- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.209
- 373
Elimdekilerin bitmesini bekleyecektim ama primaları gece bağlarım bugün bi paket alayım gündüzleri molfix kullanırımben molfixten cok memnun kalmamistim ama siz yine de deneyin kucuk bi paket alip
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimdekilerin bitmesini bekleyecektim ama primaları gece bağlarım bugün bi paket alayım gündüzleri molfix kullanırımben molfixten cok memnun kalmamistim ama siz yine de deneyin kucuk bi paket alip
Pure and soft serisi güzel molfix de ben de bu hafta denedim yumuşak baya. Sleepy naturalden sonra bizim hoşumuza gitti eşim bile bundan devam edelim artik bu daha iyiymiş dedi 30 tane falan Sleepy kalmisti gunduz sık değiştiriyorum diye gündüz onlari bitiriyorum ben deElimdekilerin bitmesini bekleyecektim ama primaları gece bağlarım bugün bi paket alayım gündüzleri molfix kullanırım
Valla çok zor işiniz eğer yardımcı da yoksa çok sabir lazım. Evet bu günler elbet geçiyor gidiyor ama ne olursa olsun anneler çok yiprsniyo her anlamda.Benim oğlan doğduğundan beri anlattığın gibi gece uyku yok gündüz en fazla 10 dk uyuyor ve sürekli kucak istiyor çok zor bir durum biran önce emeklerin istiyorum
Ya ben de mofix pure geçtim o d sızdırdı bizdeElimdekilerin bitmesini bekleyecektim ama primaları gece bağlarım bugün bi paket alayım gündüzleri molfix kullanırım
Ya iyice merak ettim bugün kesin alıyorumPure and soft serisi güzel molfix de ben de bu hafta denedim yumuşak baya. Sleepy naturalden sonra bizim hoşumuza gitti eşim bile bundan devam edelim artik bu daha iyiymiş dedi 30 tane falan Sleepy kalmisti gunduz sık değiştiriyorum diye gündüz onlari bitiriyorum ben de
Hemde nasil yardımcı nerde partim çıkıyor bazen ikinci çocuktan olmasına rağmen beceremediğimi düşünüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun zor bebekle uğraşmak helede uyumayan bebekleValla çok zor işiniz eğer yardımcı da yoksa çok sabir lazım. Evet bu günler elbet geçiyor gidiyor ama ne olursa olsun anneler çok yiprsniyo her anlamda.
Uyumadikca agliyor benim ki sinirlerim bozuluyor, sabrim kalmiyor ama bir guluyor bakip butun hersey guzellesiyorBelki ne alaka diyeceksiniz belki de okumak istemeyeceksiniz ama ne biliyim paylaşmak istedim. Akşam oğlum emerken emdi emdi sonra yüzüme baktı başladı gülmeye bir sürü bir şeyler anlatiyo hem anlatiyo hem gülüyor o kadar değişik oldum ki gözümden resmen yas geldi onu izlerken çok güzel bir şey di. Daha çok ufak olduğu için kendimi hala anne gibi hissetmek değil de bi değişik hissediyorum ama böyle bakıp bakıp tepki vermeye başlayınca ya da oda da sürekli beni takip edince anneliği hissediyorum çok farklı eşsiz bir his.
Ya ben de mofix pure geçtim o d sızdırdı bizde
Büyüdükçe daha da bir güzelleşiyor her şey bende ona bakarken gözlerim doluyor bazen nasıl güzel bir duygu, Allahım isteyen herkese nasip etsin bizimki bir de benim kucağımdayken başkalarına gülücük saçıyor, utanıp boynuma doğru sokuluyor ya orada eriyorumBelki ne alaka diyeceksiniz belki de okumak istemeyeceksiniz ama ne biliyim paylaşmak istedim. Akşam oğlum emerken emdi emdi sonra yüzüme baktı başladı gülmeye bir sürü bir şeyler anlatiyo hem anlatiyo hem gülüyor o kadar değişik oldum ki gözümden resmen yas geldi onu izlerken çok güzel bir şey di. Daha çok ufak olduğu için kendimi hala anne gibi hissetmek değil de bi değişik hissediyorum ama böyle bakıp bakıp tepki vermeye başlayınca ya da oda da sürekli beni takip edince anneliği hissediyorum çok farklı eşsiz bir his.
bizde kakayi degil ama gobek kismindan cisi cikmistiYaa çişi mi kakayı mı sızdırdı peki?
Ahh canım benim. Çok şükür rabbime. Benim kızda babacı. Eşimi görünce gülmeye başlıyor. Eşim görüntülü arıyor işte. Eşimi görüntülü görünce bile hemen gülüyor. Güzel bir duydu. Sanki benim kızım dünyanın en güzel bebeği gibi geliyor bana. Eşim prenses diye seviyor.Büyüdükçe daha da bir güzelleşiyor her şey bende ona bakarken gözlerim doluyor bazen nasıl güzel bir duygu, Allahım isteyen herkese nasip etsin bizimki bir de benim kucağımdayken başkalarına gülücük saçıyor, utanıp boynuma doğru sokuluyor ya orada eriyorum
Primada çiş konusunda çok memnunum açıkcası sızdırma yaşamadım ama işte kaka olayı sıkıntı mesela az önce de sırtından aldım gece primayla devam ederim ama molfixi de denemek istiyorum merak ettim bakalım bizim oğlanın kakasını tutabilecek mibizde kakayi degil ama gobek kismindan cisi cikmisti
Yerim ben onu, hepsi çok güzel ama insana yavrusu bir başka güzel geliyor tabi Allahım nazarlardan saklasın hepsiniAhh canım benim. Çok şükür rabbime. Benim kızda babacı. Eşimi görünce gülmeye başlıyor. Eşim görüntülü arıyor işte. Eşimi görüntülü görünce bile hemen gülüyor. Güzel bir duydu. Sanki benim kızım dünyanın en güzel bebeği gibi geliyor bana. Eşim prenses diye seviyor.
Bizimkinin burnu ağzı babası, teni, saç rengi, yüzünün hatları bana benziyor. İlk gören babası diyor ama benim bebeklik fotoğrafımı görünce direkt sen diyorlarHanımlar bebekleriniz kimlere benziyor keşfettiniz mi.
Benim ki tıpkı babası.
Gören herkes aaaa bu aynı babası diyor.
Amin amin canım. Cümlemizkini.Yerim ben onu, hepsi çok güzel ama insana yavrusu bir başka güzel geliyor tabi Allahım nazarlardan saklasın hepsini
herkes aaaa ayni babasi diyor biktim ayni seyi duymaktanHanımlar bebekleriniz kimlere benziyor keşfettiniz mi.
Benim ki tıpkı babası.
Gören herkes aaaa bu aynı babası diyor.
bazen emerken benim oglum da agliyor huysuzlaniyor sanki gaz sancisi varmis gibi ayakta emziriyorum oyle yaptiginda. Yani sirf bana eziyet olsun diye yapiyorKızlar bi bakar mısınız? Meme emerken kıvranma, memeyi bırakıp birden ağlamaya başlama. Meme reddi. Mama yerken birden ağlamaya başlama, sürekli bi huzursuzluk ve ağlama, gece gündüz uyku problemi. Ve sürekli karın gurultusu. Bebeğimde bu belirtiler var bebek reflüsü olabilir mi? Yoksa genel problemler mi? Bi kaç gündür çok huysuz yine doktoramı götürsem bilmiyorum