• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba maalesef bu aralar berbat 😞
Pedagog ile konuştum geçenlerde. 6.ay sonuna kadar düzen oluşturulması için muhakkak birşeyler yapılması lazım dedi. Sonrası arapsaçına dönebilir dedi. Uyku saatlerine uyanmalara uyanıklık sürelerine çok dikkat edilmesi lazım dedi. Özellikle tıka basa beslenen bebeklerde çok görülüyor uyku problemi özellikle gündüzlerde dedi

Nasıl oldunuz? Aklım sizdeydi hep. Birşeye ihtiyacınız var mı ? Anne yokluğu heleki o yaşta bilirim bende 53 yaşında kaybettim 😔
Yaşayan bilir derler ya işte öyle canım. Nasıl olunabilirse öyleyim. Çocuklarım güç oluyor bana. Siz de çok erken kaybetmişsiniz Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 🙏

Bebisini kulak kontrolüne götüren arkadaşlar.
KBB ye mi gittiniz yoksa kendi doktorunuz mu baktı acaba.
Bebeğimin kulağında leke görüyorum arada da akıyor galiba
Canım kendi doktoru her seferinde muayene ediyor. Benim kızın da çok akıyor ama bir problem yok şükür. Söylemesi ayıptır benimkiler de çok akar her gün temizlerim ama akması iyiymiş sağlıklı olduğunu gösterirmiş. Tıkanmazmış kulak. 😘
Maalesef canım 5.5 aylık 🙄
Anladım canım inşallah bir düzen oluşturabilirsin zor uyumayınca da. Benimkinin de düzeni yok ama en azından gece uyuyor. Allah yardımcın olsun inşallah bir düzen oturtabilirsin kuzum. 😘

canım sarılık değeri yüksek görünüyor karaciğerle ilgili olabilir. Karaciğer enzimleri yükselmiş olabilir. Gözlerinin beyazında sarılık var mı? Bu durum geçicidir hiç korkma ama kendi doktoruyla görüş bi çok geçmiş olsun 💐
Yok canım göz akları beyaz ,hiç sarı olmadı inşallah bı şey çıkmaz

Bugün 5.ay kontrolüne götürdük bebeğimi çok şükür kalpteki üfürüm %90 geçmiş dedi. Gelişimi de güzel, ek gıda için 6.ayi bekleyeceğiz. Diş baya huzursuz ediyor dedim tetagil yazmiş kullanan var mı işe yariyor mu içerigi guvenilir mi acaba. Destekli oturtalim mi diye de sormayi unuttum geçen ay bekleyin bir ay daha demişti. Ben oturtuyorum yavaştan eşim kiziyor bir şey olacak 6.ay dolsun herkes öyle yapmış diyor. Oturma minderi ya da mama sandalyesine ne zaman geçtiniz?

Eki Görüntüle 2854110 kizlar bebeğime tahlil yapmıştık kendi doktoru yoktu başka bı doktor da sarılık demiş eşime. Ama bebeğim doğduğunda bile sarılık olmadı acaba sorabilecek olanınız var mı kendi dojtoru da karaciğer ile ilgili şüpheye düşmüştü, zaten alerji belasiyla uğraşıyoruz ,sol böbrek pelvik yerleşimli şimdi de bu ☹️

Canım geçmiş olsun 🌸 Benim bir bilgimiz yok ama görümcem doktor ona gönderdim şimdi o baksın ona göre tekrar yazarım

Canım cevabı bu şekilde, çok geçmiş olsun tekrardan, umarım ciddi bir şey değildir 🙏 N nsl4721
9F041471-EA6D-426E-9564-1AB5BCBE6D04.jpeg

Pedagog ile konuştum geçenlerde. 6.ay sonuna kadar düzen oluşturulması için muhakkak birşeyler yapılması lazım dedi. Sonrası arapsaçına dönebilir dedi. Uyku saatlerine uyanmalara uyanıklık sürelerine çok dikkat edilmesi lazım dedi. Özellikle tıka basa beslenen bebeklerde çok görülüyor uyku problemi özellikle gündüzlerde dedi
Ay bunu okuduğuma sevindim benim oğlum da 6 aylık olacak. 2 2.5 saate bir 1 2 saat uyuyo . Bozulsa da çok bozulacağini sanmıyorum

Rica ederim canım benim. Hayırdır ne diyor sana? Boşver Allah aşkına ne derse desin her bebek farklı kuzum gelişimleri de farklı onun bunun söylediklerini takma kafana ver cevabını geç. Yazık değil mi sana bu kadar kendini sıkmana değmez. Yetecek zaten şu etraf baskısı. Herkes yerini bilip sussa her şey çok daha güzel olacak ama nerdeee konuşmadan karışmadan duramıyorlar bir türlü.
Daha 2 aylıkken kafasını yamuk tutuo dedi gittim film çektirdim genel cerrahiye gösterdim doktor benimle dalga geçti şimdi de bilmem kim bu zamanda desteksiz oturuyordu bu çocukta sorun mu var yastıkla oturtuosun çekince devrilio dedi bunu taktım geçen ay dönmemesine laf ediodu bu ay dönünce o bitti bu başladı stresten döküntü döktüm her yerim benek benek döküntü oldu

Ben kızdıgım zaman oglum gülüyor 😂 desteksızi bırak desteklı bile yenı yenı baslanıyor bu aylarda .
Ya yerim onu erkek bebekler daha geç oturuyormuş kız bebeklere göre doktorum öyle dedi adamı da sinirlendiriyorum ama toplum baskısı beni hasta edecek çocuğun büyüdüğünü göremeyeceğim bu gidişle

Bugün 5.ay kontrolüne götürdük bebeğimi çok şükür kalpteki üfürüm %90 geçmiş dedi. Gelişimi de güzel, ek gıda için 6.ayi bekleyeceğiz. Diş baya huzursuz ediyor dedim tetagil yazmiş kullanan var mı işe yariyor mu içerigi guvenilir mi acaba. Destekli oturtalim mi diye de sormayi unuttum geçen ay bekleyin bir ay daha demişti. Ben oturtuyorum yavaştan eşim kiziyor bir şey olacak 6.ay dolsun herkes öyle yapmış diyor. Oturma minderi ya da mama sandalyesine ne zaman geçtiniz?
Ben kullandım tetagil bebeği rahatlatıyor bebeğim ateşsiz , sancısız dişini çıkardı 2 gün önce tavsiye ederim.

Canım öncelikle iyi olduğuna çok sevindim. 😘 ben 4. Aydan itibaren ufak ufak destekli oturttum oturabilir dedi doktorumuz. Şuan baya alıştı. 😘 mama sandalyesine yeni yeni koyuyorum oturma minderi kullanmıyorum 😘

Daha 2 aylıkken kafasını yamuk tutuo dedi gittim film çektirdim genel cerrahiye gösterdim doktor benimle dalga geçti şimdi de bilmem kim bu zamanda desteksiz oturuyordu bu çocukta sorun mu var yastıkla oturtuosun çekince devrilio dedi bunu taktım geçen ay dönmemesine laf ediodu bu ay dönünce o bitti bu başladı stresten döküntü döktüm her yerim benek benek döküntü oldu
Kıyamam kuzum ya sen hiç takma kafana onu bence. Ancak seni bunaltıyor söylediklerinin altı boş çünkü. 2 aydır hafif hafif destekli oturttuğum halde daha tam oturamıyor. Baya alıştı gerçi kendi uzun oturuyor eskiye göre ama yorulunca devriliyor. Her bebeğin gelişimi farklı. Bak seninki de dönüyormuş mesela benimki dönmek istemiyor. Bir kere döndü bir daha yapmak istemiyor ama oturmaya çok hevesli. Hiç takma onu kafana stresle değil bebeğinle geçirdiğin her anı keyifle yaşa. Yazık değil mi sana bu kadar kendini sıkmana değmez. Bu günler bir daha geri gelmez. Boşver onu zamanı var doktor söyledi de geç. 😘

Ay canım çok üzüldüm ya. Allah sana sabır versin.

Canım öncelikle iyi olduğuna çok sevindim. 😘 ben 4. Aydan itibaren ufak ufak destekli oturttum oturabilir dedi doktorumuz. Şuan baya alıştı. 😘 mama sandalyesine yeni yeni koyuyorum oturma minderi kullanmıyorum 😘
Teşekkür ederim canım 🥰 doktorun odasina girince soracaklarimin yarısı uçuyor aklimdan😂 bu sefer kizimi da göturdük yanımızda ona dur yapma sessiz ol derken oğlumun muayenesi arada kaynadı gitti 😅 Maşallah senin ufaklığa da🥰

Back