• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Anladım canım güzel denk gelmiş güle güle kullansın prenses😊😘 peki buharda mı pişiriyorsun haşlıyor musun havuç patatesi falan nasıl yağ koyuyor musun sade mi veriyorsun, tam tarif ver acemiyim ben 😀

Bende 6 ay gece maması şeklinde alayım o zaman canım belki uyku falanda verir inşallah yani😊😍 sanırım en organik görünen hipp araştırdım kadarıyla, peki günde 1 kez mi veriyorsun emzirme aralarında mı canım düzeni nasış ayarladın 😐

Anladım canım 😊 ellerine sağlık afiyet şifa olsun inşallah tüm mamalar bebişlerimize kafama göre takılayım o zaman 🌼 , chicco modelleri güzel ama fiyatları uçuk canım peki kaç ay kullandın yani verdiğin parayı hakediyor mu uzun süreli kullanımda yoksa birkaç aydan sonra kenara mı atılıyor ona göre bütçe belirleyeyim diyorum.
Canım ben buharda pişiriyorum aparat almıştım onda. İçine çok az zeytinyağı katıyorum doktor öyle söyledi. 😘 😊 sağol canım teşekkür ederiz. Böyle devam şimdilik buharda pişirip zeytinyağı ile vereceğim sebzeleri. 😘

Erkek anneleri sizin ufakliklarda altini acinca elini direk pipisine goturuyor mu sanirsiniz kaciracaklar tamamen avucluyo benim yaramaz:)))))
Benim kızım da yapıyor onu bence erkek olmasıyla alakası yok. Hatta altını açınca göbek bacak eli nereye değerse mıncıklıyor kıpkırmızı yapıyor. Ellerini kullanmayı öğreniyor daha çok güçlendiler artık

Amin canım sağol
52 yaşındaydı anneciğim
Tekrar başın sağ olsun canım, yaşının bu kadar genç olduğunu bilmiyordum. Allah sizlere hayırlı ömürler versin inşallah.Mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır metanet versin.

Tekrar başın sağ olsun canım, yaşının bu kadar genç olduğunu bilmiyordum. Allah sizlere hayırlı ömürler versin inşallah.Mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır metanet versin.
Evet çok gençti benim güzel annem. İnsan inanamıyor konduramıyor. Gerçi kaç yaşında olursa olsun annedir insan yine üzülür. Ama daha 2 tane bekar kardeşim vardı insan keşke daha yaşasaydı diye düşünmeden edemiyor. Allah ın takdiri mübarek günlerde aldı yanına. İnşallah orda yeri rahattır. Allah razı olsun canım

Evet çok gençti benim güzel annem. İnsan inanamıyor konduramıyor. Gerçi kaç yaşında olursa olsun annedir insan yine üzülür. Ama daha 2 tane bekar kardeşim vardı insan keşke daha yaşasaydı diye düşünmeden edemiyor. Allah ın takdiri mübarek günlerde aldı yanına. İnşallah orda yeri rahattır. Allah razı olsun canım
Dediğin gibi canım her ölüm vakitsizdir ama erken olunca birde anne olunca daha bi başka oluyor, Allahın takdiri, Allah sana ve ailene uzun, hayırlı ömürler versin anneciğin nur içinde yatsın, sizlere de başka acı göstermesin inşallah.

IMG-20210521-WA0007.jpg
kizlar bebeğime tahlil yapmıştık kendi doktoru yoktu başka bı doktor da sarılık demiş eşime. Ama bebeğim doğduğunda bile sarılık olmadı acaba sorabilecek olanınız var mı kendi dojtoru da karaciğer ile ilgili şüpheye düşmüştü, zaten alerji belasiyla uğraşıyoruz ,sol böbrek pelvik yerleşimli şimdi de bu ☹️

Eki Görüntüle 2854110 kizlar bebeğime tahlil yapmıştık kendi doktoru yoktu başka bı doktor da sarılık demiş eşime. Ama bebeğim doğduğunda bile sarılık olmadı acaba sorabilecek olanınız var mı kendi dojtoru da karaciğer ile ilgili şüpheye düşmüştü, zaten alerji belasiyla uğraşıyoruz ,sol böbrek pelvik yerleşimli şimdi de bu ☹️
Bir bilgim yok ama inşallah önemli bir durum değildir canım. Allah yardımcınız olsun. Bizi de Haberdar et lütfen

Bebeğim oturamıyor desteksiz ve moralim bozuluyor desteksiz oturuyor olması gerekmez mi? 5 aylık
Kızıyorum tepki vercek mi diye sadece ciddi ciddi yüzüme bakıyor ağlama yok bu normal mi? Cee ee yapıyorum gülüyor ama korkuyor da

Eki Görüntüle 2854110 kizlar bebeğime tahlil yapmıştık kendi doktoru yoktu başka bı doktor da sarılık demiş eşime. Ama bebeğim doğduğunda bile sarılık olmadı acaba sorabilecek olanınız var mı kendi dojtoru da karaciğer ile ilgili şüpheye düşmüştü, zaten alerji belasiyla uğraşıyoruz ,sol böbrek pelvik yerleşimli şimdi de bu ☹️
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlsr iyileşir yavrun, Allah hayırlı şifalar versin inşallah, dermansız dert vermesin. Benimde bir bilgim yok ama olursa yazarım.
Bebeğim oturamıyor desteksiz ve moralim bozuluyor desteksiz oturuyor olması gerekmez mi? 5 aylık
Kızıyorum tepki vercek mi diye sadece ciddi ciddi yüzüme bakıyor ağlama yok bu normal mi? Cee ee yapıyorum gülüyor ama korkuyor da
Csnım bizde 5.5 aylığız yeni yeni destekli oturmaya izin verdi doktorumuz, daha çok erken destrksiz oturmaları için, bozma moralini.

Oy ne guzell içmediği suların acısını çıkarıyor desene 😍 afiyet olsun..
Aynen öyle canım benim 😍 çok sağol 😘
Arkadaşlar sizin bebeleriniz de sürekli kucakta olmak istiyor mu.. yanında olduğum halde anakucaginda veya yatağa bırakınca kıyamet kopuyor.. çok üzülüyorum sebepsiz yere bu şekild e aglamasina.. yemek yemiyorum resmen ağzına tıkıyorum. Utu temizlik vs hep koşturarak..
Ben nerde yanlış yaptım bilemiyorum ilk günden beri aglatmadan yaptim herseyini..uzulmesin istedim. Ama şuan hiç yere ağlıyor...acikcasi birazda sinirleniyorum.4gun eşim sehirdisinda olacak Nasıl geçecek bilemiyorum.
Seni çok iyi anlıyorum kuzum biz de aynıyız çünkü. Ama bu aylarda anneye düşkünlük artarmış ve sürekli kucakta olmak istermiş normalmiş. Benimki de öyle yanında oturuyorum pusete falan yatmak istemiyor oyun halısına yatmak istemiyor yüzüstü yere falan da fazla yatıramıyorum bu ara. Ya kucağımda olacak ya da oturacak başka bir şey istemiyor. Bende yemek yemekte çok zorlanıyorum. 😘
Kuzum benim ki 6 aylık daha tam desteksiz oturamıyor. Ufak ufak oturuyor ama çabuk yoruluyor çok normal erken çünkü. Tepkileri de çok normal takılma üzülme

Aynen öyle canım benim 😍 çok sağol 😘

Seni çok iyi anlıyorum kuzum biz de aynıyız çünkü. Ama bu aylarda anneye düşkünlük artarmış ve sürekli kucakta olmak istermiş normalmiş. Benimki de öyle yanında oturuyorum pusete falan yatmak istemiyor oyun halısına yatmak istemiyor yüzüstü yere falan da fazla yatıramıyorum bu ara. Ya kucağımda olacak ya da oturacak başka bir şey istemiyor. Bende yemek yemekte çok zorlanıyorum. 😘

Kuzum benim ki 6 aylık daha tam desteksiz oturamıyor. Ufak ufak oturuyor ama çabuk yoruluyor çok normal erken çünkü. Tepkileri de çok normal takılma üzülme
Allah razı olsum kaynanam psikolojimi bozdu artık

Allah razı olsum kaynanam psikolojimi bozdu artık
Rica ederim canım benim. Hayırdır ne diyor sana? Boşver Allah aşkına ne derse desin her bebek farklı kuzum gelişimleri de farklı onun bunun söylediklerini takma kafana ver cevabını geç. Yazık değil mi sana bu kadar kendini sıkmana değmez. Yetecek zaten şu etraf baskısı. Herkes yerini bilip sussa her şey çok daha güzel olacak ama nerdeee konuşmadan karışmadan duramıyorlar bir türlü.

Bebisini kulak kontrolüne götüren arkadaşlar.
KBB ye mi gittiniz yoksa kendi doktorunuz mu baktı acaba.
Bebeğimin kulağında leke görüyorum arada da akıyor galiba

Ben kızdıgım zaman oglum gülüyor 😂 desteksızi bırak desteklı bile yenı yenı baslanıyor bu aylarda .

canım sarılık değeri yüksek görünüyor karaciğerle ilgili olabilir. Karaciğer enzimleri yükselmiş olabilir. Gözlerinin beyazında sarılık var mı? Bu durum geçicidir hiç korkma ama kendi doktoruyla görüş bi çok geçmiş olsun 💐

Back