Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım henüz tam oturmadığı için mama sandalyesi için erken diye düşünüyorum o yüzden kullanmıyorum. Yürüteçi de şimdi kullanmak gelişimine zararlı onun için de çok çok erken çünkü bence onu da bi emeklemeye falan çalışsın başlasın falan öyle koyarım diye düşünüyorum. benim kız da 5 aylık daha erken bence. sen başladın mı yoksa.Kızlar mama sandalyesi ve yürüteç kullanan var mı?
Ne zaman kullanmaya başladınız,
Oğluşum 4.5 aylık.
Maşallah suphanallah inşallah böyle devam eder. Benimkisde aynen anlattığın gibi ama biz başımdan beri sallıyoruz inşallah unutur ya böyle devam etmez 4 aydır salla salla yoksa uyanıyor hemen. Düşün ki ne yatak odası ne çocuk odası içerde ufak beşik var hep orda yatırıyorum sürekli sallandığı içinUmut olduysam ne güzel kuzum atak döneminde sürekli kucakta olmak istiyordu uyumak istemiyordu uyku gerilemesi olmuştu. Yatak odasına ne kadar erken gidersek gidelim uyuması en az 3 ü buluyordu sonra da zaten saat başı kalkıyordu 4,5,6... Ben uyutana kadar beşik sallıyordum her uyandığında emzirip yatırıp ayrıca beşik sallıyordum yani sabaha kadar beşik sallıyordum resmen. Sonra atak dönemi bitti benim kız beşiğine koyup ağzına emziği verince uyumaya başladı. Şok olmuştum. Şimdi hiç sallamıyorum o uyuyacağımızı anlıyor uykusu da geliyor emziği verince uykuya dalıyor. genelde 11-12 civarı uyuyor ben zaman ilerledikçe bunu 9 A çekmeyi planlıyorum. 11-12 de uyusun önemli değil hiç uyumuyordu sabaha kadar ben buna şükrediyorum. Gecede 2 veya 3 kez emmeye kalkıyor şimdi kuzum.
6 aydan önce erken bence. Daha ayağını bile basamıyor yürüteç imkansız mama sandalyeside en az 6 ayKızlar mama sandalyesi ve yürüteç kullanan var mı?
Oğluşum 4.5 aylık.
Amin canım inşallah. Bu atak dönemine kadar benimki de öyleydi en başından beri hep salladım sürekli sürekli. Sallamaktan perişan olmuştum sen düşün. Atak bitti öyle beşiğine koydum bir gece emziğini de verdim ağzına çamaşırları asmayı unutmuşum onları asmaya gittim. Bir geldim uyumuş şok oldum. Sonraki gece de denedim aynı şeyi emziği verip yanına oturdum bekledim. Yine uyudu. Sonra da öyle devam etti. İnşallah devam eder ve inşallah seninki de ataktan sonra huy değiştirir benimki gibi iyi yönde.Maşallah suphanallah inşallah böyle devam eder. Benimkisde aynen anlattığın gibi ama biz başımdan beri sallıyoruz inşallah unutur ya böyle devam etmez 4 aydır salla salla yoksa uyanıyor hemen. Düşün ki ne yatak odası ne çocuk odası içerde ufak beşik var hep orda yatırıyorum sürekli sallandığı için
Arveninkide böyle ilk başta aşısı tutumamış sandım hiç iz yoktu hemşireyi aradım sordum Hemşire bana tam 4. Ayda ortaya çıkar demişti bazılarınınki 4 aydan sonra kabuklaşıyo kızarıyo dedi normal bence ama yinede danışırsınArkadaşlar merhaba banyo yaptırırken fark ettim. 2. Ay aşımız kızarmış ve top gibi olmuş. Pazartesi 4. Ay aşımız yapılacak size sormak istedim. Bu normal mi fotoğraf ekledim
Evet öyle hepsinin farklı bir yöntemi var açıkçası ek gıda işi de ayrı bir iş şimdi kolay çıkar memeyi ver ağzına yada biberon yıka ek gıda ya geçince alışverişi ayrı dert pişirmesi yedirmesi ayrı dert birde yemeyince tüm emekler boşa gidiyor
Çok şükür canım stres gerçekten çok etkiliyo direk kesilen bile duydum nazardan filan çok değişik bişey işin açıkçası ama hurmaninda çok süt arttirdigini duydum
Anladım canım.Yok canım henüz tam oturmadığı için mama sandalyesi için erken diye düşünüyorum o yüzden kullanmıyorum. Yürüteçi de şimdi kullanmak gelişimine zararlı onun için de çok çok erken çünkü bence onu da bi emeklemeye falan çalışsın başlasın falan öyle koyarım diye düşünüyorum. benim kız da 5 aylık daha erken bence. sen başladın mı yoksa.
Anladım canım sağol cevap için6 aydan önce erken bence. Daha ayağını bile basamıyor yürüteç imkansız mama sandalyeside en az 6 ay
Biz 4.ay aşımıza gittiğimizde kabuk bağlamıştı.Arkadaşlar merhaba banyo yaptırırken fark ettim. 2. Ay aşımız kızarmış ve top gibi olmuş. Pazartesi 4. Ay aşımız yapılacak size sormak istedim. Bu normal mi fotoğraf ekledim
Evet canım normal ben de bugün yıkarken fark ettim hatta içinden intihap gibi bir şey de cıktı ama çok normalmiş. Ve asinin iyi tuttuğunu gösterirmişArkadaşlar merhaba banyo yaptırırken fark ettim. 2. Ay aşımız kızarmış ve top gibi olmuş. Pazartesi 4. Ay aşımız yapılacak size sormak istedim. Bu normal mi fotoğraf ekledim
Çok teşekkür ederim hemşiremiz e danıştım Aynen sizin söylediğiniz gibi olduğunu aşının tuttuğunu ve çok güzel olduğunu söyledi tüm yanıtlar için teşekkür ederimEvet canım normal ben de bugün yıkarken fark ettim hatta içinden intihap gibi bir şey de cıktı ama çok normalmiş. Ve asinin iyi tuttuğunu gösterirmiş
Bizimkide ole oldu doktora sordm normal dedi canmArkadaşlar merhaba banyo yaptırırken fark ettim. 2. Ay aşımız kızarmış ve top gibi olmuş. Pazartesi 4. Ay aşımız yapılacak size sormak istedim. Bu normal mi fotoğraf ekledim
Anne sutuyle yogurtmu ilk defa duyuyormEvet arkadaşlar 4 aylık kontrole gittiniz mi ? Dr neler söyledi biz partsi gideceğiz? Bakalim bu ay ne gibi değişiklikler olacak?
Tam 4 ay 1 günlükken dönmeye başladı ben şok bakalım nasıl tutacağım masada altını alırken?
Kan ilacina nezaman başlanıyor?
Oturabilir mı artik? Destekli..
Ek gıda denemeleri yapabilirmiyiz? Anne sutu ile yogurt yapan var mi?
Yaz geliyor güneş kremi aldınız mı? Ben incia almayı planlıyorum. 6.aydan sonra kullanılıyormuş.
Aynen öyle canım eskiden ağladıkça sallarmışlar bebekleri ağlaya ağlaya uyurlarmış bir de kundak var sarılı bebek gazını nasıl çıkarıyormuş onu da hiç anlamadım. Babannemler 3 aylık bebeğe kurufasülyenin suyundan verirlermiş ben 3 ay bakliyat yemedim gaz oluyor diyeSağol kuzum aminnn inşallah aynen ya atak matak bunları bilmezdik biz nerden çıktı bunlar. annem de diyo ki ne atak bilirdik ne gaz bilirdik bağırıyor bu çocuk ağlıyo ama nedenini bilmezdik salla babam salla diyo siz şanslısınız şundan bundan diye en azından nedenini bilip ona göre yaklaşıyorsunuz diyo
Yürüteç büyük kızımda kullanmadım şimdi de kullanmayı düşünmüyorum birçok zararı var detaylıca araştır istersen. Mama sandalyesi kullanıyorum tam yatabilen kademeli olanlardan bizdeki, tam yatan değil de bir sonraki kademede kullanıyorum mutfakta biz yemek yerken veya hazırlarken yatırıyorumKızlar mama sandalyesi ve yürüteç kullanan var mı?
Oğluşum 4.5 aylık.
Normal canım sonra kabuk tutacak baya bi sürüyor bu şekilde. Aşı tutmuş sorun yokArkadaşlar merhaba banyo yaptırırken fark ettim. 2. Ay aşımız kızarmış ve top gibi olmuş. Pazartesi 4. Ay aşımız yapılacak size sormak istedim. Bu normal mi fotoğraf ekledim
Maşallah bebişine erkenden dönmüşEvet arkadaşlar 4 aylık kontrole gittiniz mi ? Dr neler söyledi biz partsi gideceğiz? Bakalim bu ay ne gibi değişiklikler olacak?
Tam 4 ay 1 günlükken dönmeye başladı ben şok bakalım nasıl tutacağım masada altını alırken?
Kan ilacina nezaman başlanıyor?
Oturabilir mı artik? Destekli..
Ek gıda denemeleri yapabilirmiyiz? Anne sutu ile yogurt yapan var mi?
Yaz geliyor güneş kremi aldınız mı? Ben incia almayı planlıyorum. 6.aydan sonra kullanılıyormuş.