• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Dolunay89 Dolunay89 İğnede bayag agliyo canım ellerinden ben tuttum bacaklarından da esim. Bi 15 dakika uyusmasini bekledik ameliyatta 15 dk sürdü.

Sunnet kulodu tavsiye ederim çok işimize yaradı bizim üstüne de bezini bağladım. E bebekte de emici bezli olanı var. 3-4 tane aldım ben yıkayıp kullandım. Bi bez 10 sefere kadar yıkanabiliyor.
Ben giremem ki yanina nasil olcak mecbur baskalarinin yardimi gerekecek😬 aşilarinda bile eşim tutar ben binanin disina cikar ustune bi de kulaklarimi kapatirim 😂 2. Cocugum ama hala alisamadim🤷‍♀️sunnet kulodu da aliyim canim tamam peki dikisleri kendi mi dusuyor yoksa aldirdinz mi. Bi de arkadas 10 15 gun bi hareket yapmis yapismamis icin siz de yaptinz mi o kadar

Bir dikisi kaldı, sık banyo yaptirinca düşüyor dikişler canım. Sargı bezini keşke hastane çıkarmayı biz bayag zorlandık.

24 saat kalması gerekiyor sargı bezinin ister istemez yapışıyor 😖 ılık suya oturttuk 3 defa zeytinyağı, krem derken yumuşadı. Katman katman da çıkarınca hallettik şükür. Internette cay gevşetti demişler soğumuş cay bile döktük 😅🤣
Cay mi Zavalli cocuk 😂 aman neyse atlattiniz ne guzel darisi bizim başimiza 🤲

İğne vurulurken ağladı bir de anestezinin etkisi geçince. İlk gün yani. Sonraki günler ağlamadı. Sünnetten 3 saat sonra sargı bezini atıp teramisin sürdük bardağı ortadan kesip koyduk(1hafta) birde fitil verdim.
Başka da fitil de vermedim şurupta.
İlk gün biraz zor sonraki günler rahat.
Sargi bezini cikardiktan sonra kremleyip kendiniz mi sardiniz peki

Toplamda girmesi çikmasi kac dk sürüyor? Bir de o an bacaklarini falan tutmasi icin başka kişilerde oluyor degil mi benimki imkani yok durmaz çünkü🤔
30 dakika fln sürdü benimkinde yapışıklık vardı Ondan biraz uzun sürdü. Eşim ayaklarını tuttu basta ayakları tutulduğu için mızmızlandı ama sonra öyle baktı etrafa 😁 Bende girdim ayrıca oynatip oyalamak için 😊
Sargı bezini çıkardıktan sonra tekrar sargı bezi koymadık çişi daha çabuk iyileştirir diye sadece bardak koyduk iyle bezledim

Ben giremem ki yanina nasil olcak mecbur baskalarinin yardimi gerekecek😬 aşilarinda bile eşim tutar ben binanin disina cikar ustune bi de kulaklarimi kapatirim 😂 2. Cocugum ama hala alisamadim🤷‍♀️sunnet kulodu da aliyim canim tamam peki dikisleri kendi mi dusuyor yoksa aldirdinz mi. Bi de arkadas 10 15 gun bi hareket yapmis yapismamis icin siz de yaptinz mi o kadar
Bizde ellerinden ben tuttum ayaklarını hemşire eşim pış pış sesini açtı telefondan dr ve yardımcısı yapti

Kizlarrr oğlunu sünnet ettirenler vardi aramizda bana yapmam gerekenleri ve yapmamam gerekenleri faydali olan ilaclari kremleri ne varsa hepsini birbirr söylesinler 😊
Bizde pazartesi olucaz Ramazan’dan önce daha dönme ve ek gıda başlamamışsan yaptıralım dedik tavsiyeleri bekliyorum

İğne vurulurken ağladı bir de anestezinin etkisi geçince. İlk gün yani. Sonraki günler ağlamadı. Sünnetten 3 saat sonra sargı bezini atıp teramisin sürdük bardağı ortadan kesip koyduk(1hafta) birde fitil verdim.
Başka da fitil de vermedim şurupta.
İlk gün biraz zor sonraki günler rahat.
Canım bardağı pipiye takıp mı beZi bağladın

Bize öyle bi hareket vermedi canim yapisiklik yoktu sanırım o yüzden.
Bizde de var canım. Zeytin yağını bebeği yikamadan yarim saat önce konak olan yerlere sur beklet düş aldırırken yumuşuyor ya tarağı varsa taragiyla tara. Eşim saçını kuruturken de tarıyor öyle de dökülüyo baya
Zeytinyağı surup denedim.ama taraması canim. Oyle yapayım. 2 gün önce saçlarını kazidik gür çıksın diye. Hem konağına da bakacaz.
Karbonatı krem kıvamında olacak şekilde suyla yumuşat sonra yumuşak başlı bi dış fırçasıyla banyodan 15 dakika önce sür.
Okadar güzel kurutuyor ki kabuklaşip kalkıyor sonradan konak tarağıyla hafif tara
Karbonatlı sürdüm ama hemen yıkadım canim bide bekleyerek deneyeyim.

Bize öyle bi hareket vermedi canim yapisiklik yoktu sanırım o yüzden.

Zeytinyağı surup denedim.ama taraması canim. Oyle yapayım. 2 gün önce saçlarını kazidik gür çıksın diye. Hem konağına da bakacaz.

Karbonatlı sürdüm ama hemen yıkadım canim bide bekleyerek deneyeyim.
Neyle kestiniz bebeğinizin saçını bende istiyorum ama acır mı diye cekiniyorum da 😊

30 dakika fln sürdü benimkinde yapışıklık vardı Ondan biraz uzun sürdü. Eşim ayaklarını tuttu basta ayakları tutulduğu için mızmızlandı ama sonra öyle baktı etrafa 😁 Bende girdim ayrıca oynatip oyalamak için 😊
Sargı bezini çıkardıktan sonra tekrar sargı bezi koymadık çişi daha çabuk iyileştirir diye sadece bardak koyduk iyle bezledim
O zaman ben de sarmam yapişma riskinden korktum çünkü. Ay inşallah biz de sorunsuz atlatiriz stres yapiyorum çok fazla.

O zaman ben de sarmam yapişma riskinden korktum çünkü. Ay inşallah biz de sorunsuz atlatiriz stres yapiyorum çok fazla.
İlk gün o ağladı ben ağladım gerçekten zor ama sonradan iyi ki yaptırmışız dedim çok kolay atlattık şükür 😊
Darısı size 😊

Neyle kestiniz bebeğinizin saçını bende istiyorum ama acır mı diye cekiniyorum da 😊

Saç kesme makinesiyle kestik, beyaz gürültü açtık keserken eşimde oyuncaklarıyla oyaladi ağlamadı o yüzden. Bölge bölge döküldü çünkü saçları. Derisine degdirmemeye çalıştım 🥰

Saç kesme makinesiyle kestik, beyaz gürültü açtık keserken eşimde oyuncaklarıyla oyaladi ağlamadı o yüzden. Bölge bölge döküldü çünkü saçları. Derisine degdirmemeye çalıştım 🥰
Benimkini oyuncak kesmez valla beyaz gürültüyü duymuyor bile🤦🏻‍♀️ uyurken deneyecem😁
Aynı şekilde arka kısmı döküldü bi garip duruyo keselim de düzgün çıksın 😊

Back