• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hanımlar kızımın burnu tıkanmış. Çok ses çıkarıyor. Harıldıyor.
Emerken nefes alamıyor gibi.
Ne yapmalıyım açmak için evde bunu yapabileceğim bir yontem varmı

Bir kaç gündür huzursuz olunca üzüldüm açıkçası. Bizim de doktorumuz dişten kaynaklanabilecegini söylemişti. Bugun hep agladi emmek istemedi hep eli kulaginda Ahhh gaz bitti dış başladı desenize...
Peki siz dış için birşey yaptınız mi
Henüz birşey yapmadım diş jeli de kullanmayı düşünmüyorum. Yakında pırasa taze soğan falan kemirmeye başlar onlar baya rahatlatıyor 😊

İzotonik serum alabilirsin eczaneden şırıngayla çekip bebeği yan yatırıp 2 ml kadar sıkıyorsun sonra diğer deliğe. Kaldırıp yüz üstü çevirip sırtına vur hafifçe bütün herşey çıkıyor rahatlar kuzu. İstersen youtube da videolar var ordan da bakabilirsin

Henüz birşey yapmadım diş jeli de kullanmayı düşünmüyorum. Yakında pırasa taze soğan falan kemirmeye başlar onlar baya rahatlatıyor 😊
Bende pırasayla başlayacağım canım annem bizi öyle büyütmüş. Eskiler bazen mantıklı hareket edebiliyorlar 😆
Ama taze soğanı koparabiliyorlarmış Allah korusun kalın kısmını verirsin ☺️

biz 11inde 5 aylık olacağız hala dönmüyor maalesef .:KK43:
Biz 5 aylık olduk hala dönmüyor canım geçen haftadan beri kendini yana atıyordu. Bugün bir tık daha yüzüstüne dönmeye başladı ama elini kurtaramıyor henüz. Her bebek farklı elbet döner bizimkilerde ☺️

İzotonik serum alabilirsin eczaneden şırıngayla çekip bebeği yan yatırıp 2 ml kadar sıkıyorsun sonra diğer deliğe. Kaldırıp yüz üstü çevirip sırtına vur hafifçe bütün herşey çıkıyor rahatlar kuzu. İstersen youtube da videolar var ordan da bakabilirsin
Allah razı olsun canım çok sağol.

Bende pırasayla başlayacağım canım annem bizi öyle büyütmüş. Eskiler bazen mantıklı hareket edebiliyorlar 😆
Ama taze soğanı koparabiliyorlarmış Allah korusun kalın kısmını verirsin ☺️

aynen canım kalın ve sert olursa ilk zamanlar koparamaz sanırım ama yine de tetikte olmaz lazım tabii ☺️Bir de ben büyük kızıma dolaptan soguk havuç soyup veriyordum o da baya rahatlatıyor hemde sert koparması da zor

aynen canım kalın ve sert olursa ilk zamanlar koparamaz sanırım ama yine de tetikte olmaz lazım tabii ☺️Bir de ben büyük kızıma dolaptan soguk havuç soyup veriyordum o da baya rahatlatıyor hemde sert koparması da zor
Aa soğuk havuçta çok mantıklıymış bende deneyeyim canım zaten biz yemek yerken bizim yediklerimize saldırıyordu en azından havuçla oyalansın 😄

Burun aspiratoru kullaniyorum ben cok kolay kullanimi da .

Eklentiler

• Screenshot_20210503-081439_Chrome.jpg
    Screenshot_20210503-081439_Chrome.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar günaydın size bir sayfa önercem ücretsiz uyku eğitimi ve ek gıdayla ilgili bilgiler veriyor. Bilgi almak isteyenler instagramdan yazsın görünce yardımcı olacaktır size de. Biz çok memnunuz 🤗

Eklentiler

• 02D46CE5-CCE1-4458-B7E9-87F36F3415E3.png
    02D46CE5-CCE1-4458-B7E9-87F36F3415E3.png
    400,5 KB · Görüntüleme: 51
Back