• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet 2.5 altıymış başka doktor 2nni altı demişti bugun kendi doktorum geldi 2.30 çıktı değerlerimiz iyi dedi ama hergün yarım hap içiyordum 2 günde bire düştü yarım hap şeklinde. İlaçla dengeleniyor 👍 anladım he rşeyin bir çözümü oluyor inşallah güzel haberler alın 🤲
Bana yuksek dedi doktor ama ilac filan vermedi. Suan beklemekten baska bisey yapamayacagim. Degerimde pek artik olmamis lekelenme geliyo hayirlisi olsun her seyin

İlaçları iftar sahur arasına göre ayarlarsan deneyebilirsin aslında. Birkaç gün bakmak lazım en azından tutabiliyor muyum diye :)
Bende öyle düşünüyorum ama eşim yok diyor kalp atışına da 4. Gün gidicem gitsem doktora sorardım

Benim kardeşim söylemişti ekmeğe tuzu, sanırım tuz vücutta su tuttuğu için ishale çözüm oluyor. Yani mantığını bilmiyorum ama 10 dk içinde kesiyor 💜 bi daha olmazsın insallahh 🤲🏻🤲🏻
10 dk kesiyor mu? 😍 Baktım geçmiyor denerim canım çok sağol. İnşallah olmasın kimseye. Çok kötü bişey ya 😔

Normalde de ben yemek yemiyorum günde 2 defa suylada aram yok içemiyorum
Normale kalsa ben günde 1defa yiyim bi yudum bile su içmeğen biriyim. Ama durum farklı. Artık bunları yapmak zorundayız bebiş için

bir tatlı kasıgı kahve üzerine limon suyu cıgneyıp yutacaksın ishali hemen kesiyor
Ay ben onu çay diye duydum bir kaşık kuru çay çiğne dediydi yeni doğum yapmış arkadaşım. Ben de yeni hatırladım. Çok sinir bozucu bişey ya bu 😔😔😔

Ben de 11 yaşımdan beri orucumu hiç bırakmadım ama tutmayacagım korkuyorum bebege bir sakıncası olur diye hissiyat olarak olacagından degilde Allah korusun,aşırı halsizim yemek yemeyince cok kötü oluyorum ve vucudumda hiç su yok yeni içmeye başladım bütün gün 1.5-2 lt yi zor içiyorum,aksam iftardan sahura kadar içemem su.Eşim kesinlikle tutmayacaksın diyor.Allah ömür versin kazasını yapacagım zaten böyle bir hakkımız var.Tutacak arkadaşlara Allah kolaylık versin.

O bende de oluyor bende 5 6 7 hic farketmiyor kalkiyorum gun icinde de uyuyorum gece 12 gibi yine yatiyorum. Benim de canim fastfood cekiyo hatta burda bi zurna durumcu var sabah aksam yerim 😁
Benim kocaya zar zor aldırdım istediğimi, şimdi de yiyemiyorum ishal oldum 😭 doktorum yemene dikkat et dedi 😭😭😭

Ben kandil gunu hamileligimi bilerek oruc tuttum bir sıkıntı yasamadim fakat gecen haftalarda kanamam geldi dusuk tehlikem var diye igne vuruldu gunde 3 kez kullanmam gereken ilac verildi progestan.. orucu sordum tutamazsin sen dedi doktor. Dusunuyorum bu orucken basıma gelseydi orucum bozulacakti... cunku vucuda birsey enjekte ediliyor.. bence riske atmayin kendinizi hanimlar. Normale dondugumuzde tutariz allahin izniyle 😊

Benim kocaya zar zor aldırdım istediğimi, şimdi de yiyemiyorum ishal oldum 😭 doktorum yemene dikkat et dedi 😭😭😭
Geçer ishalin insallah bol su tuket ben de kabiz oldum 😂 benim doktor da yemene dikkat et hersey dogadan deyip degisik otlari tuketme dedi AYDIN da yasiyorum bizim buralarda otlarin mevsimi simdi arapsaci ebegumeci sarmasik tilkimen ciriş onlari yasakladi bana.

Kimse kendini riske atmasın. Rabbim zaten tutmama sebebimizi biliyor ki bunu da buyurdu bizlere. Hamilelik ve çocuk emzirme gibi meşru sebeplerle oruç tutamayan kadınlar, tutamadıkları bu oruçlarını durumları normale döndüğünde kaza ederler.
Bebek bu bir can. İhmale gelmez. Rabbim hepimizin meleklerini korusun 🤲

Başka doktordan randevu aldım haftaya perşemde inş olumsuz bişey çıkmaz içim rahatlayamadan geri geldim
Canım hiç sıkma canını bende ilk gittiğimde sadece keseyi gördü ve içinde yolk kesesini gördü dr. bu yolk kesesi aslında bize olumlu olacağının ilk işaretini veriyor 2 hafta sonra gel dedi.. bende içimden tedirgin oldum acaba boşmu falan diye ama şükür 2 hafta sonra bebegide kalp atışını da duyduk sende içinde gördüğün o beyaz nokta yolk kesesi bebişte oluşur 2 3 güne hatta otomatik mide bulantısı da başlıyor bende öyle olmuştu

Back