için mi oldum yoksa olacağı vardı oyuzden mi ? Yanı halk arasında sütun kesilmesi bile denilebiliyormus. Çok uzuldum çok..
Gündüz kuşağı programları gibiydiRabia islam’ı da özledik haa hele bakın yokluğu nasıl da bellişimdi burda olsa iki sohbet konusu açardı sayfalarca konuşurduk ah ah
Doğru diyorsun canım valla yokluğu hissedildi yalan yok yaniRabia islam’ı da özledik haa hele bakın yokluğu nasıl da bellişimdi burda olsa iki sohbet konusu açardı sayfalarca konuşurduk ah ah
Canım kıyma yemeyen bebekler ıcın hafif haşlayıp blenderden çekip buzluga atıyolar . İnstagramda hastalanmayan cocuk diye bi sayfa var orda gordum bendeÖylemi ben hiç pişirip porsiyonlamam ilk defa duydum
Aynen canım her anları ayrı bi güzel benımki komando gbi sürünüyo artıkKızlar yaaa.. Çok tatlış olmadı mı bu fındıklar yalnız ya deli ediyo beni yemek istiyorumsürekli konuşmaya çalışıyor ba ba ba ge ge gell diyo anniii neee falan diye bağırıyor he he diyor eliyle sürekli gel gel yapıyo bay bay yapıyo alkışlıyo deli oluyorum.
Canım Bol bol su iç en önemlı nokta bu bence. Yeşillik bulgur da arttıuruyı . Bide ben kahvaltıda tahın pekmez yada mutlaka helva yerım oda arttırıyo. En onemlı faktorde gece emzirmelerı sütü inanaılmaz arttırıyoCanım benimde bayag azaldı sütüm, tek göğüs devam ediyoruz malesef.
Canım makineyle mi sağıyorsun? Oğlumda bi göğsümü ısrarla emmek istemiyor. En başından beri sut az geliyordu onda. Elle sanıyorum ama cok az çıkıyor.
Bende günde bir veya iki defa devam sütü veriyorum canım sütüm iyice azaldı. Son günlerde biraz stresliydim sanırım ondan olduemzirirken aldığım kilolarından vermeye çalışıyorum, yemeyince süt olmuyor ya kim ne derse desin
Bende 7. Ayda regl oldum. Gecen gün annem yine emzir bebek daha yaşında bile değil diye beni baskıladı. Sanki süt var da ben çocuğundan esirgiyorumRegl olman normal canım, süt onla azalmıyor.
Canım benım annemın masallah sütü bol olurdu ama ıkıncı aydan adet olurdu . Bu belkı olmuyor yanıniye oldum diye takıyorum şimdi kafama ..sutum azaldığı için mi oldum yoksa olacağı vardı oyuzden mi ? Yanı halk arasında sütun kesilmesi bile denilebiliyormus. Çok uzuldum çok..
Anlat bakalımHanımlar bu gün başıma neler geldi bilemezsiniz .
Madem özlediniz
Canım kayısı, hurma, incir, badem, fındık cevizli sucuk, pestil bu tür ürünleri ve bol su tüket sütün artar yine. Makineyle çekince de güzel artıyor bikaç güne kalmadan.Canım benimde bayag azaldı sütüm, tek göğüs devam ediyoruz malesef.
Canım makineyle mi sağıyorsun? Oğlumda bi göğsümü ısrarla emmek istemiyor. En başından beri sut az geliyordu onda. Elle sanıyorum ama cok az çıkıyor.
Bende günde bir veya iki defa devam sütü veriyorum canım sütüm iyice azaldı. Son günlerde biraz stresliydim sanırım ondan olduemzirirken aldığım kilolarından vermeye çalışıyorum, yemeyince süt olmuyor ya kim ne derse desin
Bende 7. Ayda regl oldum. Gecen gün annem yine emzir bebek daha yaşında bile değil diye beni baskıladı. Sanki süt var da ben çocuğundan esirgiyorumRegl olman normal canım, süt onla azalmıyor.
Umarım emmiştir bir problem yoktur.Sallayarak uyumuyor malesefhattâ ağlıyor illaki göğsümde olmak istiyor büyük ihtimal sütun tadı değişti. Gece bir sorun olmadı emdi fakat gündüz bakalım emecek mi ?
AhahahahaHanımlar bu gün başıma neler geldi bilemezsiniz .
Madem özlediniz
Ya yerimm benim ki yuvarlanıyor ama pek sürünmüyor.Aynen canım her anları ayrı bi güzel benımki komando gbi sürünüyo artıkrabbim yokluklarını göstermesin